21 Aralık 2017, Perşembe 11:00:12

THY'den yeni sponsorluk

Türk Hava Yolları, Danimarka'nın Brondby futbol takımının iç saha maçlarındaki dijital reklam alanları için anlaşma imzaladı.
  • Bir dünya markası olan Danimarka kulübüne sponsor olan THY na helal olsun. Eminim bu takım çok uğraşmıştır Thy nı seçmek için.:)))
  • Thy danimarka iyi iş yapmış tebrikler. Ayrıca sponsorluk denilince dünyanın parasını verdiklerini de sanmayın
  • O takım nerde be messi veya Ronaldo transfermi oldu oraya ilk defa duydum adını valla billa
  • E yani wikinglerde gelsin bekleriz
  • Türkiye´ nin gururu , avrupadaki tek temsilcin Beşiktaş’tan o da AnadoluJet taşıma sponsorluğunu çek 2. Sınıf bir yabancı takıma sponsor ol .. Nerde kaldı senin milliliğin , bayrak taşıyıcılığın ??!
  • Iskandinav ulkeleri ve islamofobi, reklam tanitim degil siyasi amacli olabili.
  • Lufthansa'da birçok ülkeye uçuyor acaba onlarda almanya dışında takımlara,filmlere vs sponsor oluyorlar mı ? Bir de insan önce kendi ülkesine,milletine,takımına destek olur,kalkındırır elin adamını değil de nerede bunlarda o izan...
  • Yanlış düşünenle var thy zaten türkiyede başarısı ve kalitesi ıspatlanmış bi marka bu sponsorluktaki amaç yurt dışında ki kalabalık taraftarlı takımlara sponsor olarak o ülkede tanınmaktır. Gayet mantıklı bir hamle. Başarılar thy
  • Hemde danimarka
  • Igor Tudor gittiği için, şimdi GS’ ye sponsor olunur işte :))

Türk Hava Yolları, Danimarka'nın Brondby futbol takımının iç saha maçlarındaki dijital reklam alanları için anlaşma imzaladı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan THY Kopenhag Müdürü Serkan Binyar, `Biz küresel bir markayız ve uçtuğumuz ülkelerde ve şehirlerdeki yerel aktivitelerle de yakından ilgileniyoruz. 40 yılı aşkın bir süredir Danimarka'ya uçmaktayız. Bu yüzden ülkede en çok sevilen spor dalının ve en çok sevilen spor kulübünün bir parçası olmaktan daha doğal bir şey olamaz bizim için' dedi.

Brondby Stadyumu'nda birçok maç izlediğini söyleyen Serkan Binyar. 'Türkiye'de Brondby maçlarına benzer ambiyansa sahip birçok maç izledim. O yüzden Türk Hava Yolları Brondby'de de kendini evinde hissedecektir' şeklinde konuştu.

Brondby Kulüp Başkanı Ole Palmaa ise; 'THY gibi küresel bir markayı aramıza almaktan mutluluk duyuyoruz. Bu markanın da aramıza katılması Brondby markasının Danimarka dışında da ne kadar güçlü olduğunu göstermektedir' dedi.

Türk Hava Yolları'nın Brondby'e sponsor olmak için uzun süre önce başvuruda bulunduğunu da ekleyen Palmaa; 'THY Genel Merkezi'nin de bu iş birliğine onay vermesi Brondby kulübünbün yaptığı çalışmaların ve iki büyük kuruluşun barındırdığı potansiyelin onayı anlamına gelmektedir' ifadelerini kullandı.

THY'den yeni sponsorluk

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Helal olsun. ~ 6 yıl önce
Bir dünya markası olan Danimarka kulübüne sponsor olan THY na helal olsun. Eminim bu takım çok uğraşmıştır Thy nı seçmek için.:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağrı ~ 6 yıl önce
Thy danimarka iyi iş yapmış tebrikler. Ayrıca sponsorluk denilince dünyanın parasını verdiklerini de sanmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neyyyy ~ 6 yıl önce
O takım nerde be messi veya Ronaldo transfermi oldu oraya ilk defa duydum adını valla billa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FİFİ ~ 6 yıl önce
E yani wikinglerde gelsin bekleriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıp Ayıp ~ 6 yıl önce
Türkiye´ nin gururu , avrupadaki tek temsilcin Beşiktaş’tan o da AnadoluJet taşıma sponsorluğunu çek 2. Sınıf bir yabancı takıma sponsor ol .. Nerde kaldı senin milliliğin , bayrak taşıyıcılığın ??!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 6 yıl önce
Iskandinav ulkeleri ve islamofobi, reklam tanitim degil siyasi amacli olabili.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 6 yıl önce
Lufthansa'da birçok ülkeye uçuyor acaba onlarda almanya dışında takımlara,filmlere vs sponsor oluyorlar mı ? Bir de insan önce kendi ülkesine,milletine,takımına destek olur,kalkındırır elin adamını değil de nerede bunlarda o izan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 6 yıl önce
Yanlış düşünenle var thy zaten türkiyede başarısı ve kalitesi ıspatlanmış bi marka bu sponsorluktaki amaç yurt dışında ki kalabalık taraftarlı takımlara sponsor olarak o ülkede tanınmaktır. Gayet mantıklı bir hamle. Başarılar thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AMS1910 ~ 6 yıl önce
Hemde danimarka

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mutluyum ~ 6 yıl önce
Igor Tudor gittiği için, şimdi GS’ ye sponsor olunur işte :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000