05 Mart 2017, Pazar 09:47:59

THY'nin bu reklamı Almanları çıldırttı

Türk Hava Yolları (THY) Almanya'nın başkenti Berlin'deki Tegel Havalimanı'na verdiği reklamla Almanları adeta çıldırttı.
  • şimdi dağda koşanlarda mekap var inşallh dağda koşmamışındır
  • 'kendi kendini tatmin'dir bunun adı. karşı tarafın haber bile olmaz, olsa da sallamaz zaten. adamların sadece otomotiv sektörü bile senin tüm ekonominden daha büyük, sen hala vay efendim koyduk mu, borusuna gitsin, bilmem ne. cahil misiniz, saf mısınız, yoksa her ikisi de mi; anlamadım.
  • Sular durulunca Suriyeli siyasetçiler şu an mülteci konumundaki insanlardan oy istemeye gelseler aynı rahatlığı biz misafirperver Türk'ler gösterecek miyiz??
  • Ya sen bunu İngilterede Fransada koysan tamam da Almanyada hem de bu kadar problem varken koyarsan yanlış anlaşılması mümkündür. Yani Lufthnasa da gidip IST de bizim loungemiz bazı havalimanlarından büyük diye ilan verse ertesi gün medyada Almanya bu sefer de Türkiye'yi hedef aldı vs. diye haberleri çıkardı emin olun. Almanya ya rest çektik o bile yeter diyenler lütfen dediğimi anlama zahmetine girişmesinler çünkü yine bildiklerini okuyacaklar.
  • Airbus, Mercedes, Bosch vs vs vs yi bırak Ayakkabı diince akla ilk adidas gelir. Biz daha adidasla kapışıcak ayakkabı bile üretemiyoruz. Boşversenise efendiler...
  • ben severek yaptigim isimden doco ik nin telkinleri ile ayrildim.daha cok severek yapacagimi dusundugum fsc oldum. guvendim ve hata ettim. su an kirada ve cocuklu bir adam olarak ben nasil gecinmeye calisiyorsam bu isten bizi atip biz haksiz yere 1 tane bile personel cikartmadik diyen ilker bey e; ben ne yasiyorsam aynisi yasaniz fazlasini istemem.
  • eyy rusya eyy almanya dedik gördük sonra turizmde olanları, adamlar vatandaşlarını yollamadılar,oteller kapandı,bir sürü insanımız işsiz kaldı, özellikle rusya sebze,meyvemizi de almadı,ekonomiye ağır darbe oldu. baktık durum kötü önce putin'e gittik aman abi elini öpelim bize rus turist yolla diye sonra da ingiliz pasaportlu bakan mehmet şimşek,aleyhimize ne varsa koruyan,besleyen almanya'ya gitti aman hans bize alman turist yolla paramız bitti,ekonomimiz duman oldu diye. burada da thy'nin reklamı almanları çıldırttı haberiyle bir sürü gerçeklerden bihaber de heytt alman'ı böyle öperiz işte havasına giriyor. altyapımız ve mali işlerimiz düzgün olsa,gerçekten büyük devlet olsak kimseye ihtiyacımız olmaz, kendi insanımızın hakkını yiyoruz,birbirimizi kalkındırmıyoruz sonra elin adamından medet umuyoruz. biz bu kafayla bu politikalarla bu yönetimle onları öpemeyiz ancak kendi kendimizi öperiz. turist bu sene de gelmezse ki gelmeyecek gibi o zaman kim çıldıracak biz mi onlar mı görürüz...
  • Almanların ülkemize sadece ve sadece kimlikleriyle gelmelerine izin vermeyiz, nasıl biz almanya'ya gitmek istersek vize için sürünüyoruz onları da süründürürüz, sadece devletimizde olan 120 bin civarı makam aracının hemen hepsi alman arabası,bunlara binmekten,onların arabalarına binmeyi prestij sanmaktan vazgeçeriz, havaalanlarında,yollarda,orada burada onların ürünlerini hiçbir şeyini kullanmayız, ülkemize gelip istedikleri gibi ev,arsa vs almalarına izin vermeyiz işte o zaman belki çıldırırlar yoksa böyle reklamlarla falan sadece kendimizi millete güldürürüz. Prestije onların arabalarına sahip olmakla kavuşacağımızı sanıyoruz, alanda hiçbir sorgu sualle karşılaşmadan ülkeme kimliğiyle giriyor,istediği gibi ev alıyor,iş kuruyor,vergiden muaf oluyor,heryerde onun icatları var, nedense bize kültür ve samimiyet olarak daha yakın olan ve bizi çok seven nadir ülkelerden japon ve korelilerle almanlar kadar iş yapmıyoruz sonra alman çıldırdı. Ne desek,yazsak boş kendimizi kandırıyoruz.
  • Koca karıların birbiri ile sidik yarıştırması gibi olmuş.. Seviyesiz...
  • ITB Fuarı sebebiyle tüm THY ürünlerini tanıtan 6 parçadan oluşan reklam bütünü. Bahsi geçen görsel 2 yıldır birçok mecrada zaten kullanılan bir görsel. Amaç burda kimseyi küçümsemek değil sadece CIP Lounge tanıtımı. Burda saldırı basın ve fikir özgürlüğünü savunduğunu iddia eden Alman basınından gelmiştir. Niye bukadar rahatsız olmuşlar? Niye bukadar gocunmuşlar? Niye bukadar çok THY düşmanı var, kendi içimizde bile. Anlamak zor.

