07 Şubat 2013, Perşembe 16:48:30

THY’NİN ASKER UÇAĞINDA HOSTES YASAK!

Milli Savunma Bakanlığı ile Türk Hava Yolları arasındaki protokol sonrası ücretsiz asker sevkiyatı başladı. Bugün Atatürk Havalimanı’ndan Van’a 5 uçakla asker taşındı, o uçaklarda hangi ayrıntı dikkat çekti?
  • Neden araştırmadan haber yaptığınızı anlayabilmiş değilim aslında... Sizin yaptığınız habere göre dün yapılan 5 Van seferinin 5 inde de "kadın kabin memuru" görev almamış. Bu duruma göre ya ben dün Van yerine başka bir meydana asker götürdüm ki Van'a gittiğimizden gayet eminim(!) ya da ben bu sonuca göre kadın değilim???
  • Ne bekliyordunuz ki Tayyip Erdoğanın bu göreve layık gördüğü bu zihniyetlilerden. Her türlü fenalığın asker kesimden geldiğine inanıyorlar nede olsa. Sanki çocuklar hostes yiyecekler. Daha önce parasını ödeyerek kullandıkları bu hizmette böyle birşey yokken, devlet eliyle olunca "bu kadarı bile size fazla" der gibi çeşit çeşit icat çıkarmışlar. Herbirinin zihniyeti Hüseyin ÜZMEZ' in bakışıyla dolu olduğundan normaldir. ne demiş atalarımız, "Hırsız karşısındakini de hırsız, arsız karşısındakini de arsız, namussuz karşısındakini de namussuz sanırmış." Durun bakalım bu gözler daha ne çirkinlikler, bu kulaklar ne iğrençlikler duyacak. Tuzlayalım da kokmayın e mi!!!
  • Son derece yerinde ve isabetli bir karar. Ülkedeki insan kalitesizliği ve kadına verilmeyen değer göz önüne alındığı zaman THY'nin bu kararında ne kadar isabetli olduğu anlaşılır.
  • GAYET OLUMLU BİR KARAR İLERİDE OLUSABİLECEK PROBLEMLERE KARŞI ÖNCEDEN OLINMIŞ ÇOK YERİNDE BİR TEDBİR
  • o uçaktaki askerler vatana hizmet için gidiyor thy nin bu tutumu bence yanlış herkesin aklı ille başka yerdemi olması lazım
  • Uygulamayı yanlış bulanlar hostes olarak kendi eşlerini ya da kızkardeşlerini göndersinler bakalım o uçağa, böyle rahat konuşabiliyorlar mı? Stadyum çıkışlarında holiganlık yapanların mesleklerini, eğitim düzeylerini de gördük. Şu bir gerçekki bizim milletimiz sürü psikolojisi içinde 2 tane güzel kız gördümü...
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Gereken sevkiyatın THY ile değil, askeri uçakla yapılmasıdır. Dağ taş ulaştırma uçağı. c-130, 160, CASA. Memur mesaisi yerine uçsunlar (uçurulsunlar) biraz. Tecrübemle biliyorum, görev verildiğinde 1.000 değil 100.000 askeri bir günde taşıyabilirler. Askerin yanlış yapacağını da, 200 askerin içinde kalan kabin memurunun rahatsız olacağını da düşünmüyorum. Yanlış yapana ne olduğunu bilir Çavuşla tanışanlar. Bu yorumları yazanların anaları, bacıları, sevgilileri yok galiba. Böyle milletin diline sakız olacağına, yürüyerek giderim be.
  • Bu sapık zihniyet nasıl türedi? sizin yorumcularınız da aynı kafada, yayınlamadan önce okuyor musunuz? HER TÜRK SAPIK DOĞMAZ, arada sapıtanlar vardır ve onların yorumlarını da siz yayınlıyorsunuz. GATA neden bayan hemşire çalıştırıyor? O kızlarımız ya da yöneticileri çok mu cesurlar? Hayır, onların yönetimi de asker, kafalarında en ufak sapkınlık yok. O uçağa bindirdiğiniz delikanlılar vatan savunmasına gidebilme cesaretini gösteren bizim evlatlarımız, korkmayın en ufak bir zarar gelmez onlardan, esas korkmanız gerekenler bu cesareti gösteremeyen küçük yürekler var. Ki onlar VIP, CIP, Business v.s. koltuklarda oturup aslan gibi kızlarımıza yapmadıklarını bırakmazlar.
  • Bence de çok mantıklı olmuş şimdi herkes asker diye dokunulmazlığı var diye uçakta terbiye dışı hareketlik yapıp hosteslere sarkıntılık yapabilir.Yanlış anlaşılmasın ama çoğu asker hayatında ilk defa bedava diye uçağa binmiş olacak..

