27 Ocak 2011, Perşembe 08:37:51

THY'NİN 25 UÇAKLIK OPSİYONU SONA ERİYOR

THY, 24’ü uzun menzilli olmak üzere 2009’da toplam 64 uçak sipariş anlaşması yapmıştı. Bu siparişe ek olarak Airbus’a 10 adet A319, Boeing’e de 15 adet 737-800 için opsiyon vermişti.
  • içine kebabcı koyacagımızı neden duydun ya çok gizliyorduk bunu herkesten yalnız madem kebabcı koyacagımızı duydun fikrini alalım bu arada köür ateşindemi olsun yoksa odun ateşindemi ona karar veremedik bunada bişey yaz fikrini söyle hadi:)boş insan
  • çorlu low cost uçuşlar için merkez haline gelmez yani sabiha gökçen gibi olamaz ama gelişen sanayisi dolayısıyla türkiyenin ve dünyanın pekçok şehrinden insanlar çorluya gidiyor. bugün çorludaki 5* otel sayısın konyadakinden bile çoktur. o yüzden çorluya çapraz uçuşlar arttırılabilinir.
  • Az once Corlu'ya deginen arkadas hakli.Bende anlamiyorum Edirne, Tekirdag, Kirklarelinin toplam nufusu 1.5milyon ve bu cogalacaktir. Ayrica Istanbulun Corluya yakin nufusunuda sayfmadim daha. Nasil S.Gokcen kademeli buyuyor ve buyumeli ,Corluda low-costcular icin iyi bir alternatifdir ve kendince bolgesel bir havalimani olabilir Corlu.Ucak sirketleri ve Corlu civari cevreler lobiye baslamali.Secimler geliyor iste size firsat. Issizik var deniliyor dogru fakat sanslari ve firsatlari gorup is cikarmakta bizim ellerimizde.
  • Thy ve anadolujet pazarin degisik ihtiyaclarina hizli yanit verebilmek icin yurtdisinda ozellikle sinir ve yakin ulkelere, yurticinde capraz ucuslarda verimliligi yakalamalidir.Bunun icinde a-318/737/700-900 ve 60-90 kisilik koltuk sahibi olan alt bir filoya sahip olunmasi gerekiyor. Bu pazari thy goruyordur fakat hizli dusunmesi gerekiyor bence. Ayrica Hem capraz hem bolgesel ucus icin Turkiyedeki firmalarin acilen Corluyu dusunmelerinde fayda goruyorum.Uzun vadeli bakan kazanacaktir.
  • B738 !! tek geçerim.
  • koyacak yer yok.
  • 380 alinirsa, lutfen icine birde kebapci acilsin, neden olmasin Emirates dus koymus, THYnin donercisi olmazmi?
  • mudurum soyle al bir a380 de bir havamizi atak yav, ne hos olur adana van arasi a380le yav
  • sırf hava için uçak alınmaz zaten opsiyonlarda 350, 380, 747, 787 değil ama sanırım opsiyonları kesin siparişe çevirirler çünkü anadolu jetin 318 ve 737 lere çok ihtiyacı var sürekli sefer artıyor ve 20 uçakla yetişmeye çalışıyorlar.
  • Seçime para lazımken uçak alınır mı hiç?Y ada tam tersine yandaşlara iş için uçak alınır mı?
Opsiyonların kesin siparişe çevrilebilmesi için önümüzdeki günlerde anlaşma yapılması gerekiyor. Aksi halde süreleri bitmesiyle birlikte THY opsiyon hakkını kaybedecek. Avrupalı imalatçı Airbus kanadında şirketin Doğu Avrupa ve Rus Cumhuriyetleri Satış Başkan Yardımcısı Andreas Kramer önceki gün THY yetkilileri görüştü. Amerikalı imalatçı Boeing’in Ticari Uçaklar CEO’su Jim Albaugh, şirkete ait BBJ tipi özel uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı’na geldi. Üst yönetimle dün görüşen Albaugh, opsiyonların yanı sıra yeni nesil uzun menzille büyük uçak için THY yetkililerle konuştu.

THY, büyümeyle birlikte filosundaki kiralık uçakların değiştirilmesi için imalatçılara yeni uçak siparişi vermek üzere çalışma yapıyor. Kısa-orta mesafeli uçuşlar için gündemde Airbus’ın NEO olarak adlandırılan A320 serisinin yeni versiyonunun yanı sıra Boeing 737-800 ve 900ER modelleri var. Uzun menzilde ise Boeing’in 787 Dreamliner ile Airbus A350XWB uçakları çarpışıyor. Büyük uçak konusunda ise çalışmalar devam ediyor. THY Airbus A380 ve Boeing 747-8 için geçtiğimiz aylarda teklif almıştı.

(Hürriyet)
THY'NİN 25 UÇAKLIK OPSİYONU SONA ERİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
içine kebabcı koyacagımızı neden duydun ya çok gizliyorduk bunu herkesten yalnız madem kebabcı koyacagımızı duydun fikrini alalım bu arada köür ateşindemi olsun yoksa odun ateşindemi ona karar veremedik bunada bişey yaz fikrini söyle hadi:)boş insan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çorlu low cost uçuşlar için merkez haline gelmez yani sabiha gökçen gibi olamaz ama gelişen sanayisi dolayısıyla türkiyenin ve dünyanın pekçok şehrinden insanlar çorluya gidiyor. bugün çorludaki 5* otel sayısın konyadakinden bile çoktur. o yüzden çorluya çapraz uçuşlar arttırılabilinir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Az once Corlu'ya deginen arkadas hakli.Bende anlamiyorum Edirne, Tekirdag, Kirklarelinin toplam nufusu 1.5milyon ve bu cogalacaktir. Ayrica Istanbulun Corluya yakin nufusunuda sayfmadim daha. Nasil S.Gokcen kademeli buyuyor ve buyumeli ,Corluda low-costcular icin iyi bir alternatifdir ve kendince bolgesel bir havalimani olabilir Corlu.Ucak sirketleri ve Corlu civari cevreler lobiye baslamali.Secimler geliyor iste size firsat. Issizik var deniliyor dogru fakat sanslari ve firsatlari gorup is cikarmakta bizim ellerimizde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Thy ve anadolujet pazarin degisik ihtiyaclarina hizli yanit verebilmek icin yurtdisinda ozellikle sinir ve yakin ulkelere, yurticinde capraz ucuslarda verimliligi yakalamalidir.Bunun icinde a-318/737/700-900 ve 60-90 kisilik koltuk sahibi olan alt bir filoya sahip olunmasi gerekiyor. Bu pazari thy goruyordur fakat hizli dusunmesi gerekiyor bence. Ayrica Hem capraz hem bolgesel ucus icin Turkiyedeki firmalarin acilen Corluyu dusunmelerinde fayda goruyorum.Uzun vadeli bakan kazanacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
B738 !! tek geçerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
koyacak yer yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
380 alinirsa, lutfen icine birde kebapci acilsin, neden olmasin Emirates dus koymus, THYnin donercisi olmazmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
mudurum soyle al bir a380 de bir havamizi atak yav, ne hos olur adana van arasi a380le yav

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sırf hava için uçak alınmaz zaten opsiyonlarda 350, 380, 747, 787 değil ama sanırım opsiyonları kesin siparişe çevirirler çünkü anadolu jetin 318 ve 737 lere çok ihtiyacı var sürekli sefer artıyor ve 20 uçakla yetişmeye çalışıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Seçime para lazımken uçak alınır mı hiç?Y ada tam tersine yandaşlara iş için uçak alınır mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000