25 Ağustos 2014, Pazartesi 15:02:39

THY'NİN ATEŞİ YÜKSELİYOR!

Türk Hava Yolları’nın Afrika operasyonlarının son bir aylık faturası ağır oldu. Bir pilot, iki kabin ve bir de yükleme personeli sıtma virüsü kaptı. İşte detaylar...
  • Pilot kimki, tum arkadaslara acil sifa diliyorum?
  • bu logo THY 'nin eski logosu. Bir türlü alışamadınız yeni logoyu kullanmaya
  • Bu l
  • Sitmanin asisi yoktur.Bir sinek ısırmasıyla vucuda giren virüs bir ömür boyu tetikte bekler ve bagışıklıgın en zayıf oldugu zaman harekete geçer.Sonuç kalıcı sakatlık veya beyne yerlesen virusun süründürmesidir.
  • Yazık o 3 uçuş ekibi acaba kaç gün rapor almak zorunda kaldı? Allah bilir dr.un verdigi rapor yüzünden kac ucuslarıni kacirdilar.. Maaşlarının yarısı kesilecek dr yuzunden
  • Elinizi sık sık yıkayın diyorlar (!) ;) Hay Yarabbim akıl fikir ver Amin...
  • Bir daha thy ile uçarsam. Çok büyük yemin ediyorum.
  • Sizin personelinize ve yurdumuzun insanlarına verdiğiniz değer bu kadar. Bu virüsü bu yurda soktunuz. Hastanelerdende yalan rapor hazırlatıp( bu yolcu temiz hastalık yok gibi vs) insanlarla ölüm oyunu oynuyorsunuz. Yüce Rabbim size bu acıların kat kat fazlasını yaşatır İnşallah!
  • ilac ic gecer grip gibi demis, sanki gripten olen yok
  • Ben yurtdisinda alman vatandasligi olan türk pilotum- afrikaya ucuslar haftada iki kez yapioruz-nedense bizim sirket önemini alior -sonucta bir tedavi edilebilir bide ömür boyu kalici sìtma vardir- allahdan afrikadada her yere ucmuyoruz ve tehlikeli bölgelere sadece gündüz ucuoruz, ,,,,ama thy her yönden para kazanmak icin afrikada her delike ucuor, kendi türk pilotlarini type vermemek icin hem paradan kacior ve yabanci alior hemde elindeki pilotlari riske atior- ya sen bi halkinin gelecegini düsünmen lazimsin- büyük ve örnek sirket olarak- ama önemli oran cabuk para ya - ama o para dönüor ginede yabanci pilotlara yarior - kendi ülkelerinde thy aldiklarin maasin yarisini bile alamior ,,,o paralan türk pilot kendi cocuklarini egitir ve milletimize hayirli yararli evlat yetisdirir,,,,türkcem den dolayi özür dilerim

Afrika’da ebola tehlikesi sürerken son bir ayda 4 THY çalışanının, yüksek ateş şikâyeti sonrası ebola virüsü kapmış olma olasılığı göz önünde bulundurularak hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.

Bugüne kadar ebola virüsü şüphesiyle bazı uçuşlarda yüksek ateş ve kusma belirtileri gösteren yolculara ebola  değil sıtma teşhisi konulurken, bazı  çalışanların da Afrika’da sıtma virüsü kaptığı belirtildi.

Yüksek ateş ve kusma belirtileri gösteren biri pilot, ikisi kabin memuru ve biri de yükleme personeli olmak üzere 4 çalışanın ilk başta ebola virüsü kaptığından şüphe edildi.

Söz konusu çalışanlar THY’nin kontrolü altında uzman sağlık kuruluşlarına sevk edildi. Airporthaber’in edindiği bilgiye göre, bu çalışanlar bir süre karantina altında tutuldu ve uçuşlardan çekildi.

