03 Kasım 2011, Perşembe 07:49:29

THY'NİN EK MOSKOVA SEFERLERİ DURDURULDU

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Moskova hattında haftada üç gün olmak üzere konulan 4.uçuşlar ve Domodedova Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı arasında haftada dört gün yapılan uçuşlar geçici olarak kaldırıldı...
  • işler oraya doğru gidiyordu.thy uzak doğu ve arab ulkelerine çok uygun bağlantıları veriyordu rusyadan ve fiyatlar da rus şirketlerinden daha ucuzdu.işte ruslar baltaladılar.domodedovo alan olarak çok iğrenç bir yer yolcular orayi tercih etmiyor çok sorun yaşiyorlar.thy tek şeremetyevoda kalsa daha iyi.bence domodedovadan vnukova h.limanına sefer koysa thy daha karlı olur.
  • RÖTAR YÜZÜNDEN LHR,FRA,AMS,CDG,SVO,VİE SLOT HAKLARI YANABİLİR HABERİNİZ OLSUN!!!!
  • Rezillik yolculara haber vermiyorlar kendi başlarına ankara ucağına alıyorlar.Ankaraya gelen yolcu sabah ancak istanbula gecebiliyor. 2 yolcum vardı mağdur oldu 26 kasımdada var 5 yolcum bakalım o zaman ne olacak
  • anadolu jet rekabet olmayan bir hatta dahi başari sağlayamiyor. anadolu jetin saw dan uctugu dış hat kaldimi ?
Moskova'nın Demodedovo Havaalanı'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na haftalık 4 uçuş ve Sheremetyovo havaalanından öğleden sonra ki 3 uçuşu iptal edildi.
 
THY Rusya Genel Müdürü Mefaili Deribaş yaptığı açıklamada, bu iptallerin her 6 ayda bir yapılan uçuşların uzatılması konusundaki izinlerle ilgili olduğunu ve çok kısa sürede çözüleceğini söyledi. Deribaş, hiçbir yolcunun mağdur olmadığını, önceden yolculara haber verdiklerini ve aynı gün diğer seferlerde büyük uçak getirerek bu sıkıntıyı aştıklarını ve yolcuları İstanbul’a gönderdiklerini belirtti.
 
Genel Müdür Deribaş, son bir kaç yıldır aynı sorun yaşandığından bu süre uzatma zamanlarında bu tür aksaklıkların olabileceğini bildikleri için hazırlıklı olduklarını da kaydetti. Söz konusu uçuşlar 30 Ekim’den bu yana yapılamıyor.
 
Hatırlanacağı üzere 31 Ekim 2010 tarihinde de benzeri sıkıntı yaşanmıştı. Moskova Sheremetyevo Havalimanı’ndan İstanbul Atatürk Havalimanı’na, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Moskova Domededova-İstanbul Sabiha Gökçen seferleri de yapılamamıştı. (Gazetem.ru)
THY'NİN EK MOSKOVA SEFERLERİ DURDURULDU

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
işler oraya doğru gidiyordu.thy uzak doğu ve arab ulkelerine çok uygun bağlantıları veriyordu rusyadan ve fiyatlar da rus şirketlerinden daha ucuzdu.işte ruslar baltaladılar.domodedovo alan olarak çok iğrenç bir yer yolcular orayi tercih etmiyor çok sorun yaşiyorlar.thy tek şeremetyevoda kalsa daha iyi.bence domodedovadan vnukova h.limanına sefer koysa thy daha karlı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
RÖTAR YÜZÜNDEN LHR,FRA,AMS,CDG,SVO,VİE SLOT HAKLARI YANABİLİR HABERİNİZ OLSUN!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Rezillik yolculara haber vermiyorlar kendi başlarına ankara ucağına alıyorlar.Ankaraya gelen yolcu sabah ancak istanbula gecebiliyor. 2 yolcum vardı mağdur oldu 26 kasımdada var 5 yolcum bakalım o zaman ne olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
anadolu jet rekabet olmayan bir hatta dahi başari sağlayamiyor. anadolu jetin saw dan uctugu dış hat kaldimi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000