01 Şubat 2013, Cuma 15:36:47

THY'NİN AFRİKA İLGİSİ NEREDEN GELİYOR?

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu Anadoluda Sabah televizyonuna konuk olarak THY ve Türk Havacılığı'nı değerlendirdi...
  • Hamdi Topçu, beni işe almadın. Devlet memuru olmama az kaldı. Arkandaki güç, (one minute)gidince yaptığın kahpeliği yanına bırakmıycam!
  • Hamdi Başkanım, Türk Havacılığının ilahıdır o. Nereye yeni hat açılacağına, hangi cinste uçakların alınması gerektiğine ve ne zaman neyin yapılması gerektiğine en doğru kararı o verir. Herşeyi bilir... Merak etmeyin... THY ve iştirakleri emin ellerde daa... Fırıncılık ve bakkalcılıktan kazandığı derin ve büyük ticari deneyimini tamamen THY yöneticiliğine aktarmıştır. Kimse tutamaz THY yi..
  • evet ,,bir sürü evladımız massachusettes eyaletinde okuyor,,lütfen Boston Logan a uçuş koyalım..hem üstelik sadece bu eyaletteki 5000 Türk öğrenci değil,,,binlerce burada okuyan diğer yabancı öğrencilerde THY yi kullanıp ülkelerine gidip gelebilir..yani Boston a uçmakta kesin bir ticari mantık var..
  • Hamdi Bey, ne yazıktır ki kaç uçağa sahip olduğunuzu ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz. Ancak uçaklarda bulunan mutfağı bile doğru düzgün telaffuz edemiyorsunuz. Galley, code-share kelimelerinin okunuşlarını lütfen Karadeniz aksanına göre belirlemeyelim. Pilot alımı konusuna gelince: Türkiye'de yeterli sayıda pilot yok mu? Yazıktır, günahtır ya! Onca boşa bekleyen Türk pilot varken ne hikmetse gidip elin 250 kadar yabancı pilotunu istihdam ediyorsunuz. 2023 vizyonunuzu merak etmiyor değilim. :)
  • Bereden rumuzlu gafil,catla emi mühür kimde süleyman o,bu mühür bir daha asla sizin gibi zihniyetsizlere gecmeyecek evelallah
  • Nereden mi geliyor? Avrupa ve büyük ülkeler ucmuyor. Cünkü en cok yasadisi göc, en cok sahtecilik, en cok iltica talebi bu ülkelerden geliyor. Onlarin ucmadigi yerlere THY ucuyor, neden? Dolmus mantigi ile gidis dönüs bilet satiyorlar, ucaga binene degil sahtecilik, vize kontrolu bile yok. Türkiye'de Thy'nin nazarinda muz cumhuriyeti oldugundan, inad yolcuya ceza verilemediginden, ipini koparani Türkiye'ye getiriyorlar. Yolcu kalitesi yerlerde. Avrupada uygulanan cezalarin Türkiye'ye gelmemesi icin türlü siyasi manevralari yapiyorlar. Türkiye'yi yasadisi göcün gecis noktasi haline getirdigi icin Thy tesekkürü hakediyor. Tesekkürler Thy,tesekkürler badem biyikli globally foscular.
  • Neden afrika sorusunun cevabı bana göre çok basit başbakana yalakalanmak için güzel bir yol
  • spiker cok seker degil mi
  • Reklam!!! Ayiptir yani...
  • Yönetimin siyasi görüşünü kendime yakın bulmuyorum ayrıca kayırmalar var ise bunlar şirketi erozyona uğratacaktır ama büyüme hamlesi gerçekten Türkiye'nin dışa açılması açısından çok önemli. Afrika konusunda Cemaat konusu gündeme geliyor, gelmesi de doğal fakat olaya cemaat ekseninden ziyade glabol düzeyde bakmak daha önemli. Bugün Çin'nin Afrika'ya yaptığı yatırımlara bir bakın isterseniz. Artık Afrika, Avrupa ve Amerika'dan bıkmış durumda tabii Çin'de yeni emparyalist olmamak için dikkatli adım atıyor. Türkiye için büyük fırsatlar var. Bunu uçarak bağlamak çok önemli. Ayrıca eskiden bir yere uçmak istediğinizde THY uçmadığı için diğer havayollarını tercih etmek durumunda kalıyorduk ama devir değişti. Ve kampanyaları takip edip ortalama 200 TL'ye belli sınırlar içerisinde bilet alabiliyorsunuz hem de gidiş-dönüş. THY Yönetimin eksiği planlama konusuna fazla önem verilmemesi fakat Kotil bu konuda daha bilgili en azından akademik geçmişi bu konuda referans oluyor. Syg, Bir yolcu

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu Anadoluda Sabah televizyonuna konuk olarak THY ve Türk Havacılığı'nı değerlendirdi.

Türk Havacılığı'ndaki büyümenin istikrar kaynaklı olduğunu ifade eden Topçu, 10 yıl öncesinde THY'nin Türkiye'de yalnız olduğunu ancak şimdi rekabetçi bir ortam oluştuğunu ifade etti. THY'nin 2012 yılını rekorlarla kapattığının altını çizen Topçu, THY'nin asıl hedefinin dış hatlar olduğunu açıkladı.

