18 Eylül 2012, Salı 13:35:37

THY'DEN YENİ SEFERLER AÇIKLAMASI

Türk Hava Yolları KAP'a yaptığı açıklamada yeni noktalara seferler başlatacağını açıkladı.
  • evet miami istiyoruuuuuuuuuuuuuuuz sesimizi duyun lutfen.........
  • miami ye de gelsin thy
  • Brezilyanın Kuzey Şehirlerine Ne zaman gelecek
  • Ankara-Boston istiyoruz. THY duy sesimizi
  • Bırak hemşerim; adamlar nereden bilecek İspanya'nın Santiago de Compostela'sını. Varsa yoksa "Globally Fos" diye nara atsınlar. Pilotlara dil uzatmaya gelince; Böyle diyen dayı gitsin THY'nin pilot elemelerinden geçsin, sonra konuşsun... Sonuçta her şey Kedi-Ciğer ilişkisine geliyor, anladınız siz onu.
  • Santiago de Compostela hiristiyanlar icin kutsal bir hac sehridir ve en az senede 100 000 kisi oraya haca gider.Ayrica 20 Km yaninda Zara magazalari ve inditex in merkezinin oldugu Caruna var.Zara dunyanin en buyuk tekstil sirketi.Iberia zaten kotu.Spanair batti.THY icin dogru secim.
  • Siz tk kaptanarina Turk kaptanlarina ve dahi meslektaslarina dil uzatan zavallilar siz kimsiniz yahu. Naparsiniz burada oraya buraya camur atip duran ufak insanlar, kisiliksiz ve onun bunun etegi altinda dolasarak surunerek yalakalik yapan seviyesiz ve benligini kaybetmis minikler. Artik aklinizi ( varsa tabiki, zannetmiyorum ama) basiniza alin ve bu ulkenin ilerlemesi kaza olmamasi icin biraz faydali islerle ugrasin.
  • bence de artık pilotlar uçak kullanmayı öğrensinler....
  • Santiago de Compostela?
  • Yeni hatlar iyide THY nin beceriksiz kaptanlarinin ucaklari oraya buraya carpmasindan saglam ucak kalmadi.Ulkenin ucan dovizleride cabasi

Türk Hava Yolları Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada:

Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca, 2012 yılı içerisinde uçak müsaitliğine ve izinlere bağlı olarak  Doğu Afrika'da bulunan Eritre'nin başkenti Asmara noktasına, Orta Afrika'da bulunan Gabon'un başkenti Libreville noktasına , İspanya'da bulunan Santiago de Compostela noktasına ve Kütahya'da inşa edilmekte olan Zafer Havalimanı'na tarifeli yolcu seferleri başlatılmasına karar verilmiştir.

THY'DEN YENİ SEFERLER AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
evet miami istiyoruuuuuuuuuuuuuuuz sesimizi duyun lutfen.........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
miami ye de gelsin thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 12 yıl önce
Brezilyanın Kuzey Şehirlerine Ne zaman gelecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boston ~ 12 yıl önce
Ankara-Boston istiyoruz. THY duy sesimizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bostonlu ~ 11 yıl önce
bizler de istanbul-boston istiyoruz!
Cahillere egitim'e +1 ~ 12 yıl önce
Bırak hemşerim; adamlar nereden bilecek İspanya'nın Santiago de Compostela'sını. Varsa yoksa "Globally Fos" diye nara atsınlar. Pilotlara dil uzatmaya gelince; Böyle diyen dayı gitsin THY'nin pilot elemelerinden geçsin, sonra konuşsun... Sonuçta her şey Kedi-Ciğer ilişkisine geliyor, anladınız siz onu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahillere egitim ~ 12 yıl önce
Santiago de Compostela hiristiyanlar icin kutsal bir hac sehridir ve en az senede 100 000 kisi oraya haca gider.Ayrica 20 Km yaninda Zara magazalari ve inditex in merkezinin oldugu Caruna var.Zara dunyanin en buyuk tekstil sirketi.Iberia zaten kotu.Spanair batti.THY icin dogru secim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zavallilar ~ 12 yıl önce
Siz tk kaptanarina Turk kaptanlarina ve dahi meslektaslarina dil uzatan zavallilar siz kimsiniz yahu. Naparsiniz burada oraya buraya camur atip duran ufak insanlar, kisiliksiz ve onun bunun etegi altinda dolasarak surunerek yalakalik yapan seviyesiz ve benligini kaybetmis minikler. Artik aklinizi ( varsa tabiki, zannetmiyorum ama) basiniza alin ve bu ulkenin ilerlemesi kaza olmamasi icin biraz faydali islerle ugrasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkatsiz pilotlar ~ 12 yıl önce
bence de artık pilotlar uçak kullanmayı öğrensinler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne? ~ 12 yıl önce
Santiago de Compostela?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beceriksiz kaptanciklar ~ 12 yıl önce
Yeni hatlar iyide THY nin beceriksiz kaptanlarinin ucaklari oraya buraya carpmasindan saglam ucak kalmadi.Ulkenin ucan dovizleride cabasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000