12 Nisan 2016, Salı 16:39:37

THY'nin eski pilotundan skandal paylaşım!

Bir dönem Türk Hava Yolları'nda da görev yapan İtalyan pilot Davide Cufaro Petroni, Facebook hesabından Müslümanları hedef alan çok küstah bir paylaşımda bulundu.
  • Sen yabancilari o kadar besle, kira yardimi yap, tk hostesleri sirf ab pasaportu almak icin yabanci pesinde kossun, onlar size iste bunu yapiyor. Halen akillanmadiniz
  • Ermeniler Turkiye de hic bir ayrimcilik yapilmadan ve ozgurce turkler hakkinda kotu dusuncelerini paylasarak yasamakta. Turkiye Avrupa Ulkelerinin cogundan irkci ve ayrimci olmayan bir ulkedir. SIz her halde hic yurt disinda yasamadiniz ki yasadiginiz ulkeyi irkci ve ayrimci olarak goruyorsunuz. Bu pilot dinle dalga gecmekte acaba Turkiye de yasadigi surece bu beyinsiz Turiye de ki muslumanlarin nasil yasadigini gormedi mi. Hic bir musluman hristyanlarin ne dini ile ne de peygamberleri ile dalga gecmekte asil onlar surekli bir ayrimcilik ve saldiri halindeler.Turk Hava Yollarinin kesinlikle bu hainlere is imkani saglamamasi lazim.
  • sen böyle leş kargalarını istihdam eder de kendi Milletine sırt çevirirsen thy olarak o da gün gelir ya tepene.. ya da gözünü oyar, besle kargaları oysun gözünü...
  • of saçma sapan şapan şeyleri dramatize etmeyi çok seviyoruz. birincisi adam haksız değil, komik. ikincisi adamın işiyle ilgilenin, mizah anlayışıyla değil.
  • yaww he he
  • Gundemi degistirmek icin havuz tarafindan ortaya atilan yemlerden biri daha. #ensariunutturma #sapkinligagozyumma
  • Adam gideli seneler olmuş
  • Adamın bu paylaşımının haber yapılması yerine oturupta bi düşünmek gerek bence."dindar" görünüpte Sapık olan insanları.demek ki boyle bi profil çiziyoruz adamlarda.
  • Insanlarin soylediginden yanlis cikarim yapmakta 1 numarayiz..
  • Ooo atayizler doluşmuş hemen :D

Bir dönem Türk Hava Yolları'nda da görev yapan İtalyan pilot Davide Cufaro Petroni, Facebook hesabından Müslümanları hedef alan çok küstah bir paylaşımda bulundu.

Yanları açık, sadece üzerinin bir brandayla kapatıldığı aracın fotoğrafını paylaşan İtalyan pilot, bu fotoğraf üzerinden Müslümanların tesettür inancıyla dalga geçti. Resimle ilgili paylaşım yazısında 'First Müslim car model' (Müslümanların ilk arabası) ifadelerini yazan Petroni, paylaşımına 'AllahAllah' etiketini de ekledi.

İtalyan pilotun yıllarca yaşadığı İstanbul'da çektiği ve İslam Dinini hedef alan bu paylaşımına anlamaz verilemezken, gelen eleştiriileri de engelleme yoluna gitti.

THY'DE GÖREV YAPMIŞTI

Yaklaşık 7 yıl önce Türkiye'ye gelen ve özel bir havayolu şirketinde iş başı yapan İtalyan pilot, 2012 yılında Türk Hava Yolları'nda ikinci pilot olarak işe başlamıştı. 

Daha sonra THY'deki görevinden de ayrılarak Ryanair'de çalışmaya başladı. Petroni, hali hazırda Ryanair'de pilot olarak görev yapıyor.

©AirportHaber

THY'nin eski pilotundan skandal paylaşım!

Yorumlar Tüm Yorumlar (131)

Tk ~ 6 yıl önce
Sen yabancilari o kadar besle, kira yardimi yap, tk hostesleri sirf ab pasaportu almak icin yabanci pesinde kossun, onlar size iste bunu yapiyor. Halen akillanmadiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenk Saysel ~ 8 yıl önce
Ermeniler Turkiye de hic bir ayrimcilik yapilmadan ve ozgurce turkler hakkinda kotu dusuncelerini paylasarak yasamakta. Turkiye Avrupa Ulkelerinin cogundan irkci ve ayrimci olmayan bir ulkedir. SIz her halde hic yurt disinda yasamadiniz ki yasadiginiz ulkeyi irkci ve ayrimci olarak goruyorsunuz. Bu pilot dinle dalga gecmekte acaba Turkiye de yasadigi surece bu beyinsiz Turiye de ki muslumanlarin nasil yasadigini gormedi mi. Hic bir musluman hristyanlarin ne dini ile ne de peygamberleri ile dalga gecmekte asil onlar surekli bir ayrimcilik ve saldiri halindeler.Turk Hava Yollarinin kesinlikle bu hainlere is imkani saglamamasi lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karga ~ 8 yıl önce
sen böyle leş kargalarını istihdam eder de kendi Milletine sırt çevirirsen thy olarak o da gün gelir ya tepene.. ya da gözünü oyar, besle kargaları oysun gözünü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ibis ~ 8 yıl önce
of saçma sapan şapan şeyleri dramatize etmeyi çok seviyoruz. birincisi adam haksız değil, komik. ikincisi adamın işiyle ilgilenin, mizah anlayışıyla değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ibiş ~ 8 yıl önce
İtalyadan gelip bizim ekmek verdiğimiz adam benim dinimle kutsallarımla dalga geçemez.sende ondan kalır yanın yok aynısınız.
xc ~ 8 yıl önce
yaww he he

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biz de yedik ~ 8 yıl önce
Gundemi degistirmek icin havuz tarafindan ortaya atilan yemlerden biri daha. #ensariunutturma #sapkinligagozyumma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy nin eski pilotu ~ 8 yıl önce
Adam gideli seneler olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komedi ~ 8 yıl önce
Adamın bu paylaşımının haber yapılması yerine oturupta bi düşünmek gerek bence."dindar" görünüpte Sapık olan insanları.demek ki boyle bi profil çiziyoruz adamlarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saka iste . ~ 8 yıl önce
Insanlarin soylediginden yanlis cikarim yapmakta 1 numarayiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ooo ~ 8 yıl önce
Ooo atayizler doluşmuş hemen :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000