23 Temmuz 2008, Çarşamba 12:55:03

THY'den yeni uçuş fırsatları

Türk Hava Yolları’nın tüm yıl boyunca devam eden “111 Avro’ya yurtdışı fırsatı” kampanyasına Temmuz ayında Amerika, Çin, Güney Afrika ve Uzakdoğu uçuşları da 333 Avro ücretle satışa sunularak eklenmişti.

Türk Hava Yolları’nın tüm yıl boyunca devam eden “111 Avro’ya yurtdışı fırsatı” kampanyasına Temmuz ayında Amerika, Çin, Güney Afrika ve Uzakdoğu uçuşları da 333 Avro ücretle satışa sunularak eklenmişti. Gelen yoğun talep üzerine Ağustos ayında sürdürülecek kampanyanın uçuş noktaları belli oldu. 

 
Yaz-kış, düşük-yoğun sezon ayrımı olmaksızın her hafta yenilenen kampanyada dış hat uçuş noktalarına  yolcularımız vergiler hariç ekonomi sınıfında Avrupa’ya 111 Avro’ya, business sınıfta 333 Avro’ya; Amerika, Güney Afrika, Çin ve Bangkok’a ekonomi sınıfta 333 Avro’ya gidiş-dönüş bilet alabilecekler.
 Ağustos ayında promosyonel fiyatla uçulabilecek yurtdışı hatları şöyle:


Kartum, Pra, Tunus ve Atina'ya 01-07 Ağustos'ta, Johannesburg, Cape Town, Minsk, Budapeşte ve Venedik'e 08-14 Ağustos'ta, Bangkok, Tiran, Donesk ve Kazan'a 15-21 Ağustos'ta, Şikago, Simferepol, Oslo ve Dnepropetrosvs'a ise 22-31 Ağustos tarihlerinde uçuşlar gerçekleştirilecek.

Ankara ve İzmir’ den yapılacak seyahatlerde belirlenen ücretlere 50 Avro, diğer Türkiye çıkış noktaları ve Ercan’dan yapılacak seyahatlerde ise 80 Avro eklenecektir. 

THY'den yeni uçuş fırsatları

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000