05 Ağustos 2016, Cuma 09:48:56

THY'nin Erbil seferleri başladı

Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları, Gaziantep kalkış ve varışlı Erbil uçuşlarını başlatarak, hâlihazırda düzenlediği çapraz uçuşlara bir yenisini daha ekliyor.
  • İsabetli olmuş ful uçar kesin
  • Olur,olmaz heryere hesap,kitap yapmadan hat açma işinden vazgeçin artık çok geç olmadan.Güzelim şirket batacak yapılan yanlış işlerden dolayı.Kim uçacak buralara ?Birçok sefer zaten halihazırda boş gidip geliyor.Yapmayın.Yazık,günah.THY'nin zararları hergün katlanıyor.Umarım batmaz bu güzelim şirket..

Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları, Gaziantep kalkış ve varışlı Erbil uçuşlarını başlatarak, hâlihazırda düzenlediği çapraz uçuşlara bir yenisini daha ekledi.

Bayrak taşıyıcı havayolu, Erbil'den düzenlediği Diyarbakır, Sabiha Gökçen (İstanbul), Antalya ve Atatürk (İstanbul) havalimanlarına düzenlediği direkt uçuşlara, bugün itibariyle Gaziantep’i de ekledi.

Gaziantep’ten Erbil’e tüm vergiler dâhil tek yön 105 Amerikan Doları, Gaziantep-Erbil-Gaziantep güzergâhında ise tüm vergiler dâhil gidiş dönüş 178 Amerikan Doları’ndan başlayan ücretlerle seyahat edilebilir.

Ayrıca, Miles&Smiles üyeleri, yeni açılan hatlarda ilk 6 ay boyunca %25 mil indirimli ödül biletle seyahat edip, uçuş sınıflarını yükseltebilirler.
 

Gaziantep- Erbil- Gaziantep seferlerine ait tarifeli uçuş saatleri;

Uçuş No.

Başlangıç Tarihi

Günler

Kalkış

Varış

TK 838

05.08.2016

Pazartesi, Cuma

GZT

01:05

EBL

02:30

TK 839

05.08.2016

Pazartesi, Cuma

EBL

03:30

GZT

04:50

Tüm saatler lokaldir.

THY'nin Erbil seferleri başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Çok ~ 8 yıl önce
İsabetli olmuş ful uçar kesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Olur,olmaz heryere hesap,kitap yapmadan hat açma işinden vazgeçin artık çok geç olmadan.Güzelim şirket batacak yapılan yanlış işlerden dolayı.Kim uçacak buralara ?Birçok sefer zaten halihazırda boş gidip geliyor.Yapmayın.Yazık,günah.THY'nin zararları hergün katlanıyor.Umarım batmaz bu güzelim şirket..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen oyle ~ 8 yıl önce
Bir kere Diyarbakır- Erbil ve Erbil-Diyarbakir seferleri hep 10-15 yolcu yazık gunah
Aynen ~ 8 yıl önce
Erbil nedir ki 40 yolcuyu geçmez çoğunlukla yazık gunah.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000