24 Mart 2017, Cuma 12:49:42

THY'den yolcularına açıklama

Türk Hava Yolları, ABD ve İngiltere'nin getirdiği elektronik eşya yasağıyla ilgili yolcularını bilgilendiren bir açıklama yaptı.
  • ikram mı bıraktınız?
  • Bravo çok hızlı ve etkili bir servis sundular. Bugün Lhr ya uçan bir arkadaşım boarding esnasında verdim gate de aldım çok hızlıydı dedi. Gerçekten TK ilk kez çok avrupalı davrandı. Bravo yönetim. Devam.
  • Turizmimize ve havayollarımıza hem hükümet dış ilişkilerdeki agresif tavrıyla kendi eliyle hem de dışardaki bir takım ülkeler güvenlik bahanesini kullanarak rekabete yakışmayacak küçük oyunlarla zarar vermek için elinden geleni yapıyor. THYyi tebrik etmek lazım. Çabuk ve doğru reaksiyon verdiler.
  • Wifi ile anca ergenleri kandirabilirsin. Yolcu kaybiniz hizmetiniz dustu.
  • Iplerin kimin elinde oldugunu anla(t)mak icin guzel bir yontem. Dunya para harcar ucak alirsin, havalimani yaparsin en iyi ikrami ucak ici eglence sistemini kurarsin ama birisi gelir tek kararla tum hesaplari altust eder. Ucagini kendin yapmadigin, baska ulke yolcusunu baska ulkeye tasimayi basari saymayi birakmadigin surece daha cook kafani vurursun taslara, elin oglu senin "eyyyy" cikislarini bir fiskede boyle yerle yeksan eder elin bogrunde kalirsin ;)
  • Yeni hava alanı yaklaştıkça yusuf yusuf diyenler başka hangi sinyal verecekler bakalım bu kadar korkak ve karaktersiz bunlar... kâr dan adam olur bunlardan olmaz...
  • Bu yasak İstanbul çıkışlı ABD uçaklarına uygulanmıyor. Dilemma
  • Umarim dedikleri gibi hersey yolunda gider. Varislardaki dagitim yerleri nereler acaba. Bagaj bandinin yaninda mi?

Türk Hava Yolları, ABD ve İngiltere'nin getirdiği elektronik eşya yasağıyla ilgili yolcularını bilgilendiren bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, elektronik eşyaların uçağın kapısına kadar kullanabilecekleri duyuruldu.

THY'den yapılan açıklama:

Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık’a Düzenlediğimiz Uçuşlarda Yolcularımızın Cep Telefonu veya Akıllı Telefondan Daha Büyük Elektronik Cihazları Kullanımına Dair Bilgilendirme:

Yolcularımız, uçak içinde sunduğumuz Wi-Fi kullanım olanağıyla cep telefonları ile internet hizmetimizden faydalanabilecekler.
İlgili elektronik eşyalar, boarding kapısında teslim edilebileceği için, yolcularımız uçak kapısına kadar cihazlarını kullanabilecekler.
Transfer yolcularımızın söz konusu cihazlarını İstanbul varışlarında boarding kapısında teslim etmeleri yeterli olacak.
Yolcularımızın elektronik eşyalarını check-in esnasında bagaja vermeyi tercih etmemesi durumunda, elektronik cihazlar İstanbul’da boarding işlemi sırasında etiket karşılığı teslim alınarak itinalı bir şekilde özel bagajlarla taşınacak. Görevli personellerimiz varış sonrasında belirlenen dağıtım yerinde yolcu bagaj etiketi - cihaz eşleşmesi yaparak elektronik cihazları sahiplerine teslim edecekler.

Neden bunu yapıyoruz;

Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık’ın ilgili kurumlarınca tebliğ edilen kurallar doğrultusunda;

25 Mart 2017 tarihi itibariyle, Türkiye çıkışlı Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık’a gerçekleşecek uçuşlarda, standart boyutlardaki akıllı cep telefonundan büyük elektronik cihazlar (tıbbi cihazlar haricinde) kabin içinde (yolcu beraberinde) taşınamayacak. Bu uygulama kapsamında tüm dizüstü bilgisayarlar, tabletler, fotoğraf makineleri*, e-kitap okuyucular ve oyun konsollarının uçak altı bagajına verilmesi gerekiyor.

*Birleşik Krallık’a düzenlenen uçuşlarda kabin içinde fotoğraf makinesi taşınmasına ilişkin bir kısıt bulunmamakta.
Bu uygulama Türkiye çıkışlı uçuşlarda geçerli olup, ABD ve Birleşik Krallık’tan Türkiye’ye düzenlenecek seferlerde geçerli değildir.

