06 Nisan 2013, Cumartesi 10:25:23

THY'NİN GELECEĞİ İÇİN ÖNEMLİ İMZA

Türk Hava Yolları (THY) Aydın Çıldır Havalimanı İşletme Anonim Şirketi ile Aydın Belediyesi protokol imzalandı.
  • sindel/thy karsilastirmasi yok kardesim nasil birini thy md.yapmis onu anlatmaya calisiyoruz.korumaya calisirken mantikli olalim.
  • Sindel ile THY arasinda ne tur bir karsilastirma yapilabilir ki?
  • sindelin o donemki patronu ile birlikte :class kokpit ucaklar,abd de egitim %20 diger fto lardan daha ucuz vs.ile onlarca ogrenci kaydi yaptilar patron insaat taseronlugundan gelmis biri kockar kurmay pilot! yuzlerce ogrenci magdur edildi bilgisizlik mi var yoksa hasilat paylasimi mi takdir sizlerin.
  • Emekli asker kadar ..... Delikanlı senin emekli asker dediklerin kadar önce eğitim al sonra biraz sabırla hizmet et bilahare sanada sıra gelir.
  • dispatch lazim mi
  • Siviller dururken, asker emeklilerinin böyle önemli görevlere getirilmesini kabullenemiyorum. Orduda yedikleri yetmiyormuş gibi birde sivilde devam ediyorlar.
  • m.kockar in sindel in batirilisindan sonraki banka hesaplarini ve diger mal varliginin arastirilmasi gerekir.onlarca kisinin hakki var o paralarda.
  • Sayin hocam yakisikliligiyla yakiyor yine.basarilar hocam.yolun acik olsun...
  • Hissedarlari kim acaba Dilerim Devlet hava meydanlarina aittir
  • ne zaman faaliyete gececek cildir havalimani bilen varmi? bilgilendirirse bizleri güzel olur. tesekkürler.

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Aydın Çıldır Havalimanı Müdürü İbrahim Metin Koçkar’ın başkanlık makamında imzaladığı protokol, Aydın Belediyesi ile havalimanı arasında yangınla mücadelede yardımlaşmayı sağlayacak.

Başkan Çerçioğlu, Aydın’a bir hizmet daha vermenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Aydın Çıldır Havalimanı ve civarında öncelikle uçak kaza kırım ve yangınlarında insan hayatının korunması ve kurtarılması, uçak, bina ve tesis yangınlarının söndürülmesi, malzemenin kurtarılması, kaza mahallinde emniyet tedbirlerinin alınması ve teçhizat personel yardımının en seri ve yeterli şekilde yerine getirilmesi amacıyla bu imzayı attık. Aydın halkına ve Aydınlılara hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

THY'NİN GELECEĞİ İÇİN ÖNEMLİ İMZA

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

22:53:00 cevap ~ 11 yıl önce
sindel/thy karsilastirmasi yok kardesim nasil birini thy md.yapmis onu anlatmaya calisiyoruz.korumaya calisirken mantikli olalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Sindel ile THY arasinda ne tur bir karsilastirma yapilabilir ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
19:17:10 cvp ~ 11 yıl önce
sindelin o donemki patronu ile birlikte :class kokpit ucaklar,abd de egitim %20 diger fto lardan daha ucuz vs.ile onlarca ogrenci kaydi yaptilar patron insaat taseronlugundan gelmis biri kockar kurmay pilot! yuzlerce ogrenci magdur edildi bilgisizlik mi var yoksa hasilat paylasimi mi takdir sizlerin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 11 yıl önce
Class kokpit derken ?
emekli asker ~ 11 yıl önce
Emekli asker kadar ..... Delikanlı senin emekli asker dediklerin kadar önce eğitim al sonra biraz sabırla hizmet et bilahare sanada sıra gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dispatch ~ 11 yıl önce
dispatch lazim mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 11 yıl önce
Siviller dururken, asker emeklilerinin böyle önemli görevlere getirilmesini kabullenemiyorum. Orduda yedikleri yetmiyormuş gibi birde sivilde devam ediyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 11 yıl önce
Sivilde birşey yiyemezler, için rahat olsun
banka hesaplari! ~ 11 yıl önce
m.kockar in sindel in batirilisindan sonraki banka hesaplarini ve diger mal varliginin arastirilmasi gerekir.onlarca kisinin hakki var o paralarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
banka hesapları ~ 11 yıl önce
Bu bahsettiğin ciddi bir tespit. Eğer bildiğin ve kanıtların varsa bunu mutlaka ülkenin yargı organlarıyla paylaşmalısın. Eğer elinde bir kanıt yoksa da iftira atarak çok büyük günah işliyorsun. Bizce sizi yanlış yönlendirmişler. Metin Beyin böyle bir şey yaptığına inanmıyoruz.
Metin hocama ~ 11 yıl önce
Sayin hocam yakisikliligiyla yakiyor yine.basarilar hocam.yolun acik olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ortaklar ~ 11 yıl önce
Hissedarlari kim acaba Dilerim Devlet hava meydanlarina aittir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 11 yıl önce
20 yıllığına %100 THY nin
tarih ~ 11 yıl önce
ne zaman faaliyete gececek cildir havalimani bilen varmi? bilgilendirirse bizleri güzel olur. tesekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aydın ~ 11 yıl önce
mayısta

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000