Türk Hava Yolları (THY) Almanya'nın başkenti Berlin'deki Tegel Havalimanı'na verdiği reklamla Almanları adeta çıldırttı.

Başkent Berlin'deki Tegel Havalimanı'nda bulunan büyük bir alana çeşitli reklamlar veren THY Alman medyasının hedefi oldu. 

Büyük bir alanı kiralayan THY, ikram ve lounge gibi konuları ön plana çıkardığı reklam tasarımlarından birine İstanbul'daki CIP Lounge resmini koyarak "İstanbul'daki Lounge'ımız bazı havalimanlarından daha büyük" yazdı. 

Almanya'nın önemli gazetelerinden Bild, reklamın küçük düşürücü olduğunu ve bilinçli bir şekilde hazırlandığını iddia etti. THY'yi Tegel Havalimanı ile dalga geçmekle suçlayan Bild gazetesi ve diğer Alman medya kuruluşları, reklamın işe yaramaz olduğunu belirtti.

©AirportHaber

İşte THY'nin Almanları çıldırtan reklamı;

THY'nin bu reklamı Almanları çıldırttı

Yorumlar Tüm Yorumlar (142)

mekap ~ 7 yıl önce
şimdi dağda koşanlarda mekap var inşallh dağda koşmamışındır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZUZUZ ~ 7 yıl önce
'kendi kendini tatmin'dir bunun adı. karşı tarafın haber bile olmaz, olsa da sallamaz zaten. adamların sadece otomotiv sektörü bile senin tüm ekonominden daha büyük, sen hala vay efendim koyduk mu, borusuna gitsin, bilmem ne. cahil misiniz, saf mısınız, yoksa her ikisi de mi; anlamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yarın bir gün? ~ 7 yıl önce
Sular durulunca Suriyeli siyasetçiler şu an mülteci konumundaki insanlardan oy istemeye gelseler aynı rahatlığı biz misafirperver Türk'ler gösterecek miyiz??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Ya sen bunu İngilterede Fransada koysan tamam da Almanyada hem de bu kadar problem varken koyarsan yanlış anlaşılması mümkündür. Yani Lufthnasa da gidip IST de bizim loungemiz bazı havalimanlarından büyük diye ilan verse ertesi gün medyada Almanya bu sefer de Türkiye'yi hedef aldı vs. diye haberleri çıkardı emin olun. Almanya ya rest çektik o bile yeter diyenler lütfen dediğimi anlama zahmetine girişmesinler çünkü yine bildiklerini okuyacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne Türkiyeymiş peh peh peh ~ 7 yıl önce
Airbus, Mercedes, Bosch vs vs vs yi bırak Ayakkabı diince akla ilk adidas gelir. Biz daha adidasla kapışıcak ayakkabı bile üretemiyoruz. Boşversenise efendiler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayakkabı deyince ~ 7 yıl önce
80'lerde bizim de Mekap'ımız vardı,ne yarışlar koştum onunla.
sef lounge ~ 7 yıl önce
ben severek yaptigim isimden doco ik nin telkinleri ile ayrildim.daha cok severek yapacagimi dusundugum fsc oldum. guvendim ve hata ettim. su an kirada ve cocuklu bir adam olarak ben nasil gecinmeye calisiyorsam bu isten bizi atip biz haksiz yere 1 tane bile personel cikartmadik diyen ilker bey e; ben ne yasiyorsam aynisi yasaniz fazlasini istemem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 7 yıl önce