Değerli Yolcularımız,

Son altı yıldır Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi seçilen Türk Hava Yolları;
 Ödüllü ikramları,
 Uçuş süresince sunduğu kesintisiz wi-fi hizmeti,
 400’e yakın film, Universal My Music Planet’in katkılarıyla 20,000’den fazla şarkı ile 1500’den fazla albüm,
 750’nin üzerinde televizyon dizisi, belgeseller, kısa programlar, TV kanallarımızdan canlı yayınlanan programlar ve spor karşılaşmaları ile sizlere keyifli bir yolculuk deneyimi yaşatmaya devam ediyor.

THY'den yolcularına açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

ödüllü ikramları mı? ~ 7 yıl önce
ikram mı bıraktınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu bademleri sevmem ama... ~ 7 yıl önce
Bravo çok hızlı ve etkili bir servis sundular. Bugün Lhr ya uçan bir arkadaşım boarding esnasında verdim gate de aldım çok hızlıydı dedi. Gerçekten TK ilk kez çok avrupalı davrandı. Bravo yönetim. Devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 7 yıl önce
Turizmimize ve havayollarımıza hem hükümet dış ilişkilerdeki agresif tavrıyla kendi eliyle hem de dışardaki bir takım ülkeler güvenlik bahanesini kullanarak rekabete yakışmayacak küçük oyunlarla zarar vermek için elinden geleni yapıyor. THYyi tebrik etmek lazım. Çabuk ve doğru reaksiyon verdiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beşer ~ 7 yıl önce
Bugüne kadar yumuşak tavır göstermedik de çok mu iyidik. Yaşın küçükse annene babana dedene ninene sor bakayim. Eğer işçi memur çocuğu isen onlara deki ilk uçakla kaç yaşında seyahat ettin de. Devlet hastanesi ve Sigorta hastanelerindeki anılarını bir sor. Bir sınıfta kaç kişi ders yaptıklarını, Futbol sahalarındaki zeminleri, Kapısından dahi adım atılamayan tuvaletleri, İMF yi, Koalisyonları, faizleri, enflasyonları, batan bankaları sor da sor.
Yolcu ~ 7 yıl önce
Wifi ile anca ergenleri kandirabilirsin. Yolcu kaybiniz hizmetiniz dustu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DW ~ 7 yıl önce
Iplerin kimin elinde oldugunu anla(t)mak icin guzel bir yontem. Dunya para harcar ucak alirsin, havalimani yaparsin en iyi ikrami ucak ici eglence sistemini kurarsin ama birisi gelir tek kararla tum hesaplari altust eder. Ucagini kendin yapmadigin, baska ulke yolcusunu baska ulkeye tasimayi basari saymayi birakmadigin surece daha cook kafani vurursun taslara, elin oglu senin "eyyyy" cikislarini bir fiskede boyle yerle yeksan eder elin bogrunde kalirsin ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Horror ~ 7 yıl önce
Yeni hava alanı yaklaştıkça yusuf yusuf diyenler başka hangi sinyal verecekler bakalım bu kadar korkak ve karaktersiz bunlar... kâr dan adam olur bunlardan olmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeni hava limanı ~ 7 yıl önce
Senin ülken güvensiz olduktan sonra on tane yeni hava limanı yapsan ne yazar? Yarış pisti olarak kullanırsın ancak. Önce memlekette emniyeti ve can güvenliğini tesis edeceksin.
Anlamadık ~ 7 yıl önce
Senin ülken dediğine göre sen bu ülkeden değilsin...ayrıca biraz haberleri takip etsen başka ülkelerde de yaşanıyor saldırılar.türkiyede olan şiddetlisaldırılar avrupa da olsa sanırım neye uğradığını şaşırırlar.cok genel yazdığından ben de sadece genel yazıyorum...fakat şunu da unutma ki turkiyede yaşanan saldırılar hep dış ülkelerden kaynaklı ve neden bukadar saldırı yaşanıyor bunu da bi düşün isterim
İstanbullu ~ 7 yıl önce
Yeni havalimanı rumuzlu dostum senin gibi negatif düşünenler olduktan sonra bizim düşmana ihtiyacımız yok
Lgb ~ 7 yıl önce
Bu yasak İstanbul çıkışlı ABD uçaklarına uygulanmıyor. Dilemma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıl almaz ~ 7 yıl önce
Tek kelimeyle saçmalık. Bu kadar türk düşmanlığı belli edilmez.
Bravo ~ 7 yıl önce
Umarim dedikleri gibi hersey yolunda gider. Varislardaki dagitim yerleri nereler acaba. Bagaj bandinin yaninda mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000