11 Nisan 2010, Pazar 09:44:05

THY'nin büyüme stratejisi...

THY'nin Avrupa'daki pazar payının ise yüzde 4'lerden yüzde 8.5'lere yükseldiğini anlatan Kotil, diğer havayollarına göre THY'nin 2 kat fazla büyüdüğünü söyledi.
  • THY yönetimi istatistiki bilgileri bilinçli şekilde saptırıyor. Hiç gereği yok. Utanç duyuyorum. Kendimi aldatılmış hissediyorum. Beni niye aldatıyorsun kardeşim Temel, ben sana ne kötülük yaptım?
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • yav alisamadinmi?vah vaah!!
  • cemaatçi fetuş tayfası buraya da sıçramış, herşeyleri allah, thy'yi sevmiyorum, türklüğümü seviyorum, sizin gibi arap yalakalığı yapmıyorum. ne kadar yalaka varmış yahu burayı takip eden, merak etmeyin az kaldı....
  • her basariya bir kulp bulan yorumcular. Adeta THY zarar etse bundan sevinecek at gozlukluler sozum size. Bu ulke buyuk potansiyeline ragmen THY gibi bir suru sirket yaratabilecekken, sizin kisisel ihtiraslarinizdan dolayi olmasi gereken yerde degil. Ya biraz birakin su kisisel ihtiraslarinizda, destek olun, yapici elestri yapin da hem THY hem ulke bundna faydalansin. Ya da destek olmuyosanizda kesin sesinizi oturun, oturdugunuz yerde, kendi aranizda dedikodunu ve fesatliginizi yapin .
  • Thy'nin son yıllardaki başarılarını görmezlikten gelmek daha da kötüsü yerden yere vurmak ayıptır. Hiç biri babamın oğlu değil işini iyi yapan kimse, başarılı olan kimse onu kutlamak tebrik etmek gerekir. Helal olsun THY yöneticilerine.
  • bu rakamları doğru bulmayanlar kendileri araştırsın ve bulduklarını linklerle açıklasın o zaman
  • günaydın THY düşmanları? nasılsınız bakiim THY düşmanları? aaa ne o? memnun değil misiniz şu anki çalıştığınız şirketlerden yoksa sayın THY düşmanları? eee Allah kurtarsın sizi sayın THY düşmanları :)
  • Biz Turklerin en kotu ozelligi BASARILI olanlara destek verecegimize basarilarini cekemiyor hatta elimizden gelse bozmak isteriz.- Ust uste karli olan bir sirketi tebrik etmek lazim. Basindaki adami sevmeye bilirsiniz ama basarisini takdir etmeniz gerek. Goz boyama gibi kahve laflari ile yorum yapmak cok yanlis.- Pozitif olun destek verin.- Buyumekte olan hr sirkette kalite problemi-calisan problemleri olur.- eger daha once boyle bir is yapmissaniz bilirsiniz.-
  • at abi at kalede ben varım..her attıgını yerim vallaa
Temel Kotil, 2003'te dünyadaki toplam yolcunun ancak 0.5'ini THY olarak taşıdıklarını ifade ederek, "Bugün dünyadaki yolcuların 1.2'sini transit yolcunun ise 3.6'sını taşıyoruz. THY şu anda dünya havacılığının yıldızı'' şeklinde konuştu.

Genel Müdür Kotil, bu yılın ilk çeyreğinde taşınan yolcu sayısının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 26 artışla 6,2 milyon yolcuya ulaştığına dikkat çekerek sözlerini şöyle sürdürdü: "Mart ayı zayıf bir ay olmasına rağmen geçen yılın haziran ayındaki yolcu sayısını yakaladık. Yakaladığımız bu performans ile Avrupa'nın en büyük 4'üncü havayolu şirketi olan THY'yi 3'üncü sıraya taşımayı hedefliyoruz'' dedi.

THY'nin büyüme stratejisi hakkında da bilgi veren Kotil, bir havayolu şirketinin üç yol izleyerek büyüyeceğini anımsattı. Kotil, "Satın almalarla, organik olarak ya da başkalarının yolcularını alarak büyüyebilirseniz. Bizim yolumuz da bu'' dedi.
THY'nin büyüme stratejisi...

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
THY yönetimi istatistiki bilgileri bilinçli şekilde saptırıyor. Hiç gereği yok. Utanç duyuyorum. Kendimi aldatılmış hissediyorum. Beni niye aldatıyorsun kardeşim Temel, ben sana ne kötülük yaptım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yav alisamadinmi?vah vaah!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
cemaatçi fetuş tayfası buraya da sıçramış, herşeyleri allah, thy'yi sevmiyorum, türklüğümü seviyorum, sizin gibi arap yalakalığı yapmıyorum. ne kadar yalaka varmış yahu burayı takip eden, merak etmeyin az kaldı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
her basariya bir kulp bulan yorumcular. Adeta THY zarar etse bundan sevinecek at gozlukluler sozum size. Bu ulke buyuk potansiyeline ragmen THY gibi bir suru sirket yaratabilecekken, sizin kisisel ihtiraslarinizdan dolayi olmasi gereken yerde degil. Ya biraz birakin su kisisel ihtiraslarinizda, destek olun, yapici elestri yapin da hem THY hem ulke bundna faydalansin. Ya da destek olmuyosanizda kesin sesinizi oturun, oturdugunuz yerde, kendi aranizda dedikodunu ve fesatliginizi yapin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Thy'nin son yıllardaki başarılarını görmezlikten gelmek daha da kötüsü yerden yere vurmak ayıptır. Hiç biri babamın oğlu değil işini iyi yapan kimse, başarılı olan kimse onu kutlamak tebrik etmek gerekir. Helal olsun THY yöneticilerine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu rakamları doğru bulmayanlar kendileri araştırsın ve bulduklarını linklerle açıklasın o zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
günaydın THY düşmanları? nasılsınız bakiim THY düşmanları? aaa ne o? memnun değil misiniz şu anki çalıştığınız şirketlerden yoksa sayın THY düşmanları? eee Allah kurtarsın sizi sayın THY düşmanları :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Biz Turklerin en kotu ozelligi BASARILI olanlara destek verecegimize basarilarini cekemiyor hatta elimizden gelse bozmak isteriz.- Ust uste karli olan bir sirketi tebrik etmek lazim. Basindaki adami sevmeye bilirsiniz ama basarisini takdir etmeniz gerek. Goz boyama gibi kahve laflari ile yorum yapmak cok yanlis.- Pozitif olun destek verin.- Buyumekte olan hr sirkette kalite problemi-calisan problemleri olur.- eger daha once boyle bir is yapmissaniz bilirsiniz.-

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
at abi at kalede ben varım..her attıgını yerim vallaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000