Ancak yapılan uzun tetkikler sonrasında THY çalışanlarında ölümcül ebola virüsüne rastlanmadığı tespit edildi. Ekiplere sıtma teşhisi konulurken herhangi bir hayati tehlike olmadığı anlaşıldı.

©AirportHaber ÖZEL

THY'NİN ATEŞİ YÜKSELİYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Pilot kim ~ 10 yıl önce
Pilot kimki, tum arkadaslara acil sifa diliyorum?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
bu logo THY 'nin eski logosu. Bir türlü alışamadınız yeni logoyu kullanmaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu l

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sıtma ~ 10 yıl önce
Sitmanin asisi yoktur.Bir sinek ısırmasıyla vucuda giren virüs bir ömür boyu tetikte bekler ve bagışıklıgın en zayıf oldugu zaman harekete geçer.Sonuç kalıcı sakatlık veya beyne yerlesen virusun süründürmesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yazık o 3 uçuş ekibi acaba kaç gün rapor almak zorunda kaldı? Allah bilir dr.un verdigi rapor yüzünden kac ucuslarıni kacirdilar.. Maaşlarının yarısı kesilecek dr yuzunden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 10 yıl önce
Evet aç kaldı bu ay 20 bin alamıyacak.10 binle nasıl idare edecek 1 ay.
TK' ya ~ 10 yıl önce
İlk mesajı yazan arkadaş sanırım 3-5 gün rapor almak zorunda kalan uçucu personelin uğradığı haksızlığı dile getirmeye çalışmış. Aklı başında olan hiç bir insan hasta olmayı ve bu nedenle rapor almayı istemez; düşünmez bile. Ama hepimiz insanız ve ne yazık ki hepimiz hasta olup 3-5 gün rapor almak zorunda kalabiliriz. Adalet herkese adil olmak zorundadır. TK rumuzlu arkadaş!! O zaman TK da memur olarak çalışan ve 3bin TL kazanın bir kişinin de o ay maaşı 1500 TL olsun mu? Hatta tüm ülke genelinde konuşalım mı? Fabrikada 2bin TL ye işçi olarak çalışanın da rapor aldığı ay maaşı bin TL olsun mu? Bunlara da olsun diyorsan; evet o zaman kaptan da 10bin TL alsın o ay. Adalet bunu gerektirir.
Ebola ~ 10 yıl önce
Elinizi sık sık yıkayın diyorlar (!) ;) Hay Yarabbim akıl fikir ver Amin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir daha thy ile uçarsam. Çok büyük yemin ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sizin personelinize ve yurdumuzun insanlarına verdiğiniz değer bu kadar. Bu virüsü bu yurda soktunuz. Hastanelerdende yalan rapor hazırlatıp( bu yolcu temiz hastalık yok gibi vs) insanlarla ölüm oyunu oynuyorsunuz. Yüce Rabbim size bu acıların kat kat fazlasını yaşatır İnşallah!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
ilac ic gecer grip gibi demis, sanki gripten olen yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para para para ~ 10 yıl önce
Ben yurtdisinda alman vatandasligi olan türk pilotum- afrikaya ucuslar haftada iki kez yapioruz-nedense bizim sirket önemini alior -sonucta bir tedavi edilebilir bide ömür boyu kalici sìtma vardir- allahdan afrikadada her yere ucmuyoruz ve tehlikeli bölgelere sadece gündüz ucuoruz, ,,,,ama thy her yönden para kazanmak icin afrikada her delike ucuor, kendi türk pilotlarini type vermemek icin hem paradan kacior ve yabanci alior hemde elindeki pilotlari riske atior- ya sen bi halkinin gelecegini düsünmen lazimsin- büyük ve örnek sirket olarak- ama önemli oran cabuk para ya - ama o para dönüor ginede yabanci pilotlara yarior - kendi ülkelerinde thy aldiklarin maasin yarisini bile alamior ,,,o paralan türk pilot kendi cocuklarini egitir ve milletimize hayirli yararli evlat yetisdirir,,,,türkcem den dolayi özür dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000