20 Haziran 2012, Çarşamba 14:49:13

THY'NİN BATUM UÇAĞINDA OLAY

İstanbul-Batum uçağında bir yolcunun çantasının çalındığı iddiası üzerine uçaktaki tüm yolcular indirildi ve uçak arandı. Güneş altında bekletilen yolcular isyan edince yolcular tekrar uçağa alındı. Uçak 2 saat rötarla havalandı.
  • mal yolcu olurmu? kadının parası gitmiş.sen olsan hakkını aramıyacakmısın arkadaşım? yabancı havayollarında hergün neler oluyor açıp bakabilirsin...bize gelenler en fazla sarhoş olan inad deporte sandalyeli falan...adamlara neler geliyor neler...bizi seçme sebepleri bu bölgede tekeliz transit bölgeyiz...ekip ve ikram altyapı kalitemizdende dolayı bizi seçiyorlar.zaten alternatifleride yok o bölge için pek... aaaa cık cık cıksss lütfen amaa:))
  • Allahim neden butun problemli mal yolcular bizim sirketimizi secer hala anlayamadim
  • Allahim neden butun problemli mal yolcular bizim sirketimizi secer hala anlayamadim

Atatürk Havalimanı'ndan kalkışa hazırlanan THY uçağında hırsızlık olayı yaşandı. Batum uçağına gitmek üzere co-bus adı verilen araçla TC-JGO kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi uçağa götürülen yolcular arasında bulunan İngiliz yolcu, çantasının çalındığını iddia etti.

Bunun üzerine yolcular indirilerek, "Kilis" isimli uçak kabin memurları ve yer hizmetleri görevlileri tarafından arandı.

İngiliz kadın, Co-Bus'tan inerken çantasını Rus uyruklu 36 yaşındaki yolcu tarafından alındığını, çantayla uçağa bindiğini uçakta yakalanmasına rağmen cüzdanının çantadan çıkmadığını iddia etti.  İngiliz kadın ayrıca cüzdanın uçakta bulunan bir başka arkadaşına verildiğini de iddia etti.

Bu arada uçaktan indirilen yolcular yaşananlara tepki gösterdikten sonra tekrar uçağa alındı. Sözkonusu hırsızlığı yaptığı iddia edilen Rus yolcu ne olduğunu olay yerinde AirportHaber muhabirine sordu. Bayanın cüzdanını siz mi çaldınız? sorusu üzerine çantasını tamamen boşaltan yolcu, boş çantayı ve eşyaları önce İngiliz kadına daha sonra da kameralarımıza gösterdi.

Yaşanan olayların ardından yolcu polis tarafından tekrar arandı ancak üzerinden birşey çıkmayan Rus yolcu ile İngiliz yolcu, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Emniyet Büro'ya götürüldü.

Şu anda olayla ilgili Atatürk Havalimanı apronunda polisin araştırması sürüyor.

Saat 13.10'da kalkması planlanan TK 392 sefer sayılı uçağın 2 saat rötarlar 15:00'da kalktı.

İŞTE İNGİLİZ KADIN VE RUS YOLCUNUN ARASINDA GEÇEN O TARTIŞMA

Airporthaber.com

THY'NİN BATUM UÇAĞINDA OLAY

Yorumlar

:)) ~ 12 yıl önce
mal yolcu olurmu? kadının parası gitmiş.sen olsan hakkını aramıyacakmısın arkadaşım? yabancı havayollarında hergün neler oluyor açıp bakabilirsin...bize gelenler en fazla sarhoş olan inad deporte sandalyeli falan...adamlara neler geliyor neler...bizi seçme sebepleri bu bölgede tekeliz transit bölgeyiz...ekip ve ikram altyapı kalitemizdende dolayı bizi seçiyorlar.zaten alternatifleride yok o bölge için pek... aaaa cık cık cıksss lütfen amaa:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 12 yıl önce
Allahim neden butun problemli mal yolcular bizim sirketimizi secer hala anlayamadim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 12 yıl önce
Allahim neden butun problemli mal yolcular bizim sirketimizi secer hala anlayamadim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000