Türk Hava Yolları, İstanbul’dan Van’a en büyük asker sevkiyatını bugün yaptı. Milli Savunma Bakanlığı ile Türk Hava Yolları arasında imzalanan protokol çerçevesinde askerlerin uçaklarla ücretsiz sevkiyatının sağlanmasını içeren anlaşma sonrası bugün en büyük aktarma noktası olan Van’a yoğun uçuş yapıldı.

Sabah saatlerinden itibaren Atatürk Havalimanı’na gelen çok sayıda asker, kendilerini Van’a ulaştıracak uçağa bindi. 2’si Türk Hava Yolları’nın tarifeli, 2’si özel ve biri de Anadolujet’e ait olmak üzere toplam 5 uçak Van’a hareket etti.

Uçaktaki yolcuların neredeyse tamamına yakınının asker olması sebebiyle Türk Hava Yolları, kabinde farklı bir uygulamaya imza attı. Airporthaber'in edindiği bilgiye göre, normal uygulamada ortalama her uçuşta sadece bir erkek kabin memuru görevlendiren Türk Hava Yolları, Van’a yapılan asker sevkiyatlarında bütün ekibi erkek kabin memurlarından oluşturdu.

THY’nin asker taşıyan uçaklarda kadın kabin memuru görevlendirmemesine ilişkin bilgi verilmedi.

THY ve Anadolujet’in bugün Van’a gerçekleştirdiği seferler şöyle:

TK3792 (THY-Tarifesiz) saat 10.44
TK7576(Anadolujet) saat 08.56
TK2750 (THY-Tarifeli) Saat 11.04
TK2746 (THY-Tarifeli) Saat 14.16
TK3796 (THY-Tarifesiz) Saat 15:13

©AirportHaber Özel Haber

THY’NİN ASKER UÇAĞINDA HOSTES YASAK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

