24 Nisan 2012, Salı 08:43:24

THY&LOT FLÖRTÜ SÜRÜYOR

THY'nin Polonyalı LOT Havayolları'nı satın almak için bazı görüşmeler yaptığı ve incelemeler yürüttüğü öne sürüldü.
  • MİLLETİN PARASINI BU BOŞ KOVALARA BIRAKIRSANIZ YAKINDA THY KALMAAZ YAZIK
  • Önümüzdeki birkaçyıl Havaalanı pist sorunun yaşanması muhtemel olduğundan büyümeyi sınırlandırmak daha doğru gelebilir. Ama bence büyümeyi sınırlandırmamalı.Dünyanın ekonomik krizden çıkışı bir kaç yıl içinde gerçekleşince LOT hele bir de takviye edilirse değerini katlar. Lot un büyük hissedarı olmak şart. Bu durumda Ankara varşova ordan da abd ye uçuş alternatifi olabilir. Leh ler oldukça iyi insanlar çalışkan ve başarılılar ve osmanlıdan beri sorun yaşamadığımız ender ülkelerden birisi . LOT u mutlakak alın.
  • saçma sapan bir şekilde işi bilmeyen yöneticilerin iş başında olduğu THY milyarca liralık zararlar yapmasına ve birçok başarısızlığa rağmen hala yanlış yolda ve çöküşe doğru hızla gitmeye devam ediyor.air bosna -THY ortaklığından büyük zarar edildi.demek ki hala gerekli dersler çıkarılmamış ki hala lotdan bahsediliyor.bu şirketi almak çok cazip olsaydı bize bırakmazlardı.sadece 2 talibi var THY dahil.herkesden akıllımıyız ki hiçkimsenin ilgilenmediği zarar içindeki bir havayolunu ekonomik konjonktürün böylesine kötü oldu havacılıkta daralma,küçülme olduğu bir zamanda almaya çalışıyoruz anlaşılır gibi değil.bu maceranın sonu da hüsranla bitecek ama kimsenin umrunda değil zarar nasılsa topçu ve ekibinin cebinden değil bizim cebimizden çıkacak
Polonyalı Rzeczpospolita gazetesinin haftasonu yayımladığı habere göre Türk Hava Yolları (THY) Polonyalı rakibi LOT'a potansiyel teklif öncesinde mali koşullar üzerinde çalışma yaptı.

Adı açıklanmayan kaynaklara dayandırılan ve Reuters'ın aktardığı belirtilen habere göre THY, LOT'da due dilligance'ı Mart ayında yürüttü. Gazete LOT'un değerini 2 milyar zloti (630.4 milyon dolar) olarak hesapladı.

Polonya'da özelleştirmeleri yürüten Hazine Bakanlığı sözcüsü haberi teyit etmezken son aylarda THY ile bazı görüşmeler yaptıklarını belirtti. Satış için Mayıs ayında danışman atayacaklarını vurguladı.

Habere göre, THY sözcüsü Ali Genç ise olası satın alma için görüşmeler yapıldığını doğrularken "Yönetim kurulu tarafından alınmış başka karar yok" dedi.
THY&LOT FLÖRTÜ SÜRÜYOR

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
MİLLETİN PARASINI BU BOŞ KOVALARA BIRAKIRSANIZ YAKINDA THY KALMAAZ YAZIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Önümüzdeki birkaçyıl Havaalanı pist sorunun yaşanması muhtemel olduğundan büyümeyi sınırlandırmak daha doğru gelebilir. Ama bence büyümeyi sınırlandırmamalı.Dünyanın ekonomik krizden çıkışı bir kaç yıl içinde gerçekleşince LOT hele bir de takviye edilirse değerini katlar. Lot un büyük hissedarı olmak şart. Bu durumda Ankara varşova ordan da abd ye uçuş alternatifi olabilir. Leh ler oldukça iyi insanlar çalışkan ve başarılılar ve osmanlıdan beri sorun yaşamadığımız ender ülkelerden birisi . LOT u mutlakak alın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
saçma sapan bir şekilde işi bilmeyen yöneticilerin iş başında olduğu THY milyarca liralık zararlar yapmasına ve birçok başarısızlığa rağmen hala yanlış yolda ve çöküşe doğru hızla gitmeye devam ediyor.air bosna -THY ortaklığından büyük zarar edildi.demek ki hala gerekli dersler çıkarılmamış ki hala lotdan bahsediliyor.bu şirketi almak çok cazip olsaydı bize bırakmazlardı.sadece 2 talibi var THY dahil.herkesden akıllımıyız ki hiçkimsenin ilgilenmediği zarar içindeki bir havayolunu ekonomik konjonktürün böylesine kötü oldu havacılıkta daralma,küçülme olduğu bir zamanda almaya çalışıyoruz anlaşılır gibi değil.bu maceranın sonu da hüsranla bitecek ama kimsenin umrunda değil zarar nasılsa topçu ve ekibinin cebinden değil bizim cebimizden çıkacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000