eyy rusya eyy almanya dedik gördük sonra turizmde olanları, adamlar vatandaşlarını yollamadılar,oteller kapandı,bir sürü insanımız işsiz kaldı, özellikle rusya sebze,meyvemizi de almadı,ekonomiye ağır darbe oldu. baktık durum kötü önce putin'e gittik aman abi elini öpelim bize rus turist yolla diye sonra da ingiliz pasaportlu bakan mehmet şimşek,aleyhimize ne varsa koruyan,besleyen almanya'ya gitti aman hans bize alman turist yolla paramız bitti,ekonomimiz duman oldu diye. burada da thy'nin reklamı almanları çıldırttı haberiyle bir sürü gerçeklerden bihaber de heytt alman'ı böyle öperiz işte havasına giriyor. altyapımız ve mali işlerimiz düzgün olsa,gerçekten büyük devlet olsak kimseye ihtiyacımız olmaz, kendi insanımızın hakkını yiyoruz,birbirimizi kalkındırmıyoruz sonra elin adamından medet umuyoruz. biz bu kafayla bu politikalarla bu yönetimle onları öpemeyiz ancak kendi kendimizi öperiz. turist bu sene de gelmezse ki gelmeyecek gibi o zaman kim çıldıracak biz mi onlar mı görürüz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne zaman ki ~ 7 yıl önce
Almanların ülkemize sadece ve sadece kimlikleriyle gelmelerine izin vermeyiz, nasıl biz almanya'ya gitmek istersek vize için sürünüyoruz onları da süründürürüz, sadece devletimizde olan 120 bin civarı makam aracının hemen hepsi alman arabası,bunlara binmekten,onların arabalarına binmeyi prestij sanmaktan vazgeçeriz, havaalanlarında,yollarda,orada burada onların ürünlerini hiçbir şeyini kullanmayız, ülkemize gelip istedikleri gibi ev,arsa vs almalarına izin vermeyiz işte o zaman belki çıldırırlar yoksa böyle reklamlarla falan sadece kendimizi millete güldürürüz. Prestije onların arabalarına sahip olmakla kavuşacağımızı sanıyoruz, alanda hiçbir sorgu sualle karşılaşmadan ülkeme kimliğiyle giriyor,istediği gibi ev alıyor,iş kuruyor,vergiden muaf oluyor,heryerde onun icatları var, nedense bize kültür ve samimiyet olarak daha yakın olan ve bizi çok seven nadir ülkelerden japon ve korelilerle almanlar kadar iş yapmıyoruz sonra alman çıldırdı. Ne desek,yazsak boş kendimizi kandırıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fly-by-wire ~ 7 yıl önce
Özellikle Alman arabası kısmına ayrı katılıyorum.
KOmik ~ 7 yıl önce
Koca karıların birbiri ile sidik yarıştırması gibi olmuş.. Seviyesiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sadece Reklam ~ 7 yıl önce
ITB Fuarı sebebiyle tüm THY ürünlerini tanıtan 6 parçadan oluşan reklam bütünü. Bahsi geçen görsel 2 yıldır birçok mecrada zaten kullanılan bir görsel. Amaç burda kimseyi küçümsemek değil sadece CIP Lounge tanıtımı. Burda saldırı basın ve fikir özgürlüğünü savunduğunu iddia eden Alman basınından gelmiştir. Niye bukadar rahatsız olmuşlar? Niye bukadar gocunmuşlar? Niye bukadar çok THY düşmanı var, kendi içimizde bile. Anlamak zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000