04 Eylül 2014, Perşembe 12:01:49

THY'DEN YOLCULARINA UYARI

Türk Hava Yolları, resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan açıklamayla Güney Afrika Cumhuriyeti'ne seyahat edecek yolcularını uyardı.
  • Sen kimsin ki sertifika istiyorsun. Soyunun nerden geldigini topla once bi.
  • Um yolcunun akibeti ne olacak acaba. Kabul edilmeyecek mi boyle bir durumda. Her ne kadar prosedur belli olsa da adamlar bir kisi bile yaninda olmazsa sebebini yazsin diyo. Mantiga bak

Türk Hava Yolları, resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan açıklamayla Güney Afrika Cumhuriyeti'ne seyahat edecek yolcularını uyardı. THY'den yapılan açıklamada, 1 Ekim 2014 tarihinden itibaren Güney Afrika Cumhuriyeti makamlarının ülkeye girişte ve ülkeden çıkışta 18 yaş altı çocuklar için pasaporta ek olarak “Doğum Sertifikası” (Unabridged Birth Certificate) talep edeceği belirtildi.

İŞTE THY TARAFINDAN YAYINLANAN O AÇIKLAMA:

"1 Ekim 2014 tarihinden itibaren Güney Afrika Cumhuriyeti’ne seyahat edecek olan 18 yaş altı çocuklar için, Güney Afrika Cumhuriyeti makamları ülkeye girişte ve ülkeden çıkışta pasaporta ek olarak “Doğum Sertifikası” (Unabridged Birth Certificate) talep edecektir.

Ayrıca 18 yaş altı çocukların anne ve baba ile beraber seyahat etmesi gerekmektedir.

Ebeveynlerden birinin seyahatte bulunmaması durumunda seyahate katılmayan anne ve babanın mutlaka çocuğun seyahatine ilişkin yazılı muvafakatname vermesi gerekmektedir.

Anne ve babanın boşanması durumunda, boşanmaya ilişkin mahkeme kararı, anne veya babanın ölümü durumunda ise ölüm belgesinin bulundurulmasını zorunlu tutmaktadır.

Türkiye’de doğum sertifikası uygulaması olmadığı için, Nüfus Müdürlükleri’nden alınan Nüfus Kayıt Örneği yeminli tercümanda tercüme ettirildikten sonra doğum sertifikası yerine geçecektir. Güney Afrika’da mukim Türk vatandaşları da Büyükelçiliğimizden Nüfus Kayıt Örneğini temin edebilirler."

THY'DEN YOLCULARINA UYARI

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sen kimsin ki sertifika istiyorsun. Soyunun nerden geldigini topla once bi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
um yolcu ~ 10 yıl önce
Um yolcunun akibeti ne olacak acaba. Kabul edilmeyecek mi boyle bir durumda. Her ne kadar prosedur belli olsa da adamlar bir kisi bile yaninda olmazsa sebebini yazsin diyo. Mantiga bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000