13 Mart 2009, Cuma 08:49:50

THY'nin de kerbela açılımı var!

Başını Ankaralı Şenol Tatlıbal ve Kerküklü Abdülaziz Wahid 'in çektiği bir grup Alevi ilginç bir proje için Türk Hava Yolları'nın kapısını çaldı ve yönetime, "Türkiye'deki Alevileri Kerbela'ya götürmek istiyoruz. Lütfen bize destek olun" talebinde bulundu.
  • Fazla değil 2 şer sene İsa olsun sonra Hüseyin olsun sonrada Kızılkaya olsun kardeş kardeş.
  • Bu bölgeleri rotasyona tabi tutalım alamanyadaki fetuşçu müdürleri alalım buraya birazda buraları kalkındırsınlar diyorum hehe hhe heheh..
  • BAĞDATTA ÇALIŞAN ADAMA EN AZ 20.000 USD VERECEKSİNİZ CAN GÜVENLİĞİNİ SAĞLAYACAKSINIZ ZIRHLI ARAÇ VERECEKSİNİZ NE DE OLSA O BİR T.C. BÜROKRATI SAYILIR DEĞİLMİ?AMA BİZİM THY BUNLARI YAPARMI?MAZALLAH ÜÇTEBİR MAAŞI BİLE VERMEZ GERİSİMİ?SALDIM BAĞDATA OBAMA KAYIRA OLUR.HİÇBİR ZAMAN HALİN NEDİR DİYE SORANIN BİLE OLMAZ ALİMALLAH.
  • Burada çok sevinen arkadaşları oraya atayalım görevli olarak
  • SEVSİNLER SENİN PEYGAMBERLER DİYARINI.NE KADAR AKIL FUKARASI ADAMLARSINIZ SİZ HAYRET YAV.
  • Bağdata müdür atayabiliyormusunuz önce onu konuşalım uçaklar dolmuyormuş tabi dolmaz
  • Yine zırvalamış iktidar yanlısı yönetimin adamları burada.Hz.bilmemkimin memleketiymişte...boş laflar.Hadi gidin çalışın o zaman orada.Hanginizi isterseniz Müdür-Şef yapsınlar gidin çalışın.Bağdat boş.Oraya gidin Müdür-şef olarak.....nüz yemez dimi?Anca Almanya, Avrupa noktalarına gidersiniz...Ben ciddi ciddi Bağdat'a ve bu yeni açılacak noktalara Fetullah müriti müdür ve şef atanmasını öneriyorum.Gitsinlerde göreyim.Bunlar böyle kendine müslümandır işte.
  • bır caferı olarak thy yı kutlarım
  • her her kerbela her gun asura thy cok faydalı bır ıs yapar
  • KURBAN OLURUM KERBELA ŞEHİTLERİNE HZ. MUHAMMEDİN TORUNU HZ. ALİ,NİN ÇOCUKLARI İMAM HASANA VE HÜSEYİNE :( İNŞALLAH THY DESTEK VERİR BU SEFERLERE

Bu ilginç projenin fikir babalarıyla tesadüfen bir araya geldim. Projelerini hayata geçirmek konusunda son derece kararlı görünen Tatlıbal ve Wahid'in hedefi THY'nin Kerbela'ya karayoluyla bir buçuk saatlik mesafedeki Necef'e uçmasını sağlamaktı. İkili heyecanla beni aradı ve görüşmenin olumlu geçtiğini, THY yönetimin projenin hayata geçmesi için kolları sıvadığını aktardı.

"Yahu niye bu kadar heyecanlısınız siz? Yoksa bu işten çok mu para kazanacaksınız?" diye espriyle takılınca biraz bozuldular. Ve heyecanlarının asıl nedenini aynen şöyle aktardılar: "Sevilay Hanım. Heyecanımız Türkiye'de bir ilke öncülük ediyor olmamızdan. Biliyorsunuz. Biz Aleviler için aradan asırlar da geçse unutulmayacak kadar derin, anlamlı, öğretici bir olaydır Kerbela Olayı. İyi ile kötünün, zalim ile mazlumun, lanetli ile kutsalın, karanlık ile aydınlığın hesaplaşmasıdır. İnsanlık dışı katliam olarak tarihe geçen Kerbela Olayı sadece biz Aleviler için değil, tüm İslam alemi için çok büyük anlam taşır. Çok mutluyuz çünkü THY yönetimi Kerbela için düzenleyeceğimiz turlara destek verme kararı aldı. Bundan böyle THY sadece Bağdat'a değil, Necef'e de Kerbela ziyaretçilerine özel uçacak. Üstelik de en uygun fiyat uygulaması ile. Heyecanımız ondan, kazanacağımız paradan değil!"

Sevilay YÜKSELİR
SABAH

THY'nin de kerbela açılımı var!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 15 yıl önce
Fazla değil 2 şer sene İsa olsun sonra Hüseyin olsun sonrada Kızılkaya olsun kardeş kardeş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu bölgeleri rotasyona tabi tutalım alamanyadaki fetuşçu müdürleri alalım buraya birazda buraları kalkındırsınlar diyorum hehe hhe heheh..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BAĞDATTA ÇALIŞAN ADAMA EN AZ 20.000 USD VERECEKSİNİZ CAN GÜVENLİĞİNİ SAĞLAYACAKSINIZ ZIRHLI ARAÇ VERECEKSİNİZ NE DE OLSA O BİR T.C. BÜROKRATI SAYILIR DEĞİLMİ?AMA BİZİM THY BUNLARI YAPARMI?MAZALLAH ÜÇTEBİR MAAŞI BİLE VERMEZ GERİSİMİ?SALDIM BAĞDATA OBAMA KAYIRA OLUR.HİÇBİR ZAMAN HALİN NEDİR DİYE SORANIN BİLE OLMAZ ALİMALLAH.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Burada çok sevinen arkadaşları oraya atayalım görevli olarak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SEVSİNLER SENİN PEYGAMBERLER DİYARINI.NE KADAR AKIL FUKARASI ADAMLARSINIZ SİZ HAYRET YAV.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bağdata müdür atayabiliyormusunuz önce onu konuşalım uçaklar dolmuyormuş tabi dolmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yine zırvalamış iktidar yanlısı yönetimin adamları burada.Hz.bilmemkimin memleketiymişte...boş laflar.Hadi gidin çalışın o zaman orada.Hanginizi isterseniz Müdür-Şef yapsınlar gidin çalışın.Bağdat boş.Oraya gidin Müdür-şef olarak.....nüz yemez dimi?Anca Almanya, Avrupa noktalarına gidersiniz...Ben ciddi ciddi Bağdat'a ve bu yeni açılacak noktalara Fetullah müriti müdür ve şef atanmasını öneriyorum.Gitsinlerde göreyim.Bunlar böyle kendine müslümandır işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bır caferı olarak thy yı kutlarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
her her kerbela her gun asura thy cok faydalı bır ıs yapar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KURBAN OLURUM KERBELA ŞEHİTLERİNE HZ. MUHAMMEDİN TORUNU HZ. ALİ,NİN ÇOCUKLARI İMAM HASANA VE HÜSEYİNE :( İNŞALLAH THY DESTEK VERİR BU SEFERLERE

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000