03 Ağustos 2012, Cuma 08:45:38

THY'DEN YENİ SEFERLER

Türk Hava Yolları (THY) Şarm El Şeyh, Maldivler, Kinşasa ve Sebha seferlerine başlıyor...
  • lutfen boston istanbul hattiniacmalarini en kisa zamanda gerceklestirin is adamlari aileler ve ogrenciler adina tesekkurler i
  • 1991 yilindan buyana THY yi Avustralya'ya bekliyoruz, Sayin Kotil 2011 isaret etmisti, cok heveslendik ve heyecanlandik fakat oda bos cikti. THY ne zaman Avustralya yani Melbourne ve Sydney'ye gelecekler ???????
  • thy nin seferleri ataturk havalimaninin kapasitesini gecti bile,2 sene sonra ataturk havalimaninda trafik yuzunden hicbir ucak kalkis yapamiyacak.thy nin ataturk veya sabiha gokcen yerine ankara ve izmirdeki havalimanlarina sefer koyabilir.yepyeni esenboga ve adnan menderes havalimanlarinin yolcu kapasitesi yuksek oldugundan rahatlikla sefer yapilabilir.thynin ataturk havalimaninda tikilip kalmasina gerek yok ki...
  • BİZ AVUSTRALYA DA YAŞAYAN TÜRK VATANDAŞLARI OLARAK ARTIK THY NİN BURAYA SEFER KOYMASINI İSTİYORUZ...BİZİMDE CAMİMİZ VAR BİZİMDE CEMAATİMİZ VAR BİZ İNSAN DEĞİLMİYİZ BİZİM BURAYA NE DİYE UÇMUYORSUNUZ???
  • TK'nın Oran ve Marakeş için ne beklediğini hala anlayabilmiş değilim.
  • bu seferlerde ayarlanabilirse süper olur , Malta Luqa , Marsilya, Karkiv(Ukrayna) ve İbiza 319 la düşünsenize üff mis
  • 2 YILDIR MANILA ACILACAK DENDI....ACILMADI NE OLDU VAZMI GECILDI: LÜTFEN THY DEN ACIKLAMA BEKLIYORUZ.
  • THY 2.hub'i açacak mı? Bilen varsa nereye açacağını lütfen paylaşsın. Bu kadar uçuşu kış sezonunda AHL ile çevirebilirler mi?
  • Ben işin havacılık yönünden anlamam ama şu bir gerçekki THY nin hat açtığı ülkelere olan ihracatımız hemen artmaya başlıyor. TİM in her ay açıkladığı tablolardan bunu net olarak görebiliyoruz. Nitekim total rakamdada sonuç ortada son 3 yılda AB ülkelerinin ihracattımızdaki oranı % 65 lerden % 39 lara geriledi. Bu sadece THY nin değil ülkemizin stratejisidir.
  • maldivlere sevinir akralara dakkalara kızarsın. sonrada maaş günü gelince 'BEN BİR PROFESYONELİM ' dersin.çok var senin gibilerden.305 in içinde harcananlar oldu ama senin gibiler kaldı burda.zaman yakın cnm bekle sende ...

Sefer gerçekleştirdiği 199 nokta ile dünyanın en büyük 7’nci uçuş ağına sahip Türk Hava Yolları uçuş ağını genişletmeye devam ediyor.

Dünyanın gözde turizm merkezlerinden Maldivler (Male) ve Şarm El Şeyh de (Mısır) Türk Hava Yolları’nın yeni açacağı noktalar arasında yer alıyor. İstanbul - Şarm El Şeyh seferleri 9 Ekim 2012’den itibaren haftada 4 gün karşılıklı olarak yapılacak.

Şarm El Şeyh 159 euro

İstanbul’dan Şarm El Şeyh’e tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 159 euro’dan başlıyor. İstanbul’dan Şarm El Şeyh’e uçuşlar salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 02.00’da, Şarm El Şeyh’ten İstanbul’a ise salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 05.45’te yapılacak.ü

İstanbul  Maldivler seferleri ise 24 Kasım 2012’den itibaren haftada 5 gün karşılıklı olarak icra edilecek. İstanbul’dan Maldivler’e tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 711 euro’dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edilebileceği belirtildi. İstanbul’dan Maldivler’e uçuşlar salı, çarşamba, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 20.25’te, Maldivler’den İstanbul’a ise pazartesi, çarşamba, perşembe, cuma ve pazar günleri saat 09.00’da yapılacak.

