09 Nisan 2015, Perşembe 16:47:54

THY’NİN ÇİÇEĞİ BURNUNDA BAŞKANI İLK NEREYE UÇACAK?

Türk Hava Yolları 13 Nisan’da 266’ncı uçuş noktası olan San Francisco seferlerine başlayacak. THY’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, yeni göreviyle ilk kez bu uçuşa katılacak.
  • Sen oglunu altina kaka yapan saniyorsun.Sen den ,yaśin geregi doktur raporu isterler ,farkindamisin?
  • Halkın içinde mi uçacak yoksa business mi? Bakalım
  • Hayırlı olmasını diliyorum
  • Gene yalakalik diz boyu. nerden kuvvetli bagi var onu dusunuyorum. Ayrica yilbasinda mudurlere kac trilyon para dagittilar bir ay sonrada calisanlarin emegin de n tasarruf politikasina basladilar. Ayni adamlar abd de ucuncu sinif somurge ulkesi ogrencisi lendi halki nasil zulme ugratilir somrulur onubogrenip burada uyguluyorlar
  • Buraya geldigine gore. Ingilizcesi super olmasi lazim mutlaka amerikada egitim gormus . Boston bas konsolos Hemen hemen ayni yastalar konsolos cumhuriyet bayraminda Bizi davet etti butun turkleri. Adamcagiz Ingilizce bir konusma yapti Sivesine hayran kldim kesinlikle. Amerikalilar gibi konustu. Ben sahsen. Gittim yanina bukadar guzel konustunuz. Dedim. Sizi tebrik ediyorum .
  • Hayirli olsun ilker beyi tanimiyorum. Fakat akla su geliyor. Ilkerbeyin. Kac sene devlet hizmeti vardiki Yonetim kurul baskanligina kadar. Bu genc yasta benim kucuk oglum O da havaci. Oglumun yasinda kendilerine basarilar diliyorum .
  • Bakalim sivesi nasil :)
  • Çiçeği burnunda ne demek? elinde olunca ne oluyor ki?.Yenilerin hep çiçekler burnunda mı oluyor..nadir de olsa çiçek burnunda değil de elinde olduğu durumlar gözlemlenmiş midir?.San Francisco ya kadar burun ile temas eden çiçekler alerjiye neden olurmu.? basınç farkı çiçeklerin kokusunda bi değişim yaratır mı?.ne tür çiçekler burun için faydalıdır.Bu yazı Zaytung' ta olsa gülerdiniz ama.Şimdi ''NE SAÇMA YORUM BU '' deyip,niye bana kızıyorsunuz ki :))
  • Sefere katılmak zorunda mı? Neden bir grupla beraber sefer yapılıyor? Örneğin Lagos, Mogadişu seferleri başladığında hangi yönetici gitti?
  • Eski habom yeni teknik madurlari olarak baskanimiza yeni gorevinin hayirli olmasini diliyoruz.bu yeni donemde gecmiste alinan en yanlis kararlardan biri olan habomun ve akabinde habom personelinin teknis as ye alinirken ugratildiklari hak mahrumiyetlerinden kaynaklanan sorunlara egilmesini kendisinden istiyoruz.basarilar sayin baskanim.Allah utandirmasin.

Türk Hava Yolları 13 Nisan’da 266’ncı uçuş noktası olan San Francisco seferlerine başlayacak.

THY’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, yeni göreviyle ilk kez bu uçuşa katılacak.

Türk Hava Yolları, 13 Nisan pazartesi günü İstanbul-San Francisco seferlerine başlayacak. Haftada 5 gün olarak başlayacak seferler 11 Mayıs’tan itibaren haftanın her günü gerçekleştirilecek.

 

İstanbul-San Francisco hattı bir açıdan da ilginç bir özellik taşıyor. THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’nun görevi bırakmasından sonra 6 Nisan’daki genel kurulda görevi devralan İlker Aycı, pazartesi günü yönetim kurulu başkanı sıfatıyla ilk yurtdışı seyahatini gerçekleştirecek.


Türkiye’den bir grup davetlinin de katılacağı sefere ev sahipliği yapacak olan Aycı, THY’nin 266’ncı hattını açacak.

©AirportHaber

THY’NİN ÇİÇEĞİ BURNUNDA BAŞKANI İLK NEREYE UÇACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Oglumun Yasina ~ 9 yıl önce
Sen oglunu altina kaka yapan saniyorsun.Sen den ,yaśin geregi doktur raporu isterler ,farkindamisin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Halkın içinde mi uçacak yoksa business mi? Bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hayırlı olmasını diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a ~ 9 yıl önce
Gene yalakalik diz boyu. nerden kuvvetli bagi var onu dusunuyorum. Ayrica yilbasinda mudurlere kac trilyon para dagittilar bir ay sonrada calisanlarin emegin de n tasarruf politikasina basladilar. Ayni adamlar abd de ucuncu sinif somurge ulkesi ogrencisi lendi halki nasil zulme ugratilir somrulur onubogrenip burada uyguluyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Buraya geldigine gore. Ingilizcesi super olmasi lazim mutlaka amerikada egitim gormus . Boston bas konsolos Hemen hemen ayni yastalar konsolos cumhuriyet bayraminda Bizi davet etti butun turkleri. Adamcagiz Ingilizce bir konusma yapti Sivesine hayran kldim kesinlikle. Amerikalilar gibi konustu. Ben sahsen. Gittim yanina bukadar guzel konustunuz. Dedim. Sizi tebrik ediyorum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hayirli olsun ilker beyi tanimiyorum. Fakat akla su geliyor. Ilkerbeyin. Kac sene devlet hizmeti vardiki Yonetim kurul baskanligina kadar. Bu genc yasta benim kucuk oglum O da havaci. Oglumun yasinda kendilerine basarilar diliyorum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
apple store ~ 9 yıl önce
Bakalim sivesi nasil :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden ~ 9 yıl önce
Çiçeği burnunda ne demek? elinde olunca ne oluyor ki?.Yenilerin hep çiçekler burnunda mı oluyor..nadir de olsa çiçek burnunda değil de elinde olduğu durumlar gözlemlenmiş midir?.San Francisco ya kadar burun ile temas eden çiçekler alerjiye neden olurmu.? basınç farkı çiçeklerin kokusunda bi değişim yaratır mı?.ne tür çiçekler burun için faydalıdır.Bu yazı Zaytung' ta olsa gülerdiniz ama.Şimdi ''NE SAÇMA YORUM BU '' deyip,niye bana kızıyorsunuz ki :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meka ~ 9 yıl önce
Sefere katılmak zorunda mı? Neden bir grupla beraber sefer yapılıyor? Örneğin Lagos, Mogadişu seferleri başladığında hangi yönetici gitti?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EMIR ~ 9 yıl önce
LOL COK DOGRU LOOOOOOOOOOOOLLLLLLL
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Eski habom yeni teknik madurlari olarak baskanimiza yeni gorevinin hayirli olmasini diliyoruz.bu yeni donemde gecmiste alinan en yanlis kararlardan biri olan habomun ve akabinde habom personelinin teknis as ye alinirken ugratildiklari hak mahrumiyetlerinden kaynaklanan sorunlara egilmesini kendisinden istiyoruz.basarilar sayin baskanim.Allah utandirmasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000