26 Temmuz 2016, Salı 20:54:12

THY'nin 'gülen yüzü' de işten çıkarıldı

Türk Hava Yolları'nın 'gülen yüzü' olan THY Kabin Amiri Gamze Kutval 20 yılını verdiği THY'ye veda etti. Sosyal medya hesabından arkadaşlarına böyle seslendi...
  • Sağlık olsun Gamze Hanım bende 19 yıl 8 ay çalıştığım güzide şirketimizden verdiğim emekler hiçe sayılarak çıkarıldım.Özelleştirilmelerden sonra şirket eski ruhunu kaybetti ne yazıkki.Bizlerin alnı ak yönetim utansın
  • Yurt dışına kadar ulaştı bu ses, Gamze Hanım öyle üzüldük ki, siz hepimizin kaybısınız. Ne şanslıyım ki içi gülen gözlerinizle tanıştım, enerjiniz tüm dünyaya yayıldı, sadece THY'de değil, dünyada sizin gibi iyi insanlara ihtiyacımız var. Umarım her şey gönlünüzce olsun.
  • Söylediler de inanmadım, inanamadım. Kendisi bu dünyanın en tatlı insanı, herkesin ablası, ne olsa yüzü düşmez, herkesi sarar sarmalar. Üstelik bu şirketin buralara gelmesinde çok büyük emeği var. Uçuşlarımız çok fena, herkes birbirine sarılıp ağlıyor, bize bunu yaşatanlar bir an önce bu yanlıştan döner umarım çünkü burada büyük bir haksızlık var.
  • Yazık
  • ADALET BİR GÜN SİZE DE LAZIM OLUR DEMİŞTİK.
  • 211 kabin dendi sadece Bu kişi mi cıkarılmıs haklı veya haksız? Hala digerlerinin kim olduguna veya cıkarma durdu mu diye haber yok? Göstermelik miydi acaba hepsi yoksa? Aslında yok ama biz de cıkarıyoruz bakın halk diye??....
  • Böyle bir insan neden isten cikarilir sorgulayacak kimse yok mu?Iste aslinda tüm mesele bu. Dostlari, mesai arkadaslari, komsulari, isten atilirken izleyenler; sira kendilerine geldiginde feryat figan ediyorlar. Insan kendi basina hic gelmeyecek saniyor. Umarim bunlara sebep olanlar da, izleyenler de, davul calip bayam edenler de evlatlarindan bulur...
  • Bu sirkette tanidigim en saygideger insanlardan birisidir Gamze Hanim. Birlikte kader birligi yaptigim, O'nu tanidigim ve O'ndan feyz alabildigim icin cok sansliyim. Onundeki yolun O'nu cok daha guzel yerlere gotureceginden eminim. Bugun bu yasadiklari, eminim kendisinin bile hayal etmedigi cok daha buyuk bir mutluluga vesile olacaktir. Kimseden esirgemedigi guleryuzu solmasin.
  • Hic fetulah gullen sempatizana benzemiyor. Bence ise geri alin. Hata olmustur. Masum biri.
  • tazminatsız atılan arkadasım neden tazminat alamadın merak ettim

Türk Hava Yolları (THY) geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada 211 kişinin iş akdinin feshedildiğini duyurmuştu.

15 Temmuz'da darbe girişiminde bulunan FETÖ destekçilerinin de içerisinde bulunduğu 211 kişi arasında işletmesel gereklilik, verimsizlik ve performans düşüklüğü gerekçeleri ile de birçok personelin görevine son verildi.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Euro 2016 futbol turnavısına katılan Türkiye A Milli Futbol Takımı için çekilen filmde THY'nin gülen yüzü olarak akıllarda kalan Kabin Amiri Gamze Kutval da yer aldı.

İşletmesel gerekliik nedeniyle iş akdi sonlandırılan Kutval, 20 yıldır THY'de görev yapıyordu. Kutval sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamasında iş arkadaşlarına bir de özel not bıraktı.

