17 Ocak 2017, Salı 13:02:03

THY'den yeni kampanya

Türk Hava Yolları başlattığı yurt içi erken rezervasyon kampanyası ile Türkiye içi tüm uçuşlarda 66 TL'den başlayan fiyatlarla seyahat imkanı sunuyor.
  • Şu sitede birgun karamsar-battık bittik ölüyoruz- yorumları görmesem dişimi kırıcam. Bu yorumları yapanların normal hayatlarını düşünemiyorum. Heralde açlık sefalet içinde falan yaşıyorlar .
  • Yöneticiler iş bilen değil malesef su başkan in yakını bunun adamı yönetmeyi bilmeyen ama burnu laf dağında olan idareciler yüzünden kar yerine zarar ediyor. Yarin la ilgili çalışma yerine bugün hangi calisan la uğraşayim derdindeler. Hak eninde sonra tecelli eder
  • Siz çalışanınıza değer vermediğiniz sürece çok çabalarsınız.
  • Simdi Nisan yagmurlarini bahane edip ucuslari kapatirlar, pistler yagmur temizleme araclari ile dolar tasar. Hatta de-icing bile uygulatabilirler. Dogu Anadolu ucuslarinin alayi ilk etapta iptal edilir. THY, guluyorum haline. Calisanlarina, yolcularina zarar gelmesin ama ticari olarak burnundan gelsin.
  • valla hergün işi daha zor thy nin, yerde yatan uçakalrın kirasını bari öteleyin!

Türk Hava Yolları başlattığı yurt içi erken rezervasyon kampanyası ile Türkiye içi tüm uçuşlarda 66 TL'den başlayan fiyatlarla seyahat imkanı sunuyor.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcularımız 17 Ocak 2017 - 22 Ocak 2017 tarihleri arasında satın alacakları biletler ile 01 Mart 2017 - 20 Haziran 2017 tarihleri arasında uçuş gerçekleştirebilecekler. Tüm vergiler dahil 66 TL'den başlayan fiyatlar Türk Hava Yolları'nın resmi web sitesi ücreti olmakla birlikte bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebilmekte.

Kapsam dışı seyahat dönemleri 28 Nisan 2017 (dahil) – 02 Mayıs 2017 (dahil) ve 18 Mayıs 2017 (dahil) – 22 Mayıs 2017 (dahil)’dir. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com web adresinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi'nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.

THY'den yeni kampanya

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Yorum ~ 7 yıl önce
Şu sitede birgun karamsar-battık bittik ölüyoruz- yorumları görmesem dişimi kırıcam. Bu yorumları yapanların normal hayatlarını düşünemiyorum. Heralde açlık sefalet içinde falan yaşıyorlar .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yoneticiler ~ 7 yıl önce
Yöneticiler iş bilen değil malesef su başkan in yakını bunun adamı yönetmeyi bilmeyen ama burnu laf dağında olan idareciler yüzünden kar yerine zarar ediyor. Yarin la ilgili çalışma yerine bugün hangi calisan la uğraşayim derdindeler. Hak eninde sonra tecelli eder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne fayda ~ 7 yıl önce
Siz çalışanınıza değer vermediğiniz sürece çok çabalarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haha ~ 7 yıl önce
Simdi Nisan yagmurlarini bahane edip ucuslari kapatirlar, pistler yagmur temizleme araclari ile dolar tasar. Hatta de-icing bile uygulatabilirler. Dogu Anadolu ucuslarinin alayi ilk etapta iptal edilir. THY, guluyorum haline. Calisanlarina, yolcularina zarar gelmesin ama ticari olarak burnundan gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 7 yıl önce
daha çok sürünürler bu kafayla!!!
zor ~ 7 yıl önce
valla hergün işi daha zor thy nin, yerde yatan uçakalrın kirasını bari öteleyin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000