24 Eylül 2010, Cuma 14:25:34

THY'NİN 90 UÇAĞI GELİYOR

Türk Hava Yolları gökyüzünde yepyeni bir dönem açıyor... Var olan tüm bildiklerinizi unutun...
  • o doco ya gelemediysa son işsuz hemşerulerini tgsye yerleştirmaya uğraştiğindendur.hele bayrami da koydi o cebelleşsun biraz, onun da mevsimi geçene kadar da.bi de bu şişman kimdur, herkes onu konuşayi, her tgs haberunun altinda
  • 90 uçaktır tutturulmuş gidiyor hadi bu uçaklar geldi geliyor denirken geldiler peki 90 tane uçağın kabin+kokpit ekibi hazırmı?bunun için hazırlık yapıldımı yoksa yine kokpite yabancı pilotları doldurup türk pilotları işsiz bırakmakta kararlımı thy?
  • Neden adam gibi paralel pist yapılmaz da; yapmış olmak için bir şeyler yapılır.Yazık. Sabiha' da bile trafik şimdiden yoğunlaştı. Hiç mi paralel yapmak insanların akıllarına gelmez. Bu ne biçim proje? Gidin Amsterdam' a. Gidin Berlin' e. Gidin Köln' e. Gidin Frankfurt'a. Gidin Paris' e. Gidin de görün havaalanı nasıl inşa edilirmiş. Öncelikle TOKİ bu işlerin maketini yapsın.Teknoloji gelişti. Meydanlarda RNAV SID bile yok. Dep. Arr. frekanslar birbirine girmiş. Stable yaklaşma yapan yok denecek kadar az. Kaldı ki Noise Abatement Proc. bekleyeceğiz. Batı' nın kalite anlayışı ile Ortadoğu' nun kalite anlayışını tartışın. Toplam kalite var mı var. Nasıl olsa toptan.
  • T.Hava yollari neden f-16 yada Mirage 2000 almiyor ?Varacagi yere daha hizli gitmez mi?
  • ya DOCO nun gizli ortgı oldugu konusulan gastecilere DOCO yu gezdiren zatı muhteremin toplantıya katılmaması gercekten manidar. Acaba kulagına kar suyumu kacti. Uy ben cok seveyrum DOCO yemeklerinu:)
  • uçaklar gıcır,yemekler leziz her şey harika görünüyor daa ya kabin? herkes yeni, tecrübesiz... nerede eski hostesler? sanırım ya diette ya işsiz ya emekli!
  • gururumuz thy ye airbus a380 yakısır,thy bu ucagı yakında alcaka gibi ama dıger havayolları bıraz zor alır bence :)))))
  • hi from newport beach ca... evet yalnizca Turkler takip etmiyor.Yurtdisinda ciddi kontrol altinda thy...
  • Do&co bir numara bu ikramlar resim değil emin olun geçengün dubai ye giderken emirates de önümüze bir yemekler geldi dedik ne oluyoruz ya ekibe dubai yemekleri süper dedim oda güldü bunlar türk yemekleri diye nasıl dedim do&codan aldıklarını söyledi do&Co 1 numara tebrikler
  • bazi sirketler A380 dolduramiyorlar simdiden!!!basta EMIRATES
Türk Hava Yolları yeni sınıfı olan Comfort Class'ı Atatürk Havalimanı DO&CO tesislerinde verdiği kokteyl ile tanıttı.

Birçok basın mensubunun katıldığı kokteylde Türk Hava Yolları'nın yeni ürünü Comfort Class tanıtılırken, amacın Ekonomi Class'ta uygun satın alma yaklaşımını Business Class konforuyla birleştirmek olduğu belirtildi. İlk etapta Pekin, Şangay, Narita, Bangkok, Sao Paulo, Toronto seferlerinde uygulamaya başlanacak sistem, yeni teslim alınacak Boeing 777'lerin gelmesiyle birlikte New York, Şikago ve Washington hatlarında da hizmete sunulması planlanıyor.

Comfort Class'ın farklı yanı yolculara özel tasarlanmış koltuklarda daha rahat bir seyahat vaat ediyor olması. Bu koltuklarda 116 cm diz mesafesi ile 49 cm'lik koltuk içi mesafesi bulunuyor. Bütün havayolu şirketlerinden farklı bir tasarım ve fazla rahatlık sağlayacak bir tasarıma sahip. Comfort Class'ta her koltukta 10.6 inç in-arm ekran bulunuyor. Belgesel, dizi, oyun, film ve birçok interaktif uygulama bu ekranlarda yolculara sunulurken, ayrıca GSM ve Live TV özellikli bu ekranlar ile iş hayatı ve dünyayla bağlantıda kalmaya devam edilecek. Ayrıca business class'a yakın derecede hazırlanan yemekler yolcuların beğenisine sunulacak.

