01 Haziran 2009, Pazartesi 10:38:26

THY'den yeni kampanya...

1 Haziran 2009 tarihinden (bugün) itibaren başlayan uygulamayla Türk Hava Yolları Özel Yolcu Programı Miles&Smiles üyeleri milleriyle Tek Yön Ödül Bilet alabilecekler.
  • 10 NUMARA BİR İŞ OLMUŞ BRAVO MİLES&SMILES TEBRIKLER ... BIRDE SU MIL MAFYALARININ ONUNU KESECEK COZUM BULURSANIZ DAHADA SUPER OLACAK...
  • Ben,genellikle İzmir-Ankara uçuyorum.THY bu hatta Anadolujet ile uçup,bu uçuşlara mil vermediği için mil kazanma ihtimali bulunmuyor.Eskiden THY vardı ve onunla uçuyorduk,şimdi saçma sapan bir uygulama ile mil kazanılması bu şekilde engelleniyor.Sanki sadece İstanbul'a uçmak zorundaymışız gibi.Ben de THY'nin bu saçmalığını protesto etmek için artık Pegasus ile uçuyorum.
  • Miles&Smiles üyeleri hem kendileri için ödül bilet alabilecekler hemde milleri ile mil mafyasını sevindirecekler.cepleri millerden saglanan para ile şenlenecek. maliyenin gelir kaybı oluşacak THY de buna, olsun bana ne diye seyirci kalacak. Mil Mafyası ve Mil Satanlar ortak bir sloganla "GELSİN MİLLER,DOLSUN CEPLER" kol kola yürüyecekler.Ohhh yangel Osman dört dönüm bostan. Soyadı zorunluluğu getirilmedikce bu uygulama maksadını aşar.
  • nihayet;ayrıca mil kazanmak için uçmanın dışında alternatifleri arttırmaları gerekli...
  • çok süper olmuş

Türk Hava Yolları uçuşlarında tüm sınıflarda (Economy, Business ve First Class) geçerli olacak olan uygulamada Gidiş-Dönüş Ödül Bilet Mil Değerinin % 60’ı kadar mil karşılığında tek yön ödül bilet düzenletilebilecek.

Türk Hava Yolları İş Geliştirme ve Anlaşmalar Başkanı Dr. Haşmet Gökırmak, sayısı 1.6 milyona yaklaşan Miles&Smiles üyelerine yönelik devamlı surette yeni mil kazanma ve mil harcama olanakları sunmak üzere projeler geliştirdiklerini söyledi. Geçtiğimiz günlerde Miles&Smiles’a Program ortağı olarak Bimeks, Rixos Otelleri, Inter Limuzin ve Hertz’in katıldığını belirten Dr.Haşmet Gökırmak, sözlerine şöyle devam etti.

“Önümüzdeki günlerde de çeşitli sektörlerden seçkin markalar Miles&Smiles’ın program ortağı olacak ve üyelerimiz bu markalarda yaptıkları alışverişlerden Miles&Smiles kartlarını göstererek mil kazanabilecekler. Kazanılan millerin harcanması için de farklı alternatifler oluşturuyoruz. Tek Yön Ödül Bilet uygulaması da bu yönde atılan önemli bir adım.”

Miles&Smiles üyeleri hem kendileri için ödül bilet alabilecekleri hem de milleriyle sevdikleri içinde ödül bilet alabilecekler. Tek Yön Ödül Bilet uygulaması ile Miles&Smiles üyeleri daha az sayıda uçuş gerçekleştirerek ödül bilet kazanma imkanına kavuştular.

Türk Hava Yolları www.thy.com/smiles web sayfasından veya 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezinden konuyla ilgili ayrıntılı bilgiler alınabilir ve ödül bilet düzenletebilirler.

THY'den yeni kampanya...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
10 NUMARA BİR İŞ OLMUŞ BRAVO MİLES&SMILES TEBRIKLER ... BIRDE SU MIL MAFYALARININ ONUNU KESECEK COZUM BULURSANIZ DAHADA SUPER OLACAK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben,genellikle İzmir-Ankara uçuyorum.THY bu hