14 Şubat 2018, Çarşamba 11:07:11

THY'den yeni sponsorluk

Türk Hava Yolları, Eurosport'un 2018 PyeongChang Olimpik Kış Oyunları kapsamındaki tek havayolu sponsoru oldu.
  • soğru bir karar dunyanin izlediği bir koş olimpiyatinda reklamlarda yer almak ciddi marka tanitimi ve pazar payini arttiracaktir..
  • Personele verirken yok .. ama %51 yabanci olan sirket tabiki yabancilara akitacak parayi helal olsun tebrik ediyorum. Boyle millete boylesi az bile 3 milyon suriyeliyi de bakar daha bi 3 de gelse onuda cunku sorgulama yok .. vergiye calisin anca oyle gecsin omrunuz.
  • Elbette ki reklam çok önemli. Fakat 3 kuruş kar edicez diye ekipleri yorgun uçurarak kalifiye pilotları kaçırıyorsunuz. Maaşlar yerlerde. Uçan yabancıların büyük bir kısmı gidiyor kalanlar kitap okuyor-uyuyor zaten uyumasa da malum. Bu basiretsizlikler tüm bu reklamlara harcanan paraları yıllarca verilen emekleri yerle bir etmeden adam gibi para verin kokpiti toparlayın.
  • Çok Doğru Karar.
  • 48 nedir? Ne tur pazrlardir? Icerik muglak!
  • Saçın paraları. Gidin aleyhimize ne varsa yapan abd, alman, ingiliz vs kulüplerine, filmlerine, maçlarına vs ve olimpiyat, golf bilmem nelere sponsor olun. Diğer firmaların kafası çalışmıyor o yüzden onlar bu kadar bu işlere para saçmıyor. Sonra da kriz olduğunda uçakları yatırır işçilerden kısarsınız ne de olsa hesap soran da veren de yok.

Türk Hava Yolları, Eurosport'un 2018 PyeongChang Olimpik Kış Oyunları kapsamındaki tek havayolu sponsoru oldu.

Bugüne dek sponsor olduğu çok sayıda küresel spor organizasyonuyla adından sıklıkla söz ettiren Türk Hava Yolları bu kez de Eurosport'la yaptığı yüksek profilli ticari ortaklık ile 48 Avrupa pazarında milyonlarca spor fanatiğine ulaşıyor.

Discovery Communications, Türkiye'nin ulusal bayrak taşıyıcı havayolu Türk Hava Yolları’nın, Eurosport'un Olimpik Kış Oyunları 2018 PyeongChang kapsamındaki tek havayolu sponsoru olacağını duyurdu.

İş birliği kapsamında, Türk Hava Yolları’nın televizyon reklamları, 9-25 Şubat tarihleri arasında Güney Kore'de gerçekleşen PyeongChang 2018'de sergilenen açılış ve kapanış törenleri, canlı yayınlar, özetler, tekrarlar ve günlük haber bültenleri kapsamında 48 farklı pazardaki Eurosport ekranlarında gösterilecek. Türk Hava Yolları'nı Eurosport'un Oyunlar kapsamındaki özel havayolu sponsoru konumuna getiren  bu ortaklık, küresel taşıyıcının uzun süredir devam eden premium spor etkinlikleri ile olan ilişkisini uzatıyor.
Ortaklık, Türk Hava Yolları'na Eurosport'un Olimpiyatların Avrupa’daki evi olarak Oyunların yayınladığı geniş alanda önemli bir konum sağlıyor. 900 saatlik canlı çekimler de dahil olmak üzere, toplamda 4000 saatin üzerinde 100 karşılaşmayı içerecek PyeongChang 2018, her dakikası, her sporcusu ve her oyunu ile Eurosport Player'dan izlenebilen, Avrupa'daki ilk tam dijital olimpiyat oyunları olacak.
Eurosport & Discovery Networks International, Reklamveren Ortaklıkları Genel Müdürü Jonathan Davies, "Olimpiyat Kış Oyunları’ndaki kapsamlı yayınımızın havayolu sponsoru olarak Türk Hava Yolları ile anlaşmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Türk Hava Yolları, Eurosport ile ortaklık kurarak, sporla uzun süredir devam eden ilişkisini bu kez de 48 Avrupa pazarındaki milyonlarca tutkulu taraftar ile paylaşacak” dedi.

Türk Hava Yolları'nın Kurumsal İletişim Başkanı Seda Kalyoncu ise, “Eurosport’la ortaklığımız çerçevesinde PyeongChang 2018 Olimpiyat Kış Oyunları ile ses getirecek olmaktan heyecan duyuyoruz. Türk Hava Yolları'nı Eurosport'un kapsama alanına dâhil etmek suretiyle Avrupa çapında gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, Avrupa'nın en önemli havayollarından birini temsil eden markamızla büyük bir uyum sergiliyor.” dedi.

THY'den yeni sponsorluk

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

camarothy ~ 6 yıl önce
soğru bir karar dunyanin izlediği bir koş olimpiyatinda reklamlarda yer almak ciddi marka tanitimi ve pazar payini arttiracaktir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geç ~ 6 yıl önce
geç alınmış bir karar !
Personele ~ 6 yıl önce
Personele verirken yok .. ama %51 yabanci olan sirket tabiki yabancilara akitacak parayi helal olsun tebrik ediyorum. Boyle millete boylesi az bile 3 milyon suriyeliyi de bakar daha bi 3 de gelse onuda cunku sorgulama yok .. vergiye calisin anca oyle gecsin omrunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geliyor ~ 6 yıl önce
Elbette ki reklam çok önemli. Fakat 3 kuruş kar edicez diye ekipleri yorgun uçurarak kalifiye pilotları kaçırıyorsunuz. Maaşlar yerlerde. Uçan yabancıların büyük bir kısmı gidiyor kalanlar kitap okuyor-uyuyor zaten uyumasa da malum. Bu basiretsizlikler tüm bu reklamlara harcanan paraları yıllarca verilen emekleri yerle bir etmeden adam gibi para verin kokpiti toparlayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 6 yıl önce
Çok Doğru Karar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
48 ~ 6 yıl önce
48 nedir? Ne tur pazrlardir? Icerik muglak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tehaye yönetimi ~ 6 yıl önce
Saçın paraları. Gidin aleyhimize ne varsa yapan abd, alman, ingiliz vs kulüplerine, filmlerine, maçlarına vs ve olimpiyat, golf bilmem nelere sponsor olun. Diğer firmaların kafası çalışmıyor o yüzden onlar bu kadar bu işlere para saçmıyor. Sonra da kriz olduğunda uçakları yatırır işçilerden kısarsınız ne de olsa hesap soran da veren de yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komiksiniz ~ 6 yıl önce
Olimpiyatlarda tribünler bos yani bosu bosuna reklam masraflari. Bu sponsor sorumlulari bizim tarlaya bile bakkal acip neden müsteri gelmez diye allah allah derler.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000