20 Aralık 2009, Pazar 12:23:47

THY'NİN BARCA UÇAĞI HAZIR (FOTO)

İspanya devi Barcelona'ya sponsor olan Türk Hava Yolları'nın B777 tipi uçağı boyandı.
  • valla yazik, avrupadaki futbol takimlarina destek olacaginiza, o kadar türk futbol takimlari var, birazda onlara el uzatsaniz, ha dogruya yabanci daha tatli geliyor sizlere, unutmayinki THY de ucan yolcunun %90 türk müsteridir.
  • turkuaz iyi de arkadaşım biz bunu dünyaya duyuruyoruz. TÜRKÇE yazsa kime duyurcaz acaba
  • ne guzel gurur verıcı ama ne var bırde turkçe yazsa.thy resmı sponsoru barcelonanın dıye.ıns. o gunlerıde göruruz.ama bu kadarıda her şeye ragmen başarıdır.kutlarım ellerıne sağlık.
  • manzaraya bak yaa ayyıldızımız yanında thy nin logosu yanında avrupanın en iyi takımının logosu. 3ü bir arada. kim ne derse desin büyük bir gurur bu. ancak anlamadığım bişey var barca uçuşlarını istanbul aktarmalı mı yapıcak??? o problem hallolmadıysa çok kötü olur!!!
  • COK COK GUZEL...EMEGI GECENLERE COK TESEKKURLER...GURUR VERICI...DUNYA REKORU KIRAN BIR TAKIMI ULKESINE BU UCAK INDIRIRKEN, BUTUN DUNYA BU ISMI GORECEK...HELAL OLSUN...HAYIRLI OLSUN!
  • Dün İspanya'dan bir arkadaşımla görüştüm.Dediği çok güzel bir şey.Bugüne kadar THY adını duymuştum ama Çekoslavak veya Avusturya havayollarından farkı yok diyordum.Bugünse Barça THY güvenip,onu tercih ettiyse,benim de tercihimde büyük rol oynar dedi.Buna da kısaca bilimde reklam deniyor.Tebrikler güzel bir düşünce.Bu arada siteyi okuyan ,takip eden yönetici varsa lütfen uçağın tamamında görsel bir şov yapıp,Barçayı taşıdığınızı dünyaya deklare edin lütfen.Örnek Quantas havayolları süslemeleri gibi.
  • bu boya değil sticker.thy ambleminden belli oluyor.inşallah ileride başkalarını taklit etmek (şu an bu olay emirates taklidi gibi duruyor bence)yerine kendimize has reklam yolları buluruz.
  • THY nekadar gurur duysak azdir..cok basarili bir hava yolu..ama güzelim T7 yi ne hale getirmisler..icim acidi o boyamayi görünce..daha modern, daha göz alici bir boyama yapabilirlerdi. amatör biri yapmis gibi duruyor. tabiki zevk meselesi.basarilar
  • teknisyenlerimizin ellerine sağlık! Bu sponsorluk THY'yive Türk insanını başka bir vizyonla yansıtacak tüm dünyaya. Emeği geçen herkese, anlaşmayı düşünenlere, uçuran mürettebata, teknisyenlere teşekkürler
  • THY zorluk cikartmaya calisan (direk ucus yasaklamasi gibi) Ispanyol'lara aynen karsilik verilsin, kendilerini ne saniyorlar?

Türk Hava Yolları, geçtiğimiz dönemlerde yaptığı ataklarla en hızlı büyüyen havayolu şirketi olarak dünyaya adını duyuyurken son olarak da İspanya devi ve dünyanın en iyi takımı olan Barcelona takımına sponsor olarak bu gelişimini perçinledi.

Barcelona takımını uçuracak olan Türk Hava Yolları'nın Boeing 777-300 ER tipi uçağın boyası THY Teknik A.Ş'de tamamlandı.

Turkis Airlines - Barcelona FC

AirportHaber Özel

THY'NİN BARCA UÇAĞI HAZIR (FOTO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 14 yıl önce
valla yazik, avrupadaki futbol takimlarina destek olacaginiza, o kadar türk futbol takimlari var, birazda onlara el uzatsaniz, ha dogruya yabanci daha tatli geliyor sizlere, unutmayinki THY de ucan yolcunun %90 türk müsteridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
turkuaz iyi de arkadaşım biz bunu dünyaya duyuruyoruz. TÜRKÇE yazsa kime duyurcaz acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne guzel gurur verıcı ama ne var bırde turkçe yazsa.thy resmı sponsoru barcelonanın dıye.ıns. o gunlerıde göruruz.ama bu kadarıda her şeye ragmen başarıdır.kutlarım ellerıne sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
manzaraya bak yaa ayyıldızımız yanında thy nin logosu yanında avrupanın en iyi takımının logosu. 3ü bir arada. kim ne derse desin büyük bir gurur bu. ancak anlamadığım bişey var barca uçuşlarını istanbul aktarmalı mı yapıcak??? o problem hallolmadıysa çok kötü olur!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
COK COK GUZEL...EMEGI GECENLERE COK TESEKKURLER...GURUR VERICI...DUNYA REKORU KIRAN BIR TAKIMI ULKESINE BU UCAK INDIRIRKEN, BUTUN DUNYA BU ISMI GORECEK...HELAL OLSUN...HAYIRLI OLSUN!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dün İspanya'dan bir arkadaşımla görüştüm.Dediği çok güzel bir şey.Bugüne kadar THY adını duymuştum ama Çekoslavak veya Avusturya havayollarından farkı yok diyordum.Bugünse Barça THY güvenip,onu tercih ettiyse,benim de tercihimde büyük rol oynar dedi.Buna da kısaca bilimde reklam deniyor.Tebrikler güzel bir düşünce.Bu arada siteyi okuyan ,takip eden yönetici varsa lütfen uçağın tamamında görsel bir şov yapıp,Barçayı taşıdığınızı dünyaya deklare edin lütfen.Örnek Quantas havayolları süslemeleri gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu boya değil sticker.thy ambleminden belli oluyor.inşallah ileride başkalarını taklit etmek (şu an bu olay emirates taklidi gibi duruyor bence)yerine kendimize has reklam yolları buluruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY nekadar gurur duysak azdir..cok basarili bir hava yolu..ama güzelim T7 yi ne hale getirmisler..icim acidi o boyamayi görünce..daha modern, daha göz alici bir boyama yapabilirlerdi. amatör biri yapmis gibi duruyor. tabiki zevk meselesi.basarilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
teknisyenlerimizin ellerine sağlık! Bu sponsorluk THY'yive Türk insanını başka bir vizyonla yansıtacak tüm dünyaya. Emeği geçen herkese, anlaşmayı düşünenlere, uçuran mürettebata, teknisyenlere teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY zorluk cikartmaya calisan (direk ucus yasaklamasi gibi) Ispanyol'lara aynen karsilik verilsin, kendilerini ne saniyorlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000