21 Aralık 2015, Pazartesi 22:51:54

THY'den yeni sponsorluk anlaşması

THY, 2016 yılı için "Avrupa'da yeni yılın kutlandığı en iyi şehir" ödülünü alan Zagreb'de 28 Kasım 2015-10 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Kış Festivali'ne sponsor oldu
  • Avrupa da sponsor olmak gereksiz, Amerika ucuslari saat 13 civari Avrupa dan Dogu Avrupa dan Hazar dan gelen ucuslarin cogu sabah Istanbul cikisli oldugu icin 13 ucaklarina yetisemiyor, sonra online bilet siteleri Lufthansa KLM British i gosteriyor THY once bunlari cozume kavustursun, ucuz bilet konusur reklam degil
  • Bu ülke , gerçekten hukukun ,adaletin olduğu ülke olsa hamdi efendi aleyhine açılacak davalar yüzünden mahkemelerden çıkamaz!
  • Ugur cantimur zagrep müdürü,aşkın cantimur teftiş kurulunda müfettiş,enişte,dayıoğlu,hala oğlu ,mübarek aile şirketi ,nasıl olsa teftişte dayın var,kim soruşturur seni kim araştırır!!!!
  • reklam ve kurumsal iletişim açısından güzel ve örnek bir çalışa olmuş. thy zagrep ekibini tebrik etmek gerek.
  • Hayırlı uğurlu olsun. THY yeniliklerle devam ediyor. Sıra yaş sınırı esnetilmiş Yeni ilanlarda.
  • Yılbaşı kutlamak günah dinimizce
  • Bende evde bir BBQ festivali vermeyi dusunuyorum. Acaba THY sponsor olur mu?
  • Kurum içinde gündemin bu kadar yoğun olduğu bir dönemde yurt dışında bu tarz örnek çalışmaların aksamadan devam etmesi memnuniyet verici. Emeği geçenlere tebrik ve teşekkürler.
  • Yolun açık olsun thy
  • Tebrikler thy. Cok anlamli bir sponsorluk. Kim dusundu kim onay verdiyse tebrikler. Kutlamalarda noel baba elbisesi dagitmayi da dusundunuz mu?

Türk Hava Yolları (THY), 2016 yılı için "Avrupa'da yeni yılın kutlandığı en iyi şehir" ödülünü alan Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de 28 Kasım 2015-10 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Kış Festivali'nin sponsorluğunu üstlendi.

Bu yıl altıncısı düzenlenen Kış Festivali etkinlikleri kapsamında açık alanda yapılan kutlamalar ve konserler, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Festival nedeniyle ışıl ışıl süslenen cadde ve sokaklar, ziyaretçilerin akınına uğruyor.

Avrupa'nın gözde kentleri arasında yer alan Zagreb'de düzenlenen Kış Festivali'ne sponsor olan THY'nin Zagreb Müdürü Uğur Cantimur, yaptığı açıklamada, Kış Festivali'ne katılmak isteyen yabancı turistlere yüzde 20 indirim uyguladıklarını söyledi.

Zagreb'in, "Avrupa'da yeni yılın kutlandığı en iyi şehir" ödülünü aldığını belirten Cantimur, "Türk turistlerimize, yeni yıla Zagreb'de girmelerini tavsiye ediyoruz. Kış etkinliği sponsorluğumuzla, yolcu sayımızda geçtiğimiz yıllara nazaran artış meydana geldi. Bu yıl altıncısı düzenlenen festivale ilk kez sponsor olduk. Önümüzdeki yıllardan itibaren sponsorluğumuz devam edecek. Umuyoruz ki önümüzdeki yıllarda gerçekleştirilecek kış etkinlikleriyle daha iyi tanıtım yaparız ve yolcu sayımızdaki artış devam eder. THY olarak Zagreb'de günde iki, haftada 14 sefer düzenliyoruz. Geçtiğimiz yıla oranla doluluk oranımızda yüzde 5 artış meydana geldi" diye konuştu.

THY'den yeni sponsorluk anlaşması

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Sponsorluk Hikaye ~ 8 yıl önce
Avrupa da sponsor olmak gereksiz, Amerika ucuslari saat 13 civari Avrupa dan Dogu Avrupa dan Hazar dan gelen ucuslarin cogu sabah Istanbul cikisli oldugu icin 13 ucaklarina yetisemiyor, sonra online bilet siteleri Lufthansa KLM British i gosteriyor THY once bunlari cozume kavustursun, ucuz bilet konusur reklam degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dava ~ 8 yıl önce
Bu ülke , gerçekten hukukun ,adaletin olduğu ülke olsa hamdi efendi aleyhine açılacak davalar yüzünden mahkemelerden çıkamaz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cafer ~ 8 yıl önce
Ugur cantimur zagrep müdürü,aşkın cantimur teftiş kurulunda müfettiş,enişte,dayıoğlu,hala oğlu ,mübarek aile şirketi ,nasıl olsa teftişte dayın var,kim soruşturur seni kim araştırır!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
faydalıçalışma ~ 8 yıl önce
reklam ve kurumsal iletişim açısından güzel ve örnek bir çalışa olmuş. thy zagrep ekibini tebrik etmek gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun. THY yeniliklerle devam ediyor. Sıra yaş sınırı esnetilmiş Yeni ilanlarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Günah ~ 8 yıl önce
Yılbaşı kutlamak günah dinimizce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sponsor ~ 8 yıl önce
Bende evde bir BBQ festivali vermeyi dusunuyorum. Acaba THY sponsor olur mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İletişim Gurusu ~ 8 yıl önce
Kurum içinde gündemin bu kadar yoğun olduğu bir dönemde yurt dışında bu tarz örnek çalışmaların aksamadan devam etmesi memnuniyet verici. Emeği geçenlere tebrik ve teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 8 yıl önce
Yolun açık olsun thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 8 yıl önce
Tebrikler thy. Cok anlamli bir sponsorluk. Kim dusundu kim onay verdiyse tebrikler. Kutlamalarda noel baba elbisesi dagitmayi da dusundunuz mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000