Kinşasa’ya da gidilebilecek

Kinşasa (Demokratik Kongo Cumhuriyeti) 27 Ağustos 2012’den itibaren haftada 4 gün olarak uçuş planlanıyor. THY’den yapılan açıklamaya göre, İstanbul’dan Kinşasa’ya tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 457 euro’dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edilebilir. İstanbul’dan Kinşasa’ya uçuşlar pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri saat 15.35’te, Kinşasa’dan İstanbul’a ise aynı günler saat 22.00’da yapılacak. Sebha (Libya) 2 Eylül 2012’den itibaren haftada 3 gün sefer icra edilmesi planlanıyor. İstanbul’dan Sebha’ya tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 249 euro’dan başlayan ücretlerle seyahat edilebilir. İstanbul’den Sebha’ya uçuşlar salı, perşembe ve pazar günleri saat 09.45’te, Sebha’dan İstanbul’a ise aynı günler saat 13.10’da yapılması planlanıyor.

THY'DEN YENİ SEFERLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

pendikli ~ 11 yıl önce
lutfen boston istanbul hattiniacmalarini en kisa zamanda gerceklestirin is adamlari aileler ve ogrenciler adina tesekkurler i

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mutlu ~ 12 yıl önce
1991 yilindan buyana THY yi Avustralya'ya bekliyoruz, Sayin Kotil 2011 isaret etmisti, cok heveslendik ve heyecanlandik fakat oda bos cikti. THY ne zaman Avustralya yani Melbourne ve Sydney'ye gelecekler ???????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seferler ~ 12 yıl önce
thy nin seferleri ataturk havalimaninin kapasitesini gecti bile,2 sene sonra ataturk havalimaninda trafik yuzunden hicbir ucak kalkis yapamiyacak.thy nin ataturk veya sabiha gokcen yerine ankara ve izmirdeki havalimanlarina sefer koyabilir.yepyeni esenboga ve adnan menderes havalimanlarinin yolcu kapasitesi yuksek oldugundan rahatlikla sefer yapilabilir.thynin ataturk havalimaninda tikilip kalmasina gerek yok ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AVUSTRALYAYA UÇUŞ YOK HALEN ~ 12 yıl önce
BİZ AVUSTRALYA DA YAŞAYAN TÜRK VATANDAŞLARI OLARAK ARTIK THY NİN BURAYA SEFER KOYMASINI İSTİYORUZ...BİZİMDE CAMİMİZ VAR BİZİMDE CEMAATİMİZ VAR BİZ İNSAN DEĞİLMİYİZ BİZİM BURAYA NE DİYE UÇMUYORSUNUZ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeni hatlar ~ 12 yıl önce
TK'nın Oran ve Marakeş için ne beklediğini hala anlayabilmiş değilim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şu hatlarda olsa ~ 12 yıl önce
bu seferlerde ayarlanabilirse süper olur , Malta Luqa , Marsilya, Karkiv(Ukrayna) ve İbiza 319 la düşünsenize üff mis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
manila ~ 12 yıl önce
2 YILDIR MANILA ACILACAK DENDI....ACILMADI NE OLDU VAZMI GECILDI: LÜTFEN THY DEN ACIKLAMA BEKLIYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2.hub? ~ 12 yıl önce
THY 2.hub'i açacak mı? Bilen varsa nereye açacağını lütfen paylaşsın. Bu kadar uçuşu kış sezonunda AHL ile çevirebilirler mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeni hatlara devam ~ 12 yıl önce
Ben işin havacılık yönünden anlamam ama şu bir gerçekki THY nin hat açtığı ülkelere olan ihracatımız hemen artmaya başlıyor. TİM in her ay açıkladığı tablolardan bunu net olarak görebiliyoruz. Nitekim total rakamdada sonuç ortada son 3 yılda AB ülkelerinin ihracattımızdaki oranı % 65 lerden % 39 lara geriledi. Bu sadece THY nin değil ülkemizin stratejisidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
maldivlere sevinir akralara dakkalara kızarsın. sonrada maaş günü gelince 'BEN BİR PROFESYONELİM ' dersin.çok var senin gibilerden.305 in içinde harcananlar oldu ama senin gibiler kaldı burda.zaman yakın cnm bekle sende ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000