04 Mayıs 2016, Çarşamba 10:24:36

THY'nin Bogota ve Panama seferleri başladı

Türk Hava Yolları (THY), Amerika kıtasında Kolombiya'nın başkenti Bogota ile Panama'ya sefer başlattı.
  • Bir sonraki haftada ben uçucam ,şirketim sayesinde hem gezip hem para kazanıp dünyayı görüyorum
  • Yolcu sayısı hakkında bilgisi olan varmı? Merak ettim açıkçası.
  • Sadece acenteden mi bilet satılıyor.THy sitesinde madrid iberia aktarmalı gözüküyor bu hattı aratınca.
  • Şeytan üçgenine dikkat...!!! Ortada kuyu var yandan geç misali üçgenin etrafını dolaşın. Yoksa arffçılar bile kurtaramaz sizi.
  • TC-LJC tescilli Boeing 777-300ER THY ucagimiz az önce 16:08'de Bogota'ya indi. Hayirli, kazasiz, belasiz ucuslar diliyorum.
  • guney amerika ucuslarinda avrupadan ucuslarda thy en yakin rakibine 400 500 dolar fark atiyor.. bogota ucuslarini bilemiyorum ama panama dolu gider malum memleket havuzlar, kasalar ,ayakkabi kutulari cenneti oldu, bunlar bir sekilde panamaya gitmesi lazim.. sili santiago ne zaman ?
  • Pistten uçağı çıkaran kaptanlarla uçacağıma gider yabancı şirketlerle uçarım. Milliliği filan kalmadı bu işin. Benim için canım daha kıymetli.
  • Bugünkü ilk sefer b777 ile yapıldı. Malum, THY'den gidenler vs.; sadece normal yolcular değil. Denildiğine göre 49 kişilik business kabinde 47 koltuk dolu imiş. Bundan sonraki seferler, maalesef artık demode olmaya başlamış, business kabini 22 koltuklu ve konforu oldukça düşük a330-200'lerle yapılacakmış.
  • Küba, ya da Mexico City - Küba ?? (Caracas artık devre dışı kaldığından): Azzzz sonra, herhalde! (2016 Kış Tarifesinde ya da 2017'de Nisan'da...)
  • Artik iyi kalite beyaz toz daha kisa zamanda ve aracisiz gelecek demektir. Bu hattin katma degeri cok yuksek. Full ceker. ucanlarin kafasi da guzel olur.

Türk Hava Yolları (THY), Amerika kıtasında Kolombiya'nın başkenti Bogota ile Panama'ya sefer başlattı.

Atatürk Havalimanı'ndan hareket eden ilk uçakta yolcuların yanı sıra THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur da yer aldı.

Uçak, ilk önce Bogota'ya inecek, daha sonra Panama'ya hareket edecek.

Böylece Amerika kıtasında 14. uçuş noktasına ulaşan THY, Bogota ile Panama'ya haftada üç gün uçacak.

THY'nin Bogota ve Panama seferleri başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Yatı ~ 8 yıl önce
Bir sonraki haftada ben uçucam ,şirketim sayesinde hem gezip hem para kazanıp dünyayı görüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu sayısı? ~ 8 yıl önce
Yolcu sayısı hakkında bilgisi olan varmı? Merak ettim açıkçası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BGT ~ 8 yıl önce
Sadece acenteden mi bilet satılıyor.THy sitesinde madrid iberia aktarmalı gözüküyor bu hattı aratınca.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hergün yok. ~ 8 yıl önce
haftada 3 gün var sefer. o günlere ileri geri gidince rastlarsın
Bermuda ~ 8 yıl önce
Şeytan üçgenine dikkat...!!! Ortada kuyu var yandan geç misali üçgenin etrafını dolaşın. Yoksa arffçılar bile kurtaramaz sizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leuchtturm ~ 8 yıl önce
TC-LJC tescilli Boeing 777-300ER THY ucagimiz az önce 16:08'de Bogota'ya indi. Hayirli, kazasiz, belasiz ucuslar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 8 yıl önce
guney amerika ucuslarinda avrupadan ucuslarda thy en yakin rakibine 400 500 dolar fark atiyor.. bogota ucuslarini bilemiyorum ama panama dolu gider malum memleket havuzlar, kasalar ,ayakkabi kutulari cenneti oldu, bunlar bir sekilde panamaya gitmesi lazim.. sili santiago ne zaman ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yabancı ~ 8 yıl önce
Pistten uçağı çıkaran kaptanlarla uçacağıma gider yabancı şirketlerle uçarım. Milliliği filan kalmadı bu işin. Benim için canım daha kıymetli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tmm git ~ 8 yıl önce
ABD de her yıl çok sayıda pistten çıkmalar oluyor. O zaman ABD e gitme sakın
Türkiye ~ 8 yıl önce
Havalimanları avrupada ve dünyadaki bir çok havalimanına görw hem çok iyi korunaklı hem de iyi ve verimli işlev yapmaktadır
mafay ~ 8 yıl önce
Bugünkü ilk sefer b777 ile yapıldı. Malum, THY'den gidenler vs.; sadece normal yolcular değil. Denildiğine göre 49 kişilik business kabinde 47 koltuk dolu imiş. Bundan sonraki seferler, maalesef artık demode olmaya başlamış, business kabini 22 koltuklu ve konforu oldukça düşük a330-200'lerle yapılacakmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 8 yıl önce
Küba, ya da Mexico City - Küba ?? (Caracas artık devre dışı kaldığından): Azzzz sonra, herhalde! (2016 Kış Tarifesinde ya da 2017'de Nisan'da...)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guzel ~ 8 yıl önce
Artik iyi kalite beyaz toz daha kisa zamanda ve aracisiz gelecek demektir. Bu hattin katma degeri cok yuksek. Full ceker. ucanlarin kafasi da guzel olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartel ~ 8 yıl önce
Sevindik...!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000