05 Mayıs 2012, Cumartesi 09:47:15

THY’NİN ALTIN BOYNUZU GELİYOR

Türk Hava Yolları’nın Airbus’tan sipariş ettiği A330 tipi uçaklardan sonuncusu da önümüzdeki günlerde teslim alınacak. TC-JNR tescilli uçağın ismi ise diğerlerinden biraz farklı olacak.
  • Bir THY Teknisyeni olarak , THY düşmanı insanlara cevap yazmaya bile 2 dk. ayırmam.Onlara fazladır. Şirketimizle gurur duyuyoruz.Yeni uçağımız ve gelecek olan uçaklarımız hepimize hayırlısı olsun.
  • Bu ucak hangi noktalara ucacak geldiginde bilen var mi? BUE ne zaman aciliyor? Ya ULN?
  • Dediklerin gerçekten doğru kardeşim.
  • thy ye saygılar diyosun sonrada demediğini bırakmamışsın şirketimize.girdikte neoldu diyorsun? pardon ama sen ne bekliyordun? yada neyi elde edemedin giripte? paranımı vermediler neoldu yani? anlat söyle? ne bekliyordun? şükretmeyi bil biraz. % 75 i demiş.sen okadar insanımı tanıdın şirkette? kaç kişiyle tanıştında insanlar hakkında yorum yapıyosun bide % delik dilim veriyorsun? sen bi sokağa caddeye çık bak millet açlıktan işsizlikten kırılıyor dökülüyor...üstüne saldırıyorlar insanın sinirden herkes krize girmiş.
  • arkadaşımız tamamen iyi niyetiyle yazmış ama 330 olmasa 319 a razıyız dediği kısıma gülmekten karnıma ağrılar girdi. Değerli arkadaşım inegölün ihracatının durmu nufusunun durumu nedir bilemiyorum ama umarım biri senide duyar :)))
  • ineqöllü kafan mı qüzel senin yha :) ineqöle 330 qelsin hee ist ineqöl arası mı calıscak bi de vay vay vay :)))
  • Thy'yi Bursanin en buyuk ilcesi ve bir cok ilden fazla ihracat geliri ile geride birakan inegolu gormezden gelmesi nedeniyle kiniyorum. Aylardir yaziyorum, A330 olmasada 319 bile olsa raziyiz diyorum, yalniz bu hemsinlilere anlatamiyorum.
  • Arkadaşlar sonuna kadar haklı biz girdikte noldu TK nın %75 i niteliksiz kabininden tekniğine memurundan müdürüne ki ( yönetimde bu oran artmaktadır). Diyeceğim şu ki giremediği için yanan arkadaşım vallahi gelme gelipte kendine yazık etme bu kurumda bilmek ayıp, çalışkan olmak saflık, yanlışı düzeltmek kendini beğenmişlik olarak görülüyor.
  • THY konusunda herkes neyin ne olduğunu,gerçekleri,yapılan haksızlıkları çok iyi biliyor bundan şüpheniz olmasın.gerçekler işinize gelmediği için bu şelilde olayları çarptıyorsunuz.aslında sizin gibiler zavallı.kimbilir ne menfaatiniz var ki yapılan yanlış şeyleri bile koşulsuz savunup avukarlık yapmaya çalışıyorsunuz.siz bu dünyada değil de marsta falan yaşıyorsunuz galiba çünkü dünyadan haberiniz yok.
  • Kedinin ulaşamadığı ciğer mantığıyla hareket eden ve cehaletlerini göstermekten yorulmayan arkadaşlar; şu yersiz ve komik yorumlarınıza inanın çok gülüyoruz. Benim tavsiyem kendinize bir forum sitesi açın, adı da TK kapısından bile geçemeyen ve de geçemeyecekler olsun...

Türk Hava Yolları, fabrika çıkışlı uçaklarla filosunu güçlendirmeye devam ederken önümüzdeki günlerde Airbus 330 tipi bir uçak daha filoya katılacak.

THY renklerine boyanan ve test uçuşlarını tamamlamak üzere olan TC-JNR kuyruk tescilli uçak Mayıs ayı içerisinde THY filosundaki yerini alacak.

