03 Nisan 2011, Pazar 08:31:04

THY'NİN ENDONEZYA BAŞARISI

Endonezya'da Eylül 2009'da açtığı ofisi ile hizmette bulunan Türk Hava Yolları (THY), almış olduğu başarılarla kısa zamanda Endonezyalılar nazarında önemli bir yer edindi.
  • tarih 14 aralık 2006.. sayın Ali Kıdıkla da paylaşmıştım bu konuyu, o zamanlar Hong Kong müdürüydü, yoğun bir iş programından iptal olan uçuşumuzu Acenta vasıtasıyla Hong Kong Istanbul 'a (THY izmir ve İst.onayıyla) çevirmiş fakat Ercan Uzman bizi uçağa aldırmamıştı, neymiş biz iptal edilen bileti promosyon fiyatına almışız. uçak gözümüzün önünde kapıları kapatıp gitmişti. kendi imkanlarımızla Shanghaiye uçtuk ve çoook uzun hikaye. İzmire döndükten sonra THY müşteri hizmetleri bizden özür dileyip 2 kişilik istediğimiz parkura ücretsiz bilet vermişti.. adama hala çok kızarım aklıma geldikçe :).
  • THY hem avrupalı hemde musluman bır ulkenın bulundugu konumu kullanarak daha cok guzel ıslere ımza atabılır dıye dusnuyorum,her ne kadar badem bıyıklılar yonetsede basarı oluyorsa ardında yapabılıyorlarsa tebrık etmek gerekır sonucta umarım ılerde balob gıbı patlamaz cunku hem karıyer acısından thy nın hemde bınlerce ınsan ıssız gucsuz kalır acıkcası...daha nıce buyumeler dılerım thy yolun acık olsun...gokyuzundekı ayyıldız
  • her ay 2 kere sefer verirseniz bana çok daha başşarılı olur...
En son inanç turizmi fuarında açtığı stand ile Endonezyalıların yoğun ilgisine şahit olan THY, aynı ilgiyi IATF (Astindo International Travel Fair) fuarında da görüyor. 1-3 Nisan 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilen fuara uluslararası firmalarda 100 yakın katılımcı bulunuyor.

Endonezya’da kısa sürede önemli yer edinen THY’nin başarısının sırrını THY’nin Cakarta Genel Müdürü Ercan Uzman şöyle ifade etti: “Özellikle Merapi yanardağının faaliyete geçmesi ile Endonezya’da bulunan tanınmış tüm uluslararası büyük firmalar seferlerini iptal etti. Biz ise seferlerimizi iptal etme yerine, yolcularımızı önce ülkenin devlet havayolları ile işbirliği ile Singapura oradan da gidecekleri yere emniyet içinde uçurmayı başardık. Bizim için çok yorucu günler oldu, ama THY’nin Endonezya’daki başarısı da herkes tarafından takdir edilmiş oldu. Ayrıca THY’nin bu başarısında Endonezyalıların Türkiye ve Türk insanına olan sevgisini de göz ardı edemeyiz.”

Standa gelip ziyarette bulunan Endonezya Sivil Havacılık Genel Müdürü Heri Bakti de, THY’nin son durumu hakkında bilgi alarak başarılarından dolayı tebrik etti.
THY'NİN ENDONEZYA BAŞARISI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
tarih 14 aralık 2006.. sayın Ali Kıdıkla da paylaşmıştım bu konuyu, o zamanlar Hong Kong müdürüydü, yoğun bir iş programından iptal olan uçuşumuzu Acenta vasıtasıyla Hong Kong Istanbul 'a (THY izmir ve İst.onayıyla) çevirmiş fakat Ercan Uzman bizi uçağa aldırmamıştı, neymiş biz iptal edilen bileti promosyon fiyatına almışız. uçak gözümüzün önünde kapıları kapatıp gitmişti. kendi imkanlarımızla Shanghaiye uçtuk ve çoook uzun hikaye. İzmire döndükten sonra THY müşteri hizmetleri bizden özür dileyip 2 kişilik istediğimiz parkura ücretsiz bilet vermişti.. adama hala çok kızarım aklıma geldikçe :).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY hem avrupalı hemde musluman bır ulkenın bulundugu konumu kullanarak daha cok guzel ıslere ımza atabılır dıye dusnuyorum,her ne kadar badem bıyıklılar yonetsede basarı oluyorsa ardında yapabılıyorlarsa tebrık etmek gerekır sonucta umarım ılerde balob gıbı patlamaz cunku hem karıyer acısından thy nın hemde bınlerce ınsan ıssız gucsuz kalır acıkcası...daha nıce buyumeler dılerım thy yolun acık olsun...gokyuzundekı ayyıldız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
her ay 2 kere sefer verirseniz bana çok daha başşarılı olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000