15 Şubat 2011, Salı 14:14:58

THY'DEN YENİ UYGULAMA

Türk Hava Yolları, uygulamaya koyduğu yeni sistemle yolcularına saat, tarih, kabin ve parkur değişikliklerini birkaç adımda gerçekleştirme imkanı sunuyor.
  • 2.5 milyonluk Bursada ofisinizi kapatınız. vatandaşlar bilet sorunlarını 60 km ötedeki havaalanından yapmaya çalısıyorlar. Yeterli elamanınız olmadıgı için telefonlara vatandaş olarak cevap alamıyorsunuz. siz newyorkta ofis tutacagınıza şehirlerde kapattıgınız ofisleri bir an önce açınız !!!!!!!!!.
  • Tebrikler THY, Cocuklara yönelik güzel bir girisim....
  • Çocuklara yönelik bu yeni uygulamadan dolayı THY yönetimini tebrik ediyorum.

Türk Hava Yolları yolcuları bundan böyle uçuşuna saatler kala bile uçuş programını değiştirebilecek.

Şirketten yapılan açıklamada konuya ilişkin olarak şu bilgiler verildi:

"Türk Hava Yolları olarak siz değerli yolcularımıza self-servis hizmetlerimizin bir yenisini daha ekledik. Websitemizi kullanarak almış olduğunuz biletlerle ilgili saat/tarih/kabin/parkur değişikliklerini internet erişiminiz olan herhangi bir yerden websitemiz üzerinde birkaç adımda gerçekleştirebilirsiniz.

İnternet üzerinden uçuşunuzun saatini uçuşa saatler kala değiştirebilirsiniz.
Uçuş planınız değiştiğinde uçuşunuzu farklı bir tarihe alabilirsiniz.
Uçuş konforunuzu daha yukarı taşımak için bir üst sınıfa upgrade yapabilirsiniz.
Uçuş rotanız değiştiğinde kalkış-varış şehirlerinizi yeniden belirleyebilirsiniz."

Yine şirketin resmi internet sitesinden yapılan başka bir açıklamada ise bilet üzerine değişilik yapılabilmesi için gerekli kurallar da şu şekilde duyuruldu:

"Bilet Üzerinde Değişiklik (Reissue)

Reissue  işlemleri için Online Bilet Sitesi'nde "Reissue" başlığına tıklanmalıdır. Gelen ekranda rezervasyon kodu ve yolcu soyadı girildikten  sonra, web sitesi aracılığıyla yaratılmış olan rezervasyonununuz listelenecektir. Aynı sayfada bulunan “Yolculuğumu değiştirmek istiyorum” butonuna tıklandıktan sonra değişiklik yapmak istediğiniz uçuş/tarih değişikliğini seçip işleminizi yapabilirsiniz. Web sitemiz aracılığıyla yapılan reissue işlemlerinde yolcuya Türk Hava Yolları tarafından onay e-postası gönderilmektedir.

1) Reissue işlemi sadece web sitesi ve mobil uygulama üzerinden kredi kartı ile alınan içhat uçuşları için yapılabilmektedir. Ödül bilet için reissue işlemi yapılamamaktadır.

2) Reissue işlemi için seyahatin henüz başlamamış olması ve  bilet üzerinde daha önce herhangi bir işlem yapılmamış olması gerekmektedir.

3) Web sitemizden kredi kartınız ile almış olduğunuz ve 3D Secure dan geçmemiş olan yolcularımız kredi kartı kontrolu yaptırdıktan sonra reissue işlemi gerçekleştirebileceklerdir.

4) Reissue işlemiyle biletiniz aynı sınıf veya üst sınıf  biletle değiştirilebilir. Ücret iadesi gerektiren değişiklikler yapılamamaktadır.

5) Reissue işlemi yapacağınız rezervasyonunuzda en az bir yetişkin bulunması gerekmektedir. Rezervasyonunuz promosyon sınıf (P,O,U,G),aktarmalı ve/veya çoklu uçuş içeriyor ise web sitemizden reissue işlemi yapılamamakta olup direkt  uçuşunuz aktarmalı ve/veya çoklu uçuşa değiştirilebilmektedir.

6) Reissue işlemi yapacağınız rezervasyonunuzun uçuş kalkış saatine 12 saatten az bir zaman kala değişiklik yapıldığı taktirde bilet bedelinin %30 'u ceza olarak tahsil edilerek ve varsa reissue için hesaplanan ücret farkınızla birlikte tahsil edilecektir.

7) Talep etmiş olduğunuz değişiklik rezervasyon kaydındaki tüm  yolcuların biletleri için gerçekleşecektir."

THY'DEN YENİ UYGULAMA

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
2.5 milyonluk Bursada ofisinizi kapatınız. vatandaşlar bilet sorunlarını 60 km ötedeki havaalanından yapmaya çalısıyorlar. Yeterli elamanınız olmadıgı için telefonlara vatandaş olarak cevap alamıyorsunuz. siz newyorkta ofis tutacagınıza şehirlerde kapattıgınız ofisleri bir an önce açınız !!!!!!!!!.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tebrikler THY, Cocuklara yönelik güzel bir girisim....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çocuklara yönelik bu yeni uygulamadan dolayı THY yönetimini tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000