02 Haziran 2016, Perşembe 12:12:11

THY'den yeni sefer hamlesi

Türk Hava Yolları, İstanbul’dan sonra Antalya çıkışlı New York seferlerine başlamaya hazırlanıyor.
  • TÜRK hava yolu Antalya'dan önce 10 Uçaklık Ankara'yı HUB yapmalıydı...
  • NEW YORK uçuşunu Antalya çıkışlı Olmasının sebebi Amerikalı turist sayısını çoğaltmak yakında direkt Cidde uçuşlarında başlayacak
  • Bence amerikanın her eyaletiné (50 eyaletiné) Türkiye'den uçuş ağı olması lazım. Dünyanın en büyük üç devleti olan abd çin ve Japonya nın her yerine uçup ticari ve turistik ilişkileri geliştirmek büyüme oranının hızını artırır
  • Birçok ilden Kuveyt seferleri başlıyor sebebini bilen varmı?
  • IST'den 77 uçacak yer kalmadı e ist şiştide arrtık elde kalan 77lerde adb ayt esb dağıtılıp direk amerika, uzakdoğu uçuşlar açacaklar..
  • Ne alaka sırf oy verdi diye potansiyeli az olan yerlerden yurt dışına neden sefer düzenlesin ak partinin oyu düşük olan yerlerden seferler çekilsin o zaman neyin mantığı hangi çağda yaşıyorsunuz..
  • UNUTULAN BİR ŞEY VAR.ANTALYA TÜRKİYE'NİN GOLF BÖLGESİDİR.Zengin turistleri çekmek için alternatiftir.
  • Tropik,,Bora Bora yı anladım da,Boracay,Karayipler(Bahamalar hariç) ve Cancun'u her yönden Turizm ve Tabiat cenneti Antalya ile kıyaslamam.
  • hukumetimiz,AKPARTİ nin kalesi olan Konya,Kayseri,Erzurum,Trabzon gibi illerden yurtdışı direkt uçuşlar koymalıdır.Bu verilen oyların karşılığı olmalıdır.İzmir gibi ce ha pe seçmeni olan illerden ise yurtdışı seferleri kaldırılmalıdır.Seçmenler cezalandırılmalıdır.Ne kadar oy o kadar yurt dışı. HUZUR İSLAMDA grubu
  • valiz hazır hemen taşınırız sabırsızlıklar Antalya base haberini bekliyoruz

Türk Hava Yolları, İstanbul’dan sonra Antalya çıkışlı New York seferlerine başlamaya hazırlanıyor.

İstanbul’dan günde üç sefer New York’a uçan Türk Hava Yolları, bir başka şehirden ABD’ye bağlanmak için kolları sıvadı. Türkiye’den sadece İstanbul çıkışlı ABD operasyonu yapan THY, Antalya’yı da okyanus ötesine bağlayacak.

THY’nin Antalya’dan New York’a yapacağı seferlerin kesin tarihi henüz netlik kazanmazken bu yaz seferlerin başlayabileceği belirtildi.

Antalya-New York seferleri başlarsa Türkiye’de ilk kez Atatürk Havalimanı dışında bir şehirden ER olarak tabir edilen uzun mesafeli tarifeli sefer düzenlenmiş olacak.

©AirportHaber

THY'den yeni sefer hamlesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (74)

Ankara ~ 8 yıl önce
TÜRK hava yolu Antalya'dan önce 10 Uçaklık Ankara'yı HUB yapmalıydı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ok ~ 8 yıl önce
Çok beklersin
Thy ~ 8 yıl önce
NEW YORK uçuşunu Antalya çıkışlı Olmasının sebebi Amerikalı turist sayısını çoğaltmak yakında direkt Cidde uçuşlarında başlayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amerika ~ 8 yıl önce
Bence amerikanın her eyaletiné (50 eyaletiné) Türkiye'den uçuş ağı olması lazım. Dünyanın en büyük üç devleti olan abd çin ve Japonya nın her yerine uçup ticari ve turistik ilişkileri geliştirmek büyüme oranının hızını artırır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuveyt ~ 8 yıl önce
Birçok ilden Kuveyt seferleri başlıyor sebebini bilen varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 8 yıl önce
Kuveytten Turist geliyor. Özellikle Trabzon, Bursa gibi illere. Yeşile geliyorlar kısacası
7-77 ~ 8 yıl önce
IST'den 77 uçacak yer kalmadı e ist şiştide arrtık elde kalan 77lerde adb ayt esb dağıtılıp direk amerika, uzakdoğu uçuşlar açacaklar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XerdoX ~ 8 yıl önce
Ne alaka sırf oy verdi diye potansiyeli az olan yerlerden yurt dışına neden sefer düzenlesin ak partinin oyu düşük olan yerlerden seferler çekilsin o zaman neyin mantığı hangi çağda yaşıyorsunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GOLFO di ANTALYA ~ 8 yıl önce
UNUTULAN BİR ŞEY VAR.ANTALYA TÜRKİYE'NİN GOLF BÖLGESİDİR.Zengin turistleri çekmek için alternatiftir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya ~ 8 yıl önce
Tropik,,Bora Bora yı anladım da,Boracay,Karayipler(Bahamalar hariç) ve Cancun'u her yönden Turizm ve Tabiat cenneti Antalya ile kıyaslamam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
konya,kayseri ~ 8 yıl önce
hukumetimiz,AKPARTİ nin kalesi olan Konya,Kayseri,Erzurum,Trabzon gibi illerden yurtdışı direkt uçuşlar koymalıdır.Bu verilen oyların karşılığı olmalıdır.İzmir gibi ce ha pe seçmeni olan illerden ise yurtdışı seferleri kaldırılmalıdır.Seçmenler cezalandırılmalıdır.Ne kadar oy o kadar yurt dışı. HUZUR İSLAMDA grubu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 8 yıl önce
hayırlı cumalar
aty base ~ 8 yıl önce
valiz hazır hemen taşınırız sabırsızlıklar Antalya base haberini bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000