02 Mayıs 2018, Çarşamba 11:18:38

THY'den yeni ortak uçuş anlaşması

Türk Hava Yolları (THY) ile Berarus'un en büyük havayolu şirketi Belavia arasında ortak uçuş anlaşması imzalandı.
  • Ukrayna Havayollari nin Kiev Ankra ucaginda bir cok kisi Minsk aktarmasi yapiyor, THY nin hunde iki ucus yaparak Minsk i dunyaya baglamasi lazim, hic yoktan iyi bir girisim ancak cosesharing sonrasi kyak orbitz gibi sitelerse Minsk Miami yazinca Istanbul aktarmali bilet cikacak mi gorecegiz
  • Evden baktan etmeyin, bu kadınları ülkemize sokmayın!
  • Umarım bilet fiyatlarına yansır.. Mallesef İstanbul- Minsk -- Thy ve Belavia tekelinde.. 2.10dk uçuş min gidiş- dönüş 1200₺..iki kişilik aile şu anda bilet fiyatı 2650₺.. Ayıp ... Bırakın bu pazara PGS- Atlas -Onur girsin.. Fiyatlar daha makul olusun..
  • Belaruslular Ukraynalılardan bile taştır, adı üstünde Beyaz Rusya, orası ile ilişkilerimizi geliştirme adına yapılan her türlü adımı destekliyorum
  • eski fetöcüler de bu uygulamadan faydalanabilecek değil mi , mesela halen thy de çalışan fetöcüler
  • mu?

Türk Hava Yolları (THY) ile Belarus'un en büyük havayolu şirketi Belavia arasında ortak uçuş anlaşması imzalandı.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Belarus’un en büyük havayolu şirketi ve bayrak taşıyıcısı Belavia ile 1 Mayıs'tan itibaren geçerli olmak üzere kod paylaşımı anlaşması yapıldı.

Anlaşma ile iki havayolu şirketi, İstanbul-Minsk hattında karşılıklı olarak bir diğerinin seferine kendi uçuş kodunu koyabilecek.

Anlaşmayla ilgili görüşünü açıklayan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Belavia ile ortak uçuş partneri olmanın memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, "İnanıyoruz ki bu anlaşma, Belavia ile ilişkilerimize katma değer sağlayıp, ticari iş birliğimizi bir adım öteye taşıyacaktır.

Anlaşmanın hayata geçirilmesi ile düzenlediğimiz ortak uçuşlar sayesinde, yolcularımızın çok daha fazla uçuş alternatifinden faydalanmalarına imkan sağlayarak, uçuş konforlarını daha da artırmış olacağız." değerlendirmesini yaptı.

Belavia Genel Müdürü Anatoly Gusarov ise Minsk-İstanbul güzergahının Belavia Havayolları’nın büyüyen uçuş ağında en önemli hatlardan birini teşkil ettiğini, bu iş birliğinin sadece Türkiye ve Belarus arasında değil, İstanbul ve Minsk ötesi seferlerle de talepte önemli bir artış sağlayacağını bildirdi. 

Başlangıçta her iki havayolu, İstanbul-Minsk hattında karşılıklı olarak birbirlerinin seferlerine kendi kodlarını koyabilecek. Önümüzdeki dönem geliştirilmesi hedeflenen anlaşma sayesinde, her iki havayolu şirketinin birbirini tamamlayan tarife yapısı ile yolcular bölgedeki bağlantı uçuşlardan rahatlıkla yararlanabilecek.

THY'den yeni ortak uçuş anlaşması

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Strategist ~ 6 yıl önce
Ukrayna Havayollari nin Kiev Ankra ucaginda bir cok kisi Minsk aktarmasi yapiyor, THY nin hunde iki ucus yaparak Minsk i dunyaya baglamasi lazim, hic yoktan iyi bir girisim ancak cosesharing sonrasi kyak orbitz gibi sitelerse Minsk Miami yazinca Istanbul aktarmali bilet cikacak mi gorecegiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 6 yıl önce
Evden baktan etmeyin, bu kadınları ülkemize sokmayın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deme oyle ~ 6 yıl önce
Bi gun sana da lazim olur
Yolcu ~ 6 yıl önce
Umarım bilet fiyatlarına yansır.. Mallesef İstanbul- Minsk -- Thy ve Belavia tekelinde.. 2.10dk uçuş min gidiş- dönüş 1200₺..iki kişilik aile şu anda bilet fiyatı 2650₺.. Ayıp ... Bırakın bu pazara PGS- Atlas -Onur girsin.. Fiyatlar daha makul olusun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belarus ~ 6 yıl önce
Belaruslular Ukraynalılardan bile taştır, adı üstünde Beyaz Rusya, orası ile ilişkilerimizi geliştirme adına yapılan her türlü adımı destekliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canıtın ~ 6 yıl önce
Belaruslular da İstanbul da yatı olsa da bizim bi kerizle takılsak diye sabah akşam düşünüyorlardır emin ol
Canıtın ~ 6 yıl önce
Kardeş seni keriz bulup takmış olabilirler ama biz Belarus a gidip hasat biçer gibi biçmiş destan yazmış insanlarız
Canıtın ~ 6 yıl önce
Eşin de boş durmayıp ufaktan bi makale yazmıştır
iyi bayramlar ~ 6 yıl önce
eski fetöcüler de bu uygulamadan faydalanabilecek değil mi , mesela halen thy de çalışan fetöcüler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
berarus ~ 6 yıl önce
mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000