22 Ocak 2009, Perşembe 07:57:15

THY'nin Çanakkale seferlerine ilgi büyük!

Atlasjet firmasının Çanakkale-İstanbul arasındaki uçak seferlerini sona erdirmesinin ardından devreye giren Türk Hava Yolları’nın (THY) aynı hatta başlattığı seferlere ilgi artıyor.
  • thy nin çanakkaleye düzenlediği tarifeli seferden neden bu kadar rahatsızsınız? çanakkale istanbul arasının 6 saat sürmesininin ne anlamı var. insanlar sadece istanbuldan mı gidebiliyor oraya aktarma yaparak gidemezler mi yani?? kaldı ki Çanakkalede ne olup bittiğinden haberi olmayan tarihini, ekonomisini bilmeyenlerin kafasında art niyet arıyor insan. ey arkadaşlar; bilmeden dil uzattığınız bu toprak bir devrin battığı yerdir eğilde kulak ver bu sessiz yığın bir vatan kalbinin attığı yerdirr..
  • thy yollarına sonsuz teşekkürlerimi sunarım ki çanakkale seferlerine başladı dilerim her daim kazançlı bir hizmetle sürekli devam ederler bu uçuşlara
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Manisa' ya da havaalanı inşa edelim , orada da Vestel var. Mantıklı mı.Belki 15-20 kişi bulursunuz uçacak.Doğu ve Güneydoğu Anadolu' da sefer sayıları bu derece yetersizken hiç katılmıyorum.Bie yolcu Kars' a 24 saat süre içerisinde varabiliyorken ve uçak sefer sayısı azken.Neyi paylasamıyoruz ki?
  • Sen ayda üç defa kullanıyorsun , ben işim gereği haftada üç defa kullanmak zorunda kalıyorum . Önemli olan bu modern ve hızlı ulaşım yolunu yurdun her yerine bölge ayrımı gözetmeden yayabilmek . Böylelikle hem insanlarımız hem de istihdam için daha iyi bir ortam oluşturmak . Sen " saçma " diye kesin hükümlü mahkeme kararı çıkartacağına olaya bir de bu gözle bak ...
  • tabıı ki de değilim ama Çanakkale yerıne daha çok talep edilen illerimiz olduğu aşikar.Bu durumda insanın aklına farklı sebepler gelıyor.(Seramik fabrıkaları harıcınde )Ya bürokratlar çok çalışmış ya da THY' nın yapmış olduğu karar.Ayda en az 3 defa havayolunu kullanan bir olarak bunları söyluyorum.Saçma ve saçma netice bu.
  • Sn. Betlehem , sen sadece iki sefer sonucunda uçağın ileride yapılacak seferlerde boş mu dolu mu olacağını bilecek kadar müneccim misin yoksa ???
  • Çanakkale büyükmüş küçükmüş.... Sonucta ucak dolmuyor gercek bu. Seramik fabrikası olsa bile
  • Bu hattın gereksiz olduğunu söyleyen gereksiz insanlar sözüm size : Çanakkale'de Türkiyenin en büyük , dünyanın 3. büyüğü bir seramik fabrikaları , türkiyenin en büyük çimento fabrikası , en büyük özel sektör demir-çelik fabrikaları , 4 tane termik santral (özeller dahil) ve herşeyden önemlisi kocaman ve övünç dolu bir tarih var . Bu yapılan az bile . Yazın Atlasjet uçuşlarında yer bulmak mümkün olmuyordu ya da 168 YTL ' ye bilet alıyorduk . Lütfen kafanızın içindeki geri kalmış hınçlarınızı saçma sapan yalanlarla süslemeyin ...
  • Çanakkale' ye uçmak yerine diğer birçok arkadasımın da dediği gibi Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerine sefer sayısının arttırılması daha mantıklı geliyor bana.Uçağın ne kadar yolcu ile uçması gerektıgı konusunda teknik bilgiye vs sahip değilim.Lakin bu verilen yolcu sayıları cok yetersız gıbı gelıyor bana.THY' nın bence hata yaptıgı ortada. Saygılarımla.

İstanbul'dan sabah 10.50'de kalkan Türk Hava Yolları'na (THY) ait 144 kişi kapasiteli "Airbus A-319" model yolcu uçağı saat 11.40’da Çanakkale havaalanına indi. Seferlerin yeni başlaması sebebiyle vatandaşların yeni yeni havayolu ile ulaşıma alıştığını belirten Türk Hava Yolları yetkilileri, “İstanbul’dan 28 yolcu ile gelen uçağımız İstanbul’a Çanakkale’den 40 yolcu ile dönüş yaptı. Önceki gün İstanbul’dan gelen yolcu sayısı konuklarla birlikte 52 idi. Geri dönüş ise 38 olmuştu. İleriki günlerde bu sayının çok daha artacağına inanıyoruz. Çanakkalelilerin de bu uçağa sahip çıkmalarını istiyoruz” dedi.