Uçaklara il ve ilçe isimleri veren Türk Hava Yolları, filosuna yeni katacağı bu uçak için pek de alışık olmadığımız bir isim kullanacak. Son teslim aldığı Airbus 330 tipi uçaklardan birine ‘Boğaziçi’ ismini veren THY, bu uçağa da İstanbul’un bir başka simgesi Altın Boynuz anlamına gelen ‘Haliç Golden Horn’ ismini verdi.

İŞTE O UÇAK

THY’NİN ALTIN BOYNUZU GELİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Pozitif Bakış ~ 12 yıl önce
Bir THY Teknisyeni olarak , THY düşmanı insanlara cevap yazmaya bile 2 dk. ayırmam.Onlara fazladır. Şirketimizle gurur duyuyoruz.Yeni uçağımız ve gelecek olan uçaklarımız hepimize hayırlısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nereye ucacak ~ 12 yıl önce
Bu ucak hangi noktalara ucacak geldiginde bilen var mi? BUE ne zaman aciliyor? Ya ULN?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Promethus'a ~ 12 yıl önce
Dediklerin gerçekten doğru kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
thy ye saygılar diyosun sonrada demediğini bırakmamışsın şirketimize.girdikte neoldu diyorsun? pardon ama sen ne bekliyordun? yada neyi elde edemedin giripte? paranımı vermediler neoldu yani? anlat söyle? ne bekliyordun? şükretmeyi bil biraz. % 75 i demiş.sen okadar insanımı tanıdın şirkette? kaç kişiyle tanıştında insanlar hakkında yorum yapıyosun bide % delik dilim veriyorsun? sen bi sokağa caddeye çık bak millet açlıktan işsizlikten kırılıyor dökülüyor...üstüne saldırıyorlar insanın sinirden herkes krize girmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
totoci metin ~ 10 yıl önce
ya bu arkadasa hele olsun öyle bi cevap yazmisski tebrikler isim rumuz
inegölll ~ 12 yıl önce
arkadaşımız tamamen iyi niyetiyle yazmış ama 330 olmasa 319 a razıyız dediği kısıma gülmekten karnıma ağrılar girdi. Değerli arkadaşım inegölün ihracatının durmu nufusunun durumu nedir bilemiyorum ama umarım biri senide duyar :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
forzaeses ~ 12 yıl önce
ineqöllü kafan mı qüzel senin yha :) ineqöle 330 qelsin hee ist ineqöl arası mı calıscak bi de vay vay vay :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Inegol ~ 12 yıl önce
Thy'yi Bursanin en buyuk ilcesi ve bir cok ilden fazla ihracat geliri ile geride birakan inegolu gormezden gelmesi nedeniyle kiniyorum. Aylardir yaziyorum, A330 olmasada 319 bile olsa raziyiz diyorum, yalniz bu hemsinlilere anlatamiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ya saygılar ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar sonuna kadar haklı biz girdikte noldu TK nın %75 i niteliksiz kabininden tekniğine memurundan müdürüne ki ( yönetimde bu oran artmaktadır). Diyeceğim şu ki giremediği için yanan arkadaşım vallahi gelme gelipte kendine yazık etme bu kurumda bilmek ayıp, çalışkan olmak saflık, yanlışı düzeltmek kendini beğenmişlik olarak görülüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK yazana cevap ~ 12 yıl önce
THY konusunda herkes neyin ne olduğunu,gerçekleri,yapılan haksızlıkları çok iyi biliyor bundan şüpheniz olmasın.gerçekler işinize gelmediği için bu şelilde olayları çarptıyorsunuz.aslında sizin gibiler zavallı.kimbilir ne menfaatiniz var ki yapılan yanlış şeyleri bile koşulsuz savunup avukarlık yapmaya çalışıyorsunuz.siz bu dünyada değil de marsta falan yaşıyorsunuz galiba çünkü dünyadan haberiniz yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 12 yıl önce
Kedinin ulaşamadığı ciğer mantığıyla hareket eden ve cehaletlerini göstermekten yorulmayan arkadaşlar; şu yersiz ve komik yorumlarınıza inanın çok gülüyoruz. Benim tavsiyem kendinize bir forum sitesi açın, adı da TK kapısından bile geçemeyen ve de geçemeyecekler olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000