25 Ağustos 2010, Çarşamba 08:41:04

"THY'NİN ETİ GİTMELİ"

Striptizci Bakan Twitter'da THY'nin etini çok pişmiş bulduğunu söyledi.
  • Ona menü denmez. Mönü denir. Doğru Türkçeye devam hannovere selam.
  • Burada THY ikramını hiç tadına bakmadan körü körüne savunanlar. Allah rızası için gidin bir Atlas ile uçun ve sandviç yiyin. Arada ki farkın ne kadar olduğunu o zaman anlayacaksınız. Demek ki isteyince yapılabiliyor. Not: AtlasJet personeli falan da değilim.
  • USAŞ tan sonra ne yazık ki ikram düzelemedi. Lokantacılar bu işi beceremediler.
  • THY ile ben İstanbul' dan Hannovere uçarken menüde tavuk almıştım. Hannoverden İstanbul'a dönerkende köfte almıştım. Yemekler olağanüstü lezzetli ve güzel. Beğenmemek için zevksiz biri olmak lazım...
  • Bu arada; dünki gazetelerdede aynı başlık vardı. striptizci olmadığını üniversiteye giderken bir eğlencede çekilmiş fotoğrafı olduğunu açıkladı zaten. Kaldıki; öyle bile olsa, bir ülkenin bakanı hakkında bu şekilde başlık atılmasının hoş karşılamıyorum.
  • THY nin ikramları bir çok havayolunu sollar sürekli uçan biri olarak bunu net söyleyebilirim, ancak geçenlerde konik bir olay başıma geldi. ALMANYA bussines uçusunun dönüşü akşam olduğu için Deniz mahsulleri menüsü tercih etmiştim Ama gidişde sabah kahvaltısındada deniz mahsulleri menüsünü getirecekleri hiç aklımın ucundan bile geçmedi . Bence bunu hazırlayanada biraz mantıksız gelmiş olmalıki benim adıma birde normal kahvaltı menüsü yüklemiş. Ama kesinlikle hem menüler hemde yemek kaliteesi çok güzel
  • Yerim yetmedi yazamadım. Bakan da bakanmış haaa :-D
  • Havacı adam böyle mi tartışır? İş SU reklamından başladı çarşafa dolandı. Neden pişmiş geliyor, niye normal yemekten daha fazla baharatlı ve tuzlu olur, bunun uçulan irtifalarla alakası nedir... yorumlarınızın bilgi paylaşımı adına bir değer taşısın biraz! Bu arada THY' nin ikram kalitesinin düştüğü doğru olmakla birlikte yine emsalleri arasında ileri kalitededir. Sadece iç hat ikramı kötü. Sandviçler vıcık vıcık geliyor... Dış hatta ise zaten başka başka firmalardan alınıyor. Tek bir USASŞ gitti böyle oldu lafı hatalı bir yorum.
  • YÖNETİCİLER GİTSİN
  • Sadece eti mi pişkin bide acımasız,dürüst olmayan pişkin yöneticilerini görse neder di acaba?
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) evsahipliğinde gerçekleşen Türkiye-Hindistan-Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) İş Forumu’na katılmak üzere Türk Hava Yolları ile İstanbul’a gelen Gürcistan’ın ‘striptizci’ olduğu gerekçesi ile gündeme gelen 29 yaşındaki Ekonomi Bakanı Vera Kobalia, sosyal paylaşım sitesi Twitter’a THY ile uçuşu sırasında ikram edilen eti çok pişmiş bulduğunu yazdı.

Ekonomi Bakanı olduğu 2 Temmuz 2010’dan itibaren kendisini göreve getiren Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili’nin muhalefet tarafından eleştirilmesine yolaçan Kobalia’nın Kanada’da yaşarken striptiz yaptığı iddiaları medyada yeralmıştı.

İlk mesajında “İş Forumu’na katılmak üzere İstanbul’a şimdi indim, kızmasınlar ama Türk Hava Yolları’nın bifteği gitmeli” şeklinde yorum yapan Kobalia Hürriyet’in bu konudaki sorularının hemen ardından dün Twitter’a yeni bir mesaj yazarak, “Biftek ile ilgili yorumun dışında THY’nin servisi mükemmeldi” şeklinde kendisini affettirmeye çalıştı. THY’nin business class’ında uçtuğunu belirten Kobalia’nın konu ile ilgili görüşleri ise şöyle: “Aslında lüks düşkünü değilim. Sadece etin mikro dalgada pişmemesi gerektiğini düşünüyorum. Bana göre uçaktaki ikramlar ön pişirmeden sonra mikro dalgada ısıtılabilir. Ama özellikle şunu söylemeliyim genel olarak servis çok iyiydi, hosteslerin yaklaşımı profesyoneldi” diye konuştu.



(Hürriyet)
"THY'NİN ETİ GİTMELİ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Misafir ~ 14 yıl önce
Ona menü denmez. Mönü denir. Doğru Türkçeye devam hannovere selam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Burada THY ikramını hiç tadına bakmadan körü körüne savunanlar. Allah rızası için gidin bir Atlas ile uçun ve sandviç yiyin. Arada ki farkın ne kadar olduğunu o zaman anlayacaksınız. Demek ki isteyince yapılabiliyor. Not: AtlasJet personeli falan da değilim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
USAŞ tan sonra ne yazık ki ikram düzelemedi. Lokantacılar bu işi beceremediler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY ile ben İstanbul' dan Hannovere uçarken menüde tavuk almıştım. Hannoverden İstanbul'a dönerkende köfte almıştım. Yemekler olağanüstü lezzetli ve güzel. Beğenmemek için zevksiz biri olmak lazım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu arada; dünki gazetelerdede aynı başlık vardı. striptizci olmadığını üniversiteye giderken bir eğlencede çekilmiş fotoğrafı olduğunu açıkladı zaten. Kaldıki; öyle bile olsa, bir ülkenin bakanı hakkında bu şekilde başlık atılmasının hoş karşılamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY nin ikramları bir çok havayolunu sollar sürekli uçan biri olarak bunu net söyleyebilirim, ancak geçenlerde konik bir olay başıma geldi. ALMANYA bussines uçusunun dönüşü akşam olduğu için Deniz mahsulleri menüsü tercih etmiştim Ama gidişde sabah kahvaltısındada deniz mahsulleri menüsünü getirecekleri hiç aklımın ucundan bile geçmedi . Bence bunu hazırlayanada biraz mantıksız gelmiş olmalıki benim adıma birde normal kahvaltı menüsü yüklemiş. Ama kesinlikle hem menüler hemde yemek kaliteesi çok güzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yerim yetmedi yazamadım. Bakan da bakanmış haaa :-D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Havacı adam böyle mi tartışır? İş SU reklamından başladı çarşafa dolandı. Neden pişmiş geliyor, niye normal yemekten daha fazla baharatlı ve tuzlu olur, bunun uçulan irtifalarla alakası nedir... yorumlarınızın bilgi paylaşımı adına bir değer taşısın biraz! Bu arada THY' nin ikram kalitesinin düştüğü doğru olmakla birlikte yine emsalleri arasında ileri kalitededir. Sadece iç hat ikramı kötü. Sandviçler vıcık vıcık geliyor... Dış hatta ise zaten başka başka firmalardan alınıyor. Tek bir USASŞ gitti böyle oldu lafı hatalı bir yorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YÖNETİCİLER GİTSİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sadece eti mi pişkin bide acımasız,dürüst olmayan pişkin yöneticilerini görse neder di acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000