24 Aralık 2010, Cuma 08:22:09

THY'DEN YENİ YILA MERHABA PARTİSİ

Türk Hava Yolları'nın (THY) Macaristan'daki bürosu, başkent Budapeşte'de ''2011 Yeni Yıla Merhaba Partisi'' verdi.
  • erkek erkektir kardesim o kadar guzel hatunun arasinda kalsaniz siz de verirsiniz parti marti ayagina hoop :))
  • ERZURUM THY MÜDÜRÜDE BABASININ MALIYMIŞ GİBİ THY NİN MALLARINI SAVURUYOR PAS BİLETLER ........... BİLETLER,,,,,,,,,,,,,BENZİN FATURALARI YEMEK FATURALARI DAHA NELER NELER AMA PATRONLARI YILBAŞI PARTİSİ VERİYORSA BİR İSTASYON MÜDÜRÜMÜZ BUNU YAPMIŞ ÇOKMU ?
  • THY nasıl böyle bir hata yapmış ? Gavur işi değil mi bu ?
  • Yeni yıl partisi mi? Nereden çıktı bu gavur icadı şimdi ? THY elhamdüllah dini bütün kardeşlerimiz tarafında yönetilen ve badem bıyık ile türban karışımı bir zihniyetin egemen olduğu bir şirkettir. ......İnanmadınız değil mi yazdıklarıma..İnanın Airporthaber'in sütunu içinde böyle saçmalamaktan ben de üzüntü duyuyorum. Ama ne yapayım...modaya uymak istedim. Teşekkürler Airporthaber. Ciddi olmak gerekirse herkese nice yeni yıllar diler, Türk vatandaşı fakat dinimiz farklı olan gayri müslim vatandaşlarımında Noel Bayramlarını kutlarım.
Marriott Oteli'nde verilen partiye Türkiye'nin Budapeşte Büyükelçisi Hasan Kemal Gür, Azerbaycan Büyükelçisi Vilayat Guliyev, Macaristan Ulaştırma Bakanlığı yetkilileri, Macar turizmciler ve THY yetkilileri başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Büyükelçi Hasan Kemal Gür ve THY Macaristan Müdürü Levend Arısoy'un yaptığı konuşmaların ardından ünlü Türk opera sanatçısı Arda Aydoğdu ile Budapeşte Franz List Müzik Akademisi'nde öğrenim gören Türk soprano Tulu İçözü sahne aldı. Dans gösterilerinin ardından başarılı Macar turizm acentelerine plaketler dağıtılırken, gecenin sonunda 2 şanslı davetliye çekilişle uçak biletleri hediye edildi.

Levend Arısoy, Macaristan'da şirketlerine gösterilen ilgiden dolayı çok memnun olduklarını, bu ülkedeki pazar paylarının 2010 yılında ikiye katlandığını, ayrıca Uzak Doğu, Ortadoğu ve Afrika'ya yolculuk yapmak isteyen Macarların da kendilerini seçerek İstanbul üzerinden istedikleri noktalara uçtuklarını kaydetti.

(Akşam)

THY'DEN YENİ YILA MERHABA PARTİSİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
erkek erkektir kardesim o kadar guzel hatunun arasinda kalsaniz siz de verirsiniz parti marti ayagina hoop :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ERZURUM THY MÜDÜRÜDE BABASININ MALIYMIŞ GİBİ THY NİN MALLARINI SAVURUYOR PAS BİLETLER ........... BİLETLER,,,,,,,,,,,,,BENZİN FATURALARI YEMEK FATURALARI DAHA NELER NELER AMA PATRONLARI YILBAŞI PARTİSİ VERİYORSA BİR İSTASYON MÜDÜRÜMÜZ BUNU YAPMIŞ ÇOKMU ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY nasıl böyle bir hata yapmış ? Gavur işi değil mi bu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yeni yıl partisi mi? Nereden çıktı bu gavur icadı şimdi ? THY elhamdüllah dini bütün kardeşlerimiz tarafında yönetilen ve badem bıyık ile türban karışımı bir zihniyetin egemen olduğu bir şirkettir. ......İnanmadınız değil mi yazdıklarıma..İnanın Airporthaber'in sütunu içinde böyle saçmalamaktan ben de üzüntü duyuyorum. Ama ne yapayım...modaya uymak istedim. Teşekkürler Airporthaber. Ciddi olmak gerekirse herkese nice yeni yıllar diler, Türk vatandaşı fakat dinimiz farklı olan gayri müslim vatandaşlarımında Noel Bayramlarını kutlarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000