15 Ekim 2011, Cumartesi 14:45:02

THY'DEN YEPYENİ SEFER...

Türk Hava Yolları Gatwick'e sefer başlatıyor.
  • 1 senedir oraya yerleşen yer personelinden bahsediyorum ucus yok sadece ofis gorevi yapılıyor bu sadece manila icin degil acılısı geciken her istasyon icin gecerli.. ucus yokken 1 sene ıncesinde iş başı belki 1 kac bilet satılır.. siz niye dertlendiniz şimdi onu anlamadım..
  • manilada hangi personel varmis soylermisin sallama once bir arastir sonra yaz yoksa cahillik baki kalir
  • Mogadishu, Misrata ve Novosibirsk hatlarini unutmayin. Onlarda kis 2012 de filo ve guvenlik durumuna bagli olarak baslayacak.
  • orada kım varmıs, ne parası alıyormus? ıyı mısın arkadasım?
  • http://www.kap.gov.tr/yay/Sorgu/SorguBildirimSonuc.aspx?kaynak=slink&sirketID=1107&paketTipi=-2 Gatvik / Güney Londra (İngiltere) Misrata (Libya) Mogadişu (Somali) Novosibirsk (Rusya - Sibirya) http://www.turkishairlines.com/tr-TR/corporate/investor_relations/special/2011.aspx Buenos Aires (Arjanin) Dammam / Dahran (Suudi Arabistan) - 18 Ekim 2011'de uçuşa başlanacak Musul (Irak) - Bugün yarın uçuşa başlanacak http://www.turkishairlines.com/tr-TR/corporate/investor_relations/special/2010.aspx Atlanta (ABD) Manila (Filipinler) http://www.turkishairlines.com/tr-TR/corporate/investor_relations/special/2008.aspx Atıra (Kazakistan) Lahor (Pakistan) Oran (Cezayir
  • manila ne oldu 1 sene once baslıyoruz dendi.. orda yer personeli ucus olmadan maas alıyor oh ne ala..
  • Dogru rota, aslinda Stanstead a da koyulsa dolar. Ahl den kalkarken ful ucuyordu sonra saw a ve anadolu jete devredilince basarisiz oldu
  • thy'nin her halde en cok londra'ya seferi var. yeni bir yere ucsalar bari (iskocya demis biri mesela) ya da cok dolu giden bir yere ek sefer yapsinlar. cok sacma olmus.
  • Yorum yapan değerli arkadaşım. TK daha önce Gatwick'e değil, Stansted'e uçuyordu. Uçuşlar IST'dan SAW'a alınınca başarısız oldu.
  • Hep biz yaptık.Politik olarak zayıf hafızalı halkımıza,ancak bu hal yakışmaktadır.Yinede hayırlı olsun.
Türk Hava Yolları destinasyonlarına bir yenisini daha ekliyor.

Bayrak taşıyıcı Türk Hava Yolları, 2011 yılı içerisinde İstanbul-Gatwick (Londra) arasında seferlerine başlayacağını açıkladı. Seferlerin tam olarak ne zaman başlayacağı ve sayısı henüz netlik kazanmazken, bu detayların filo durumuna bağlı olarak değişeceği ifade edildi.

Atatürk Havalimanı'ndan yapılacak olan Gatwick seferlerinin 2011 yılı bitmeden başlayacağı ancak tam tarihinin daha sonra açıklanacağı belirtildi. THY'nin özel durum açıklaması olarak aktarılan sefer açıklaması filo müsatliğine bağlı olarak değişkenlik gösterebilecek.

©AirportHaber
THY'DEN YEPYENİ SEFER...

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
1 senedir oraya yerleşen yer personelinden bahsediyorum ucus yok sadece ofis gorevi yapılıyor bu sadece manila icin degil acılısı geciken her istasyon icin gecerli.. ucus yokken 1 sene ıncesinde iş başı belki 1 kac bilet satılır.. siz niye dertlendiniz şimdi onu anlamadım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
manilada hangi personel varmis soylermisin sallama once bir arastir sonra yaz yoksa cahillik baki kalir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Mogadishu, Misrata ve Novosibirsk hatlarini unutmayin. Onlarda kis 2012 de filo ve guvenlik durumuna bagli olarak baslayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
orada kım varmıs, ne parası alıyormus? ıyı mısın arkadasım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
http://www.kap.gov.tr/yay/Sorgu/SorguBildirimSonuc.aspx?kaynak=slink&sirketID=1107&paketTipi=-2 Gatvik / Güney Londra (İngiltere) Misrata (Libya) Mogadişu (Somali) Novosibirsk (Rusya - Sibirya) http://www.turkishairlines.com/tr-TR/corporate/investor_relations/special/2011.aspx Buenos Aires (Arjanin) Dammam / Dahran (Suudi Arabistan) - 18 Ekim 2011'de uçuşa başlanacak Musul (Irak) - Bugün yarın uçuşa başlanacak http://www.turkishairlines.com/tr-TR/corporate/investor_relations/special/2010.aspx Atlanta (ABD) Manila (Filipinler) http://www.turkishairlines.com/tr-TR/corporate/investor_relations/special/2008.aspx Atıra (Kazakistan) Lahor (Pakistan) Oran (Cezayir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
manila ne oldu 1 sene once baslıyoruz dendi.. orda yer personeli ucus olmadan maas alıyor oh ne ala..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dogru rota, aslinda Stanstead a da koyulsa dolar. Ahl den kalkarken ful ucuyordu sonra saw a ve anadolu jete devredilince basarisiz oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy'nin her halde en cok londra'ya seferi var. yeni bir yere ucsalar bari (iskocya demis biri mesela) ya da cok dolu giden bir yere ek sefer yapsinlar. cok sacma olmus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorum yapan değerli arkadaşım. TK daha önce Gatwick'e değil, Stansted'e uçuyordu. Uçuşlar IST'dan SAW'a alınınca başarısız oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hep biz yaptık.Politik olarak zayıf hafızalı halkımıza,ancak bu hal yakışmaktadır.Yinede hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000