25 Ocak 2017, Çarşamba 13:23:05

THY'nin Edremit seferleri başlıyor

Türk Hava Yolları'nın, Atatürk Havalimanı'ndan başlatacağı Edremit seferlerinin detayları belli oldu.
  • Pegasus bora ile baya uygun fiyata gidiyoruz ama tk ile 500u bulur. yenibosnadan sabihaya gideriz napalim saati düzgün en azından hem taksi hem ucak parası..
  • Saaatleer şıkır şıkır bravo!
  • 31 yaşındayım ve 20 yıldır yazları tüm aile Edremit'e en az bir kez gider geliriz. Son 5-6 senedir Anadolu Jet ile Sabiha Gökçen'den gidiyorduk, Avrupa Yakası'nda oturmamıza rağmen. Ve inanır mısınız, yazın tüm Anadolu Jet seferleri full kalkıyordu Sabiha Gökçen'den. Bence geç bile kalınmış bir hamle. THY kesinlikle çok kar edecektir bu hattan. Haftada 7 frekans, yazın full doluluk olarak geri dönecektir.
  • insan uçucak kardeşim o uçakta, düzgün saate koysanıza!!! taksici esnafıyla berabermi planladınız tarifeyi
  • biletler nekadar olucak
  • Kim demis ucak dolmaz diye 2013 te atlasjet sezonda uctu her ucusu 321 ile ful gidip ful geldi bilet fiyatlarida daha o zamanda bile 200-500 tl arasinda idi saati fark etmez full gelir full gider. Bu arada vatandasda cok biliyo emrier mis 60 kisilik 80 kisilik ucakmis edoya yakistirdigi ata istasyonuna tek sefer yok ededan ahali
  • Uçak dolmuş gibi oldu yahu bu gibi kısa mesafelere küçük uçaklar alın Bombardier Embrarier gibi 80 70 kişilik uçaklar yazık 737 319 para kazandırmaz
  • Edremit e birtek borajet uçarken Edremit e uçuş mu olur diyordu herkes... hatta dolmuşçu geyiği yapılıyordu. Devamını yazmama gerek yok heralde;))
  • Uçaklar dolmasına dolarda, edremit havalimanından en yoğun belde Altınoluk'a o saatte gidebilmeniz için ya sizi araçla almalılar yada taksiye binmelisiniz,Taksinin yazacağı ücrette en az 150 tl olacaktır.'016 yazında akçay-altınoluk( mesafe
  • Bu tarifeyi kim planlıyorsa merak ediyorum. Gece 1.30 ta Edremite varınca nereye nasıl gideceksin? Aynı şekilde 04.30 ta İstanbul'a gelince ne yapacaksın? 30 dk lik uçuş için tüm gece ve ertesi gün harap oluyor. Böyle tatil beldesine haftasonu için ve ya günübirlik gitmek isteyen için fayda etmezki. Kimse ahl nin slotları ile alakalı bir şey demesin. Çünkü ahl de THY ye slotlar hususunda kimse karışmaz. THY istediği yere istediği saatte uçmak isterse uçar. Ne DHMİ ne demek tav karışmaz.

Türk Hava Yolları'nın, Atatürk Havalimanı'ndan başlatacağı Edremit seferlerinin detayları belli oldu.

27 Mart'tan itibaren başlayacak seferlerin haftanın her günü yapılacağı öğrenilirken, İstanbul'dan yapılacak seferlerin saati 00:45 olarak belirlenirken, Edremit'ten kalkacak uçağın saatinin de 03:40 olacağı öğrenildi.

Seferlerin Ekim ayına kadar devam edeceği kaydedildi.

THY'nin Edremit seferleri başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Pegasus ~ 7 yıl önce
Pegasus bora ile baya uygun fiyata gidiyoruz ama tk ile 500u bulur. yenibosnadan sabihaya gideriz napalim saati düzgün en azından hem taksi hem ucak parası..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sales Crew ~ 7 yıl önce
Saaatleer şıkır şıkır bravo!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat Caner ~ 7 yıl önce
31 yaşındayım ve 20 yıldır yazları tüm aile Edremit'e en az bir kez gider geliriz. Son 5-6 senedir Anadolu Jet ile Sabiha Gökçen'den gidiyorduk, Avrupa Yakası'nda oturmamıza rağmen. Ve inanır mısınız, yazın tüm Anadolu Jet seferleri full kalkıyordu Sabiha Gökçen'den. Bence geç bile kalınmış bir hamle. THY kesinlikle çok kar edecektir bu hattan. Haftada 7 frekans, yazın full doluluk olarak geri dönecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saatlerebakçaydemle ~ 7 yıl önce
insan uçucak kardeşim o uçakta, düzgün saate koysanıza!!! taksici esnafıyla berabermi planladınız tarifeyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sabiha ~ 7 yıl önce
biletler nekadar olucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
edo ~ 7 yıl önce
Kim demis ucak dolmaz diye 2013 te atlasjet sezonda uctu her ucusu 321 ile ful gidip ful geldi bilet fiyatlarida daha o zamanda bile 200-500 tl arasinda idi saati fark etmez full gelir full gider. Bu arada vatandasda cok biliyo emrier mis 60 kisilik 80 kisilik ucakmis edoya yakistirdigi ata istasyonuna tek sefer yok ededan ahali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Musti ~ 7 yıl önce
Uçak dolmuş gibi oldu yahu bu gibi kısa mesafelere küçük uçaklar alın Bombardier Embrarier gibi 80 70 kişilik uçaklar yazık 737 319 para kazandırmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen ~ 7 yıl önce
Alemin zekisi sensin
Xxx ~ 7 yıl önce
Edremit e birtek borajet uçarken Edremit e uçuş mu olur diyordu herkes... hatta dolmuşçu geyiği yapılıyordu. Devamını yazmama gerek yok heralde;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
altınoluk ~ 7 yıl önce
Uçaklar dolmasına dolarda, edremit havalimanından en yoğun belde Altınoluk'a o saatte gidebilmeniz için ya sizi araçla almalılar yada taksiye binmelisiniz,Taksinin yazacağı ücrette en az 150 tl olacaktır.'016 yazında akçay-altınoluk( mesafe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 7 yıl önce
Bu tarifeyi kim planlıyorsa merak ediyorum. Gece 1.30 ta Edremite varınca nereye nasıl gideceksin? Aynı şekilde 04.30 ta İstanbul'a gelince ne yapacaksın? 30 dk lik uçuş için tüm gece ve ertesi gün harap oluyor. Böyle tatil beldesine haftasonu için ve ya günübirlik gitmek isteyen için fayda etmezki. Kimse ahl nin slotları ile alakalı bir şey demesin. Çünkü ahl de THY ye slotlar hususunda kimse karışmaz. THY istediği yere istediği saatte uçmak isterse uçar. Ne DHMİ ne demek tav karışmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000