27 Temmuz 2009, Pazartesi 12:51:39

THY'DEN YENİ REKLAM POLİTİKASI...

Türk Hava Yolları, Oscarlı oyuncu Kevin Costner ile başlattığı reklam politikasına bir yenilik daha ekledi. Şirket, yılda milyonlarca kişi tarafından ziyaret edilen havaalanlarında totem kiralıyor...
  • 2 hafta önce hong kong havaalanına giderken havaalanı express treninden dışarı baktığımda şaşırdım.kevin ve thy muazzam bir bilbortta.Şaşırdım ve gurur duydum,gece olmasına rağmen çok çarpıcıydı ve çok etkiliydi.Çok başarılı bir çalışma,tebrikler...
  • Bir kere THY da imaj bozulmuş. Sonradan işe girenlerin ve yöneticilerin durumu ortada. İkram yazılan şikayetlere cevap veremeyecek kadar vurdumduymaz. Hangi reklamla bu imajı ortadan kaldıracaksın ? komik olmamak lazım. Profesyonel yöneticiler bulmak lazım. Tecrübeli insanlara saygı lazım. Ve en önemlisi de kamuoyuna bunları ispat edebilmek lazım.
  • Tamam madem kazanıyor reklamına da para harcayıp daha çok kazansın şirket; ama çalışanını mevcut kriz ortamında makul bir zamla memnun etse de o çalışanlar şirketinin ayaklı reklam panoları olsa daha da iyi olmaz mı?
  • valla arkadaşlar, değil kevin, m.jackson u mezardan çıkartıp getirseler, tk nın torpille adam aldığı gerçeği dururken , bu şirket halkın gözünde hiç bir değer ifade etmez... ne yapalım, genede bayrak taşıyıcımız, sahip de çıkmak lazım. ama torpille aldığın adam, yaptığın reklamı kıymetsiz kılıyor... varın bu konuyu düşünün.
  • havalimanlarindaki THY reklam panolari yeni birsey degil ki. Uzun zamandir bircok havalimaninda yapiliyor.
  • Yaklaşık 3 aydır Brüksel havalimanı girişinde pegasus reklamı var. Neden pegasus yapınca haber olmuyoda, thy yapınca oluyor???
  • Nedense THY ile ilgili reklam yapılmaması inancındayım..THY reklamları denince tüylerim diken diken oluyor..

Türk Hava Yolları, yıl içerisinde milyonlarca kişinin ziyaret ettiği havaalanlarında totem (reklam panosu) kiralamaya başladı. Yolcularına “kendinizi yıldız gibi hissedeceksiniz” sloganıyla yaklaşan THY, Oscarlı oyuncu Kevin Kostner’lı reklam afişleriyle kiraladığı totemlerde boy göstermeye başladı.

Havaalanlarının giriş ve çıkış kısımlarında kiralandığı belirtilen reklam tabelalarının Türk Hava Yolları’nın tanıtımında büyük bir rol oynayacağı belirtiliyor.

Türk Hava Yolları’nın haftanın her günü sefer düzenlediği Stansted Havalimanı’nda da totem kiraladığı ve yapılan araştırmalara göre bu reklam tabelasının yaklaşık olarak yılda 24 milyon kişi tarafından görüleceği tahmin ediliyor.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; THY’nin Stansted Havalimanı’ndaki reklam tabelasını 12 aylığına kiraladığı ve 13 metre’ye 3 metre boyutlarında olduğu öğrenildi.

THY’nin bu reklam politikasını diğer havaalanlarında da uygulayacağı konuşuluyor.

Kevin Costner

©AirportHaber.com

THY'DEN YENİ REKLAM POLİTİKASI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
2 hafta önce hong kong havaalanına giderken havaalanı express treninden dışarı baktığımda şaşırdım.kevin ve thy muazzam bir bilbortta.Şaşırdım ve gurur duydum,gece olmasına rağmen çok çarpıcıydı ve çok etkiliydi.Çok başarılı bir çalışma,tebrikler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir kere THY da imaj bozulmuş. Sonradan işe girenlerin ve yöneticilerin durumu ortada. İkram yazılan şikayetlere cevap veremeyecek kadar vurdumduymaz. Hangi reklamla bu imajı ortadan kaldıracaksın ? komik olmamak lazım. Profesyonel yöneticiler bulmak lazım. Tecrübeli insanlara saygı lazım. Ve en önemlisi de kamuoyuna bunları ispat edebilmek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tamam madem kazanıyor reklamına da para harcayıp daha çok kazansın şirket; ama çalışanını mevcut kriz ortamında makul bir zamla memnun etse de o çalışanlar şirketinin ayaklı reklam panoları olsa daha da iyi olmaz mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
valla arkadaşlar, değil kevin, m.jackson u mezardan çıkartıp getirseler, tk nın torpille adam aldığı gerçeği dururken , bu şirket halkın gözünde hiç bir değer ifade etmez... ne yapalım, genede bayrak taşıyıcımız, sahip de çıkmak lazım. ama torpille aldığın adam, yaptığın reklamı kıymetsiz kılıyor... varın bu konuyu düşünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
havalimanlarindaki THY reklam panolari yeni birsey degil ki. Uzun zamandir bircok havalimaninda yapiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yaklaşık 3 aydır Brüksel havalimanı girişinde pegasus reklamı var. Neden pegasus yapınca haber olmuyoda, thy yapınca oluyor???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Nedense THY ile ilgili reklam yapılmaması inancındayım..THY reklamları denince tüylerim diken diken oluyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000