04 Mayıs 2014, Pazar 20:01:11

THY'NİN 75. BOEING'İ KUYRUK VURDU

Türk Hava Yolları'na ait Boeing 737-800 tipi uçak kalkış sırasında kuyruk vurdu, uçak Atatürk Havalimanı'na geri döndü.
  • Sayın AJ, nasıl bir mantığınız var sizin Allah aşkına? Anadolujet ile uçanlar insan değil mi?
  • Boing THY için ekstra kuyruk iniş takımı eklesin :D
  • VASAT;Hatalar bundan önce oldu, bundan sonra da olacak. Bunları kınayan ve şuçlayıcı konuşan arkadaşlara çağrım ise ve eğer pilot iseler, isimlerini yazma cesaretini göstersinler, bizde bu camiadaki mükemmel üstü olanları öğrenelim. Okuyanlara da; (inşallah olmaz dilerim ama, hatanın meslek gözetmeksizin tüm insanlara ait olduğunu düşünen ve hata yapma ihtimali olduğunu düşünen vasatlardan olduğum için) " geçmiş olsun ama keşke bu kadar iddialı konuşmasaydı, belki tevazusu sayesinde daha tedbirli olup bu hataya karşı tedbir alır ve yapmazdı". Şeklinde yorum yapma şansını versin.
  • atow cg kaçtı acaba ?
  • Kuyruk vuran uçakları Anadolujet'e göndersinler. Bu hasarlı uçakları filoda tutmak THY'ye yakışmıyor
  • Sayın vatandaş, dediklerinize elbet katılıyorum. Benim tepkim, bilen bilmeyen ve bir şekilde kuyruk acısı olan kimselerin intikam duygusuyla abuk sabuk kelimelerle yaptığı yorumlara. Eski yorumları okumadığınızı düşünüyorum açıkçası.
  • Bugün nedense 20 tane haber çıkıp arka plana itildi
  • Olay,yerli pilot yabancı pilot olayı değildir;arkadaşlarımızın dostlarımızın yaptıkları işe nasıl ve ne ciddiyette baktıklarıdır.Kaptanlık özellikle genç arkadaşlarımıza söylüyorum üniformayla caddelerde AVMlerde boy göstermek değil o koltuğa oturduğunda kendi canını sevdiklerini arkada taşıdığın 150-200 kişinin sorumluluğunu almaktır.Bu sorumluluğun bilinciyle hareket etmektir.Ne yazıkki minibüs şöförlüğü yapanlarda var yolcusuna değer verende...
  • geçmiş olsun...
  • Bu ucagin harekatcisi kimse onu kenara cekmislerdir bir ucak yere kuyruk surtmesinin tek nedeni yapilan balans yanlisligidir.Baska bir nedeni yoktur.

Türk Hava Yolları'na ait İstanbul-Kano seferini yapan uçak kalkış sırasında kuyruk vurdu. TC-JVC kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi uçağın kuyruk vurmasından sonra uçağın kaptan pilotu geri dönme kararı aldı. Çorlu üzerinden tur atan uçak bir süre sonra Atatürk Havalimanı'na inişini gerçekleştirdi.

Uçağın bakım için hangara çekildiği öğrenilirken yolcular bir başka uçakla Kano'ya gönderilecek.

THY'nin kuyruk vuran uçağı geçtiğimiz günlerde teslim alınan filonun 75. Boeing 737 tipi uçak olduğu öğrenildi.

Airporthaber.com

THY'NİN 75. BOEING'İ KUYRUK VURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (92)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sayın AJ, nasıl bir mantığınız var sizin Allah aşkına? Anadolujet ile uçanlar insan değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Boing THY için ekstra kuyruk iniş takımı eklesin :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
VASAT;Hatalar bundan önce oldu, bundan sonra da olacak. Bunları kınayan ve şuçlayıcı konuşan arkadaşlara çağrım ise ve eğer pilot iseler, isimlerini yazma cesaretini göstersinler, bizde bu camiadaki mükemmel üstü olanları öğrenelim. Okuyanlara da; (inşallah olmaz dilerim ama, hatanın meslek gözetmeksizin tüm insanlara ait olduğunu düşünen ve hata yapma ihtimali olduğunu düşünen vasatlardan olduğum için) " geçmiş olsun ama keşke bu kadar iddialı konuşmasaydı, belki tevazusu sayesinde daha tedbirli olup bu hataya karşı tedbir alır ve yapmazdı". Şeklinde yorum yapma şansını versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
/// ~ 10 yıl önce
atow cg kaçtı acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AJ ~ 10 yıl önce
Kuyruk vuran uçakları Anadolujet'e göndersinler. Bu hasarlı uçakları filoda tutmak THY'ye yakışmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sayın vatandaş, dediklerinize elbet katılıyorum. Benim tepkim, bilen bilmeyen ve bir şekilde kuyruk acısı olan kimselerin intikam duygusuyla abuk sabuk kelimelerle yaptığı yorumlara. Eski yorumları okumadığınızı düşünüyorum açıkçası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bugün nedense 20 tane haber çıkıp arka plana itildi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAPTAIN ~ 10 yıl önce
Olay,yerli pilot yabancı pilot olayı değildir;arkadaşlarımızın dostlarımızın yaptıkları işe nasıl ve ne ciddiyette baktıklarıdır.Kaptanlık özellikle genç arkadaşlarımıza söylüyorum üniformayla caddelerde AVMlerde boy göstermek değil o koltuğa oturduğunda kendi canını sevdiklerini arkada taşıdığın 150-200 kişinin sorumluluğunu almaktır.Bu sorumluluğun bilinciyle hareket etmektir.Ne yazıkki minibüs şöförlüğü yapanlarda var yolcusuna değer verende...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Genç ~ 10 yıl önce
Hadi genç arkadaş hata yaptı yanındaki ne yaptı captain?
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
geçmiş olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu ucagin harekatcisi kimse onu kenara cekmislerdir bir ucak yere kuyruk surtmesinin tek nedeni yapilan balans yanlisligidir.Baska bir nedeni yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000