Çanakkale-İstanbul arasında başlayan ve 79 lira olarak tespit edilen uçuşlar İstanbul-Çanakkale Pazartesi, Çarşamba, Cuma 10.50 kalkış, 11.45 varış; Çanakkale-İstanbul Pazartesi, Çarşamba, Cuma 12.30 kalkış,13.25 varış olarak devam ediyor.

THY'nin Çanakkale seferlerine ilgi büyük!

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Çanakkale ~ 15 yıl önce
thy nin çanakkaleye düzenlediği tarifeli seferden neden bu kadar rahatsızsınız? çanakkale istanbul arasının 6 saat sürmesininin ne anlamı var. insanlar sadece istanbuldan mı gidebiliyor oraya aktarma yaparak gidemezler mi yani?? kaldı ki Çanakkalede ne olup bittiğinden haberi olmayan tarihini, ekonomisini bilmeyenlerin kafasında art niyet arıyor insan. ey arkadaşlar; bilmeden dil uzattığınız bu toprak bir devrin battığı yerdir eğilde kulak ver bu sessiz yığın bir vatan kalbinin attığı yerdirr..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sivaslı ~ 15 yıl önce
thy yollarına sonsuz teşekkürlerimi sunarım ki çanakkale seferlerine başladı dilerim her daim kazançlı bir hizmetle sürekli devam ederler bu uçuşlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kpt ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
betlehem ~ 15 yıl önce
Manisa' ya da havaalanı inşa edelim , orada da Vestel var. Mantıklı mı.Belki 15-20 kişi bulursunuz uçacak.Doğu ve Güneydoğu Anadolu' da sefer sayıları bu derece yetersizken hiç katılmıyorum.Bie yolcu Kars' a 24 saat süre içerisinde varabiliyorken ve uçak sefer sayısı azken.Neyi paylasamıyoruz ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
batılı ~ 15 yıl önce
Sen ayda üç defa kullanıyorsun , ben işim gereği haftada üç defa kullanmak zorunda kalıyorum . Önemli olan bu modern ve hızlı ulaşım yolunu yurdun her yerine bölge ayrımı gözetmeden yayabilmek . Böylelikle hem insanlarımız hem de istihdam için daha iyi bir ortam oluşturmak . Sen " saçma " diye kesin hükümlü mahkeme kararı çıkartacağına olaya bir de bu gözle bak ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
betlehem ~ 15 yıl önce
tabıı ki de değilim ama Çanakkale yerıne daha çok talep edilen illerimiz olduğu aşikar.Bu durumda insanın aklına farklı sebepler gelıyor.(Seramik fabrıkaları harıcınde )Ya bürokratlar çok çalışmış ya da THY' nın yapmış olduğu karar.Ayda en az 3 defa havayolunu kullanan bir olarak bunları söyluyorum.Saçma ve saçma netice bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
batılı ~ 15 yıl önce
Sn. Betlehem , sen sadece iki sefer sonucunda uçağın ileride yapılacak seferlerde boş mu dolu mu olacağını bilecek kadar müneccim misin yoksa ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
betlehem ~ 15 yıl önce
Çanakkale büyükmüş küçükmüş.... Sonucta ucak dolmuyor gercek bu. Seramik fabrikası olsa bile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
batılı ~ 15 yıl önce
Bu hattın gereksiz olduğunu söyleyen gereksiz insanlar sözüm size : Çanakkale'de Türkiyenin en büyük , dünyanın 3. büyüğü bir seramik fabrikaları , türkiyenin en büyük çimento fabrikası , en büyük özel sektör demir-çelik fabrikaları , 4 tane termik santral (özeller dahil) ve herşeyden önemlisi kocaman ve övünç dolu bir tarih var . Bu yapılan az bile . Yazın Atlasjet uçuşlarında yer bulmak mümkün olmuyordu ya da 168 YTL ' ye bilet alıyorduk . Lütfen kafanızın içindeki geri kalmış hınçlarınızı saçma sapan yalanlarla süslemeyin ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
betlehem ~ 15 yıl önce
Çanakkale' ye uçmak yerine diğer birçok arkadasımın da dediği gibi Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerine sefer sayısının arttırılması daha mantıklı geliyor bana.Uçağın ne kadar yolcu ile uçması gerektıgı konusunda teknik bilgiye vs sahip değilim.Lakin bu verilen yolcu sayıları cok yetersız gıbı gelıyor bana.THY' nın bence hata yaptıgı ortada. Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000