Türk Hava Yolları'nın hak ettiği başarıyı sonunda aldığını belirten deneyimli yönetici Hamdi Topçu, havacılıktaki pastadan artık daha fazla pay aldıklarını sözlerine ekledi. THY'nin her anlamda 5 kat daha büyük olduğunu ve 97 ülkeye uçtuklarını belirten Topçu, Türkiye'nin artık dünyanın en çok noktasına uçan bir markasının olduğunu belirtti.

THY'nin 2013 hedefinin de daha fazla büyümek olduğunu belirten Hamdi Topçu, bazı önemli detayları da açıkladı.

THY'NİN AFRİKA İLGİSİ NEREDEN GELİYOR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Topçusavar ~ 11 yıl önce
Hamdi Topçu, beni işe almadın. Devlet memuru olmama az kaldı. Arkandaki güç, (one minute)gidince yaptığın kahpeliği yanına bırakmıycam!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SİKAY BOSS ~ 11 yıl önce
Hamdi Başkanım, Türk Havacılığının ilahıdır o. Nereye yeni hat açılacağına, hangi cinste uçakların alınması gerektiğine ve ne zaman neyin yapılması gerektiğine en doğru kararı o verir. Herşeyi bilir... Merak etmeyin... THY ve iştirakleri emin ellerde daa... Fırıncılık ve bakkalcılıktan kazandığı derin ve büyük ticari deneyimini tamamen THY yöneticiliğine aktarmıştır. Kimse tutamaz THY yi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boston lütfen ~ 11 yıl önce
evet ,,bir sürü evladımız massachusettes eyaletinde okuyor,,lütfen Boston Logan a uçuş koyalım..hem üstelik sadece bu eyaletteki 5000 Türk öğrenci değil,,,binlerce burada okuyan diğer yabancı öğrencilerde THY yi kullanıp ülkelerine gidip gelebilir..yani Boston a uçmakta kesin bir ticari mantık var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pronouncation sorunu ~ 11 yıl önce
Hamdi Bey, ne yazıktır ki kaç uçağa sahip olduğunuzu ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz. Ancak uçaklarda bulunan mutfağı bile doğru düzgün telaffuz edemiyorsunuz. Galley, code-share kelimelerinin okunuşlarını lütfen Karadeniz aksanına göre belirlemeyelim. Pilot alımı konusuna gelince: Türkiye'de yeterli sayıda pilot yok mu? Yazıktır, günahtır ya! Onca boşa bekleyen Türk pilot varken ne hikmetse gidip elin 250 kadar yabancı pilotunu istihdam ediyorsunuz. 2023 vizyonunuzu merak etmiyor değilim. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 11 yıl önce
Pronounce-evet,ama pronunciation olacak.
Rizeli ~ 11 yıl önce
Bereden rumuzlu gafil,catla emi mühür kimde süleyman o,bu mühür bir daha asla sizin gibi zihniyetsizlere gecmeyecek evelallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogrucu Davut ~ 11 yıl önce
Nereden mi geliyor? Avrupa ve büyük ülkeler ucmuyor. Cünkü en cok yasadisi göc, en cok sahtecilik, en cok iltica talebi bu ülkelerden geliyor. Onlarin ucmadigi yerlere THY ucuyor, neden? Dolmus mantigi ile gidis dönüs bilet satiyorlar, ucaga binene degil sahtecilik, vize kontrolu bile yok. Türkiye'de Thy'nin nazarinda muz cumhuriyeti oldugundan, inad yolcuya ceza verilemediginden, ipini koparani Türkiye'ye getiriyorlar. Yolcu kalitesi yerlerde. Avrupada uygulanan cezalarin Türkiye'ye gelmemesi icin türlü siyasi manevralari yapiyorlar. Türkiye'yi yasadisi göcün gecis noktasi haline getirdigi icin Thy tesekkürü hakediyor. Tesekkürler Thy,tesekkürler badem biyikli globally foscular.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yagcılarda inecek ~ 11 yıl önce
Neden afrika sorusunun cevabı bana göre çok basit başbakana yalakalanmak için güzel bir yol

Yanıtla

Kalan karakter 1000
malum parlak ~ 11 yıl önce
spiker cok seker degil mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AK PArti? ~ 11 yıl önce
Reklam!!! Ayiptir yani...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hak Teslimi ~ 11 yıl önce
Yönetimin siyasi görüşünü kendime yakın bulmuyorum ayrıca kayırmalar var ise bunlar şirketi erozyona uğratacaktır ama büyüme hamlesi gerçekten Türkiye'nin dışa açılması açısından çok önemli. Afrika konusunda Cemaat konusu gündeme geliyor, gelmesi de doğal fakat olaya cemaat ekseninden ziyade glabol düzeyde bakmak daha önemli. Bugün Çin'nin Afrika'ya yaptığı yatırımlara bir bakın isterseniz. Artık Afrika, Avrupa ve Amerika'dan bıkmış durumda tabii Çin'de yeni emparyalist olmamak için dikkatli adım atıyor. Türkiye için büyük fırsatlar var. Bunu uçarak bağlamak çok önemli. Ayrıca eskiden bir yere uçmak istediğinizde THY uçmadığı için diğer havayollarını tercih etmek durumunda kalıyorduk ama devir değişti. Ve kampanyaları takip edip ortalama 200 TL'ye belli sınırlar içerisinde bilet alabiliyorsunuz hem de gidiş-dönüş. THY Yönetimin eksiği planlama konusuna fazla önem verilmemesi fakat Kotil bu konuda daha bilgili en azından akademik geçmişi bu konuda referans oluyor. Syg, Bir yolcu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000