İşte Gamze Kutval'ın açıklaması;


Değerli dostlarım,
Telefonlarınıza ve mesajlarınıza tek tek yetişemediğim için sizlere toplu olarak cevap vermek istedim. Evet, maalesef 20 yıldır çalışmakta olduğum ve çok sevdiğim Türk Hava Yolları'ndan dün aldığım tebligat ile işletmesel gereklilikler sebebiyle iş akdim feshedilmiştir.
Gökyüzünde ve yeryüzünde bu vesile ile yolumun kesiştiği tüm arkadaşlarıma tanıdığım, tanımadığım destek olan herkese can-ı gönülden teşekkür ederim.
Uçan tüm arkadaşlarıma özel not: Size artık yerden el sallayarak güzel uçuşlar diliyorum, arada Kadıköy üzerinden geçerken bir gülücük atın*)

En içten sevgilerimle...

THY'nin 'gülen yüzü' de işten çıkarıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (111)

serdarokthy ~ 8 yıl önce
Sağlık olsun Gamze Hanım bende 19 yıl 8 ay çalıştığım güzide şirketimizden verdiğim emekler hiçe sayılarak çıkarıldım.Özelleştirilmelerden sonra şirket eski ruhunu kaybetti ne yazıkki.Bizlerin alnı ak yönetim utansın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yurt dışı ~ 8 yıl önce
Yurt dışına kadar ulaştı bu ses, Gamze Hanım öyle üzüldük ki, siz hepimizin kaybısınız. Ne şanslıyım ki içi gülen gözlerinizle tanıştım, enerjiniz tüm dünyaya yayıldı, sadece THY'de değil, dünyada sizin gibi iyi insanlara ihtiyacımız var. Umarım her şey gönlünüzce olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay arkadaş ~ 8 yıl önce
Söylediler de inanmadım, inanamadım. Kendisi bu dünyanın en tatlı insanı, herkesin ablası, ne olsa yüzü düşmez, herkesi sarar sarmalar. Üstelik bu şirketin buralara gelmesinde çok büyük emeği var. Uçuşlarımız çok fena, herkes birbirine sarılıp ağlıyor, bize bunu yaşatanlar bir an önce bu yanlıştan döner umarım çünkü burada büyük bir haksızlık var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxxx ~ 8 yıl önce
Yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 8 yıl önce
ADALET BİR GÜN SİZE DE LAZIM OLUR DEMİŞTİK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eee ~ 8 yıl önce
211 kabin dendi sadece Bu kişi mi cıkarılmıs haklı veya haksız? Hala digerlerinin kim olduguna veya cıkarma durdu mu diye haber yok? Göstermelik miydi acaba hepsi yoksa? Aslında yok ama biz de cıkarıyoruz bakın halk diye??....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hesap ~ 8 yıl önce
Böyle bir insan neden isten cikarilir sorgulayacak kimse yok mu?Iste aslinda tüm mesele bu. Dostlari, mesai arkadaslari, komsulari, isten atilirken izleyenler; sira kendilerine geldiginde feryat figan ediyorlar. Insan kendi basina hic gelmeyecek saniyor. Umarim bunlara sebep olanlar da, izleyenler de, davul calip bayam edenler de evlatlarindan bulur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kiosk ~ 8 yıl önce
Bu sirkette tanidigim en saygideger insanlardan birisidir Gamze Hanim. Birlikte kader birligi yaptigim, O'nu tanidigim ve O'ndan feyz alabildigim icin cok sansliyim. Onundeki yolun O'nu cok daha guzel yerlere gotureceginden eminim. Bugun bu yasadiklari, eminim kendisinin bile hayal etmedigi cok daha buyuk bir mutluluga vesile olacaktir. Kimseden esirgemedigi guleryuzu solmasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bn. ~ 8 yıl önce
Hic fetulah gullen sempatizana benzemiyor. Bence ise geri alin. Hata olmustur. Masum biri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ytj ~ 8 yıl önce
tazminatsız atılan arkadasım neden tazminat alamadın merak ettim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000