KADIN KABİN MEMURU ~ 11 yıl önce
Neden araştırmadan haber yaptığınızı anlayabilmiş değilim aslında... Sizin yaptığınız habere göre dün yapılan 5 Van seferinin 5 inde de "kadın kabin memuru" görev almamış. Bu duruma göre ya ben dün Van yerine başka bir meydana asker götürdüm ki Van'a gittiğimizden gayet eminim(!) ya da ben bu sonuca göre kadın değilim???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tuzlayayım kokma ~ 11 yıl önce
Ne bekliyordunuz ki Tayyip Erdoğanın bu göreve layık gördüğü bu zihniyetlilerden. Her türlü fenalığın asker kesimden geldiğine inanıyorlar nede olsa. Sanki çocuklar hostes yiyecekler. Daha önce parasını ödeyerek kullandıkları bu hizmette böyle birşey yokken, devlet eliyle olunca "bu kadarı bile size fazla" der gibi çeşit çeşit icat çıkarmışlar. Herbirinin zihniyeti Hüseyin ÜZMEZ' in bakışıyla dolu olduğundan normaldir. ne demiş atalarımız, "Hırsız karşısındakini de hırsız, arsız karşısındakini de arsız, namussuz karşısındakini de namussuz sanırmış." Durun bakalım bu gözler daha ne çirkinlikler, bu kulaklar ne iğrençlikler duyacak. Tuzlayalım da kokmayın e mi!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avalon1166 ~ 11 yıl önce
Son derece yerinde ve isabetli bir karar. Ülkedeki insan kalitesizliği ve kadına verilmeyen değer göz önüne alındığı zaman THY'nin bu kararında ne kadar isabetli olduğu anlaşılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEKNİSYEN ~ 11 yıl önce
GAYET OLUMLU BİR KARAR İLERİDE OLUSABİLECEK PROBLEMLERE KARŞI ÖNCEDEN OLINMIŞ ÇOK YERİNDE BİR TEDBİR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
goncagül ~ 11 yıl önce
o uçaktaki askerler vatana hizmet için gidiyor thy nin bu tutumu bence yanlış herkesin aklı ille başka yerdemi olması lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 11 yıl önce
Uygulamayı yanlış bulanlar hostes olarak kendi eşlerini ya da kızkardeşlerini göndersinler bakalım o uçağa, böyle rahat konuşabiliyorlar mı? Stadyum çıkışlarında holiganlık yapanların mesleklerini, eğitim düzeylerini de gördük. Şu bir gerçekki bizim milletimiz sürü psikolojisi içinde 2 tane güzel kız gördümü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sut ve gol! e ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gereken ~ 11 yıl önce
Gereken sevkiyatın THY ile değil, askeri uçakla yapılmasıdır. Dağ taş ulaştırma uçağı. c-130, 160, CASA. Memur mesaisi yerine uçsunlar (uçurulsunlar) biraz. Tecrübemle biliyorum, görev verildiğinde 1.000 değil 100.000 askeri bir günde taşıyabilirler. Askerin yanlış yapacağını da, 200 askerin içinde kalan kabin memurunun rahatsız olacağını da düşünmüyorum. Yanlış yapana ne olduğunu bilir Çavuşla tanışanlar. Bu yorumları yazanların anaları, bacıları, sevgilileri yok galiba. Böyle milletin diline sakız olacağına, yürüyerek giderim be.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumlara Bak ~ 11 yıl önce
Bu sapık zihniyet nasıl türedi? sizin yorumcularınız da aynı kafada, yayınlamadan önce okuyor musunuz? HER TÜRK SAPIK DOĞMAZ, arada sapıtanlar vardır ve onların yorumlarını da siz yayınlıyorsunuz. GATA neden bayan hemşire çalıştırıyor? O kızlarımız ya da yöneticileri çok mu cesurlar? Hayır, onların yönetimi de asker, kafalarında en ufak sapkınlık yok. O uçağa bindirdiğiniz delikanlılar vatan savunmasına gidebilme cesaretini gösteren bizim evlatlarımız, korkmayın en ufak bir zarar gelmez onlardan, esas korkmanız gerekenler bu cesareti gösteremeyen küçük yürekler var. Ki onlar VIP, CIP, Business v.s. koltuklarda oturup aslan gibi kızlarımıza yapmadıklarını bırakmazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok doğru ~ 11 yıl önce
Bence de çok mantıklı olmuş şimdi herkes asker diye dokunulmazlığı var diye uçakta terbiye dışı hareketlik yapıp hosteslere sarkıntılık yapabilir.Yanlış anlaşılmasın ama çoğu asker hayatında ilk defa bedava diye uçağa binmiş olacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
R -İNTEL ~ 11 yıl önce
O vatan evlatları parasını verip kıvıran değil, vatan borcunu tüm lezzetiyle yaşayarak ödeyen bu milletin soyak evlatlarıdır. Görevlerini ibadet ruhuyla yaparlar. Siz kendinizle karıştırdınız galiba.
R-İNTEL 'e ~ 11 yıl önce
Haddini bil terbiyesizleşme kıvıran sensin ukala, bilip bilmeden gelmiş burda cahil cahil yorum yapıyorsun sorsan ilkokul terksindir.Bu ülkeye ne faydan olmuşta gelmiş burda bana cevap veriyorsun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000