Kokteyl açılışında konuşan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil Comfort Class için; "Diğer havayollarından farklı olarak 38 inç verilen koltuk mesafesi bizde 45 inç kısaca ayaklarınızı istediğiniz kadar uzatabilirsiniz. Tek bir amacımız var. Dünyada en iyi servis sağlayan havayolu şirketi olmayı hedefliyoruz. Kabin memurlarımızın çalışmalarında en iyiyi yakalamak için 365 gün çalışıyoruz. Bu eğitimde servis kalitesini yükseltmek amacıyla çalışıyoruz. İkramda da dünyada 1 numara olmak için First ve Business'te çalışıyoruz. Ve olacağımıza söz veriyorum. Ayrıca Comfort Class'li uçaklarımız gelecek ay başı geliyor 330'larımız ise gelecek hafta yeni Business koltuklarıyla gelecek ve onları çok yakından inceleyeceksiniz" diye konuştu.

Kotil basın toplantısında AirportHaber'in "Hamdi Topçu'nun iki katlı uçak almak istiyoruz" sözünü hatırlatarak tercihlerini A380'den yana mı yoksa 747'den yana mı kullanacaksınız? sorusuna şu şekilde yanıt verdi. "747 60'lı yılların kraliçesiydi, şimdi de kraliçe olarak karşımıza çıktı. A380'de çok güzel bir uçak bunu yönetim kurulunda tartışacağız ve kararı vereceğiz. Fakat 90 uçağımız kesinlikle önümüzdeki yıl gelmiş olacak" diye konuştu.

Kotil basın toplantısının ardından kabin memurlarını eğitim yaptıkları salonda ziyaret etti. Onlarla birlikte oturarak kısa bir süre eğitimlerine konuk oldu.





THY'NİN 90 UÇAĞI GELİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Misafir ~ 14 yıl önce
o doco ya gelemediysa son işsuz hemşerulerini tgsye yerleştirmaya uğraştiğindendur.hele bayrami da koydi o cebelleşsun biraz, onun da mevsimi geçene kadar da.bi de bu şişman kimdur, herkes onu konuşayi, her tgs haberunun altinda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
90 uçaktır tutturulmuş gidiyor hadi bu uçaklar geldi geliyor denirken geldiler peki 90 tane uçağın kabin+kokpit ekibi hazırmı?bunun için hazırlık yapıldımı yoksa yine kokpite yabancı pilotları doldurup türk pilotları işsiz bırakmakta kararlımı thy?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Neden adam gibi paralel pist yapılmaz da; yapmış olmak için bir şeyler yapılır.Yazık. Sabiha' da bile trafik şimdiden yoğunlaştı. Hiç mi paralel yapmak insanların akıllarına gelmez. Bu ne biçim proje? Gidin Amsterdam' a. Gidin Berlin' e. Gidin Köln' e. Gidin Frankfurt'a. Gidin Paris' e. Gidin de görün havaalanı nasıl inşa edilirmiş. Öncelikle TOKİ bu işlerin maketini yapsın.Teknoloji gelişti. Meydanlarda RNAV SID bile yok. Dep. Arr. frekanslar birbirine girmiş. Stable yaklaşma yapan yok denecek kadar az. Kaldı ki Noise Abatement Proc. bekleyeceğiz. Batı' nın kalite anlayışı ile Ortadoğu' nun kalite anlayışını tartışın. Toplam kalite var mı var. Nasıl olsa toptan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
T.Hava yollari neden f-16 yada Mirage 2000 almiyor ?Varacagi yere daha hizli gitmez mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya DOCO nun gizli ortgı oldugu konusulan gastecilere DOCO yu gezdiren zatı muhteremin toplantıya katılmaması gercekten manidar. Acaba kulagına kar suyumu kacti. Uy ben cok seveyrum DOCO yemeklerinu:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uçaklar gıcır,yemekler leziz her şey harika görünüyor daa ya kabin? herkes yeni, tecrübesiz... nerede eski hostesler? sanırım ya diette ya işsiz ya emekli!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gururumuz thy ye airbus a380 yakısır,thy bu ucagı yakında alcaka gibi ama dıger havayolları bıraz zor alır bence :)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hi from newport beach ca... evet yalnizca Turkler takip etmiyor.Yurtdisinda ciddi kontrol altinda thy...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Do&co bir numara bu ikramlar resim değil emin olun geçengün dubai ye giderken emirates de önümüze bir yemekler geldi dedik ne oluyoruz ya ekibe dubai yemekleri süper dedim oda güldü bunlar türk yemekleri diye nasıl dedim do&codan aldıklarını söyledi do&Co 1 numara tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bazi sirketler A380 dolduramiyorlar simdiden!!!basta EMIRATES

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000