27 Aralık 2010, Pazartesi 13:20:49

THY'DEN YOLCULARA UYARI

Türk Hava Yolları, bugün yapılacak olan New York seferlerini iptal etti. THY'den yapılan açıklamada yolcuların mağdur olmamaları amacıyla çağrı merkezlerinden bilgi almalarını istedi.
  • NewYork jfk, Newark,La Guardia, Washington D.C. dulles havaalanlarında durum çok ciddi bazıları kapandı 24 saatliğine bazılarında 1 saatle 5 saat arasında rötar var. Zaten FAA havaalanlarını tamamen kapattı jfk aşırı buzdan, ve kardan dolayı şu an jfk de bir yetişkin insanı ölçü olarak aldığında beline kadar kar mevcut durumda ayrıca tabanı da buz ısı -10 larda siz gerisini düşünün..
  • Net olarak American federal uÇuş dairesi FAA karar verdi ağır kış koşullarından dolayı uçuşlar iptal dol herkes sorumlu olarak telefonı arasın ve bilgi alsın o kadar.. Thy hakarete başlamayın herhangi bir sorumluluğu yok..
John F. Kennedy (JFK) meydanındaki ağır hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle havalimanı otoritesi tarafından kapalılık notamı yayınlanmıştır. Buna göre, bugün icra edilmesi planlanan Türk Hava Yolları TK 1 ve TK 2 sefer sayılı New York uçuşlarımız iptal edilmiştir

Yarın gerçekleştireceğimiz New York Seferleri için JFK meydanındaki hava şartlarının JFK meydanındaki istasyon otoriteleri ile toplantı sonrasında 28 Aralık tarihindeki seferin ne olacağı toplantı akıbetine göre hareket edilecektir.

Yolcularımızın mağdur olmaması için havalimanına gelmeden önce uçuşunuzun iptal edilip edilmediğinden emin olun. Havalimanına gelmeden önce uçuşunuzun güncel statüsünü web sitemiz üzerinden kalkış-varış uygulaması ile kontrol edebilirsiniz.

Eğer uçuşunuz iptal olmuş ise mağdur olmamanız için lütfen havalimanına gelmeden önce yeni bir uçuşla ilgili Çağrı Merkezi’nden (444 0 849) onay alınız.

Uçuşlarla ilgili güncel statüye mobil cihazınızdan da mobil.thy.com adresini kullanarak erişebilirsiniz.


Türk Hava Yolları A.O.
Basın Müşavirliği
THY'DEN YOLCULARA UYARI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
NewYork jfk, Newark,La Guardia, Washington D.C. dulles havaalanlarında durum çok ciddi bazıları kapandı 24 saatliğine bazılarında 1 saatle 5 saat arasında rötar var. Zaten FAA havaalanlarını tamamen kapattı jfk aşırı buzdan, ve kardan dolayı şu an jfk de bir yetişkin insanı ölçü olarak aldığında beline kadar kar mevcut durumda ayrıca tabanı da buz ısı -10 larda siz gerisini düşünün..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Net olarak American federal uÇuş dairesi FAA karar verdi ağır kış koşullarından dolayı uçuşlar iptal dol herkes sorumlu olarak telefonı arasın ve bilgi alsın o kadar.. Thy hakarete başlamayın herhangi bir sorumluluğu yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000