16 Nisan 2013, Salı 11:51:59

THY'NİN DEV SPONSORLUKLARI BİTİYOR!

Özellikle futboldaki sponsorluklarıyla tüm dünyaya adını duyuran Türk Hava Yolları, Barcelona'yı Qatar Airways'e kaptırdıktan sonra Manchester United'ı da bir başka rakibine kaptırdı.
  • Bence takım olarak sponsorluk çok da mühim değil ama Messi ve Kobe gibi bireysel anlamda gerçekten yıldız isimlerin olması çok daha ses getiriyor. Bu isimlerin yanına sinema vb dallardan da star olmuş isim(ler) eklenirse daha başarılı olur, diye düşünüyorum.
  • Sponsor olundugunda ne gerek var diyenler bugun de kaybetti diyorlar. Evet kimse bu iki yorumu yapanin kim oldugunu parmakla isaret edemez ama kisinin kendisine saygisi olmasi lazim. Sonucta muhalefet olsun diye muhalefet edenlere karsi guven kaybi oluyor. Bu yonetime sirf ideolojik sebeplerle muhalif olanlarin kisilikleri hakkinda olumsuz bir kani olusturuyor. Yani klavye basinda kimse seni gormuyor sanma. Bu toplu olarak seninde hissene dusecek sekilde dagitiliyor.
  • Silkelende kendine bi bak THY QATAR nerde sen nerede QATAR kaç basıyor sen kaç basıyosun gelmişsin Dünya takımlarına sponsor olucam önce sen bizim bi emeğimizin hakkını ver sonra onlarada sıra gelir anam..
  • Sence niye o kadar para verildi diyenlerle anlasma neden bitti diyenler ayni grupta olabilir mi? Yorum yazmak icin yazma. Dusun, tasin sonra soyle.
  • Kobe ve Messi gene de bu ikisini telafi eder bence
  • Bu kadar büyük paralar vermeye gerek yok. Türkiye'nin coğrafi konumu nedeniyle THY zaten diğer firmalardan hep bir adım önde...
  • THY dev sponsorlari kaybetti birde bir aciklamaya bakmak lazim röportajda "Barcelona ve Manchester'le sponsorlukları uzatmama kararı aldık. Siz mi yoksa onlar mi :-D Yakinda Eurolegue Sponsorlugu da giderse hic sasirmam umarim yukaridaki aciklamada bulunmazlar
  • boş konuşan çok thy yine de markamızdır yüz akımızdır.. daha dün barcelonaya ve mancehster sponsor olduğunda ortalığı ayağa kaldırdılar bu kadar para verilir mi thy şöyle iş bilmez diye haykıranlar şimdi sponsorluk antlaşmaları bitince nasıl biter diye başladılar siz varya siz yatacak yeriniz olmaz bu dünyada hani thy bu sponsorluklara çok para harcamıştı ne oldu şimdi birden kafa dank etti..entel dantel fıstanlılar grubu
  • Hamdi topçu 3 ay önce açıkladı zaten Manu ve Barca ile devam etmeyeceğiz diye. İki takımda eski gücünden uzak. Manu en iyi 5 takım arasında değil. Barca'da Real'in gerisinde kalmaya başladı oyun olarak. Bence takımlar yerine direk Şampiyonlar Ligi'ne sponsorluk çok daha sükseli olur. Zaten Hamdi Topçu'da futbolda yeni sponsorluklarımız olacak dedi. Onun için THY zamanında Manu ve Barca sponsorluğunu çok iyi kullandı.
  • Akhisar Belediye spor. Süpriz bu. Gekas ı da marka yüzü yapacaklar.:))

İngiliz devi Manchester United, Türk Hava Yolları'yla olan sponsorluk sözleşmesini yenilemiyor...

2010 yılında dünya futbolunun önde gelen ekiplerinden Manchester United'la bir sponsorluk anlaşması imzalayan Türk Hava Yolları, İngiliz ekibinin aldığı kararla adeta şoke oldu.

İngiliz basınında bugün çıkan haberlere göre Manchester United, ulaşım sponsorluğu için bundan böyle Rus havayolu şirketi Aeroflot'la anlaşmaya vardı ve THY'yle olan sponsporluk anlaşmasını ise yenilememe kararı aldı.

Aeroflot'la imzalanacak sponsorluk sözleşmesinin bedeli hakkında açıklama yapılmazken, Rusya Hükümeti'nin 2018 Dünya Kupası tanıtımlarına katkı sağlaması için bu sponsporluğa büyük öncem verdiği belirtildi.

BARCELONA'YI DA QATAR AIRWAYS KAPMIŞTI!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda "Barcelona ve Manchester'le sponsorlukları uzatmama kararı aldık. Futbol ve golf alanında yeni sponsorluklarımız olacak" demişti. 

Bu arada hem THY hem de Manchester United'ın sponsporluk anlaşması için "biz uzatmak istemedik" şeklindeki açıklamaları kafaları karıştırdı.

Marka bilinirliği ve prestij açısından büyük önem taşıyan bu anlaşmanın yenilenmeyecek olması sonrasında THY'nin nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

Öte yandan Türk Hava Yolları'nın sponspor olduğu diğer bir futbol devi Barcelona ile arasına Qatar Airways'in girdiğini de ilk olarak AirportHaber duyurmuştu.

THY'NİN DEV SPONSORLUKLARI BİTİYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

FG737 ~ 11 yıl önce
Bence takım olarak sponsorluk çok da mühim değil ama Messi ve Kobe gibi bireysel anlamda gerçekten yıldız isimlerin olması çok daha ses getiriyor. Bu isimlerin yanına sinema vb dallardan da star olmuş isim(ler) eklenirse daha başarılı olur, diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAKI ~ 11 yıl önce
Sponsor olundugunda ne gerek var diyenler bugun de kaybetti diyorlar. Evet kimse bu iki yorumu yapanin kim oldugunu parmakla isaret edemez ama kisinin kendisine saygisi olmasi lazim. Sonucta muhalefet olsun diye muhalefet edenlere karsi guven kaybi oluyor. Bu yonetime sirf ideolojik sebeplerle muhalif olanlarin kisilikleri hakkinda olumsuz bir kani olusturuyor. Yani klavye basinda kimse seni gormuyor sanma. Bu toplu olarak seninde hissene dusecek sekilde dagitiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 11 yıl önce
Silkelende kendine bi bak THY QATAR nerde sen nerede QATAR kaç basıyor sen kaç basıyosun gelmişsin Dünya takımlarına sponsor olucam önce sen bizim bi emeğimizin hakkını ver sonra onlarada sıra gelir anam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth'a ~ 11 yıl önce
Sence niye o kadar para verildi diyenlerle anlasma neden bitti diyenler ayni grupta olabilir mi? Yorum yazmak icin yazma. Dusun, tasin sonra soyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Kobe ve Messi gene de bu ikisini telafi eder bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerek yok ~ 11 yıl önce
Bu kadar büyük paralar vermeye gerek yok. Türkiye'nin coğrafi konumu nedeniyle THY zaten diğer firmalardan hep bir adım önde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahramanmarasli ~ 11 yıl önce
THY dev sponsorlari kaybetti birde bir aciklamaya bakmak lazim röportajda "Barcelona ve Manchester'le sponsorlukları uzatmama kararı aldık. Siz mi yoksa onlar mi :-D Yakinda Eurolegue Sponsorlugu da giderse hic sasirmam umarim yukaridaki aciklamada bulunmazlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
boş konuşan çok thy yine de markamızdır yüz akımızdır.. daha dün barcelonaya ve mancehster sponsor olduğunda ortalığı ayağa kaldırdılar bu kadar para verilir mi thy şöyle iş bilmez diye haykıranlar şimdi sponsorluk antlaşmaları bitince nasıl biter diye başladılar siz varya siz yatacak yeriniz olmaz bu dünyada hani thy bu sponsorluklara çok para harcamıştı ne oldu şimdi birden kafa dank etti..entel dantel fıstanlılar grubu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
???? ~ 11 yıl önce
Hamdi topçu 3 ay önce açıkladı zaten Manu ve Barca ile devam etmeyeceğiz diye. İki takımda eski gücünden uzak. Manu en iyi 5 takım arasında değil. Barca'da Real'in gerisinde kalmaya başladı oyun olarak. Bence takımlar yerine direk Şampiyonlar Ligi'ne sponsorluk çok daha sükseli olur. Zaten Hamdi Topçu'da futbolda yeni sponsorluklarımız olacak dedi. Onun için THY zamanında Manu ve Barca sponsorluğunu çok iyi kullandı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Azılı TGS li ~ 11 yıl önce
Akhisar Belediye spor. Süpriz bu. Gekas ı da marka yüzü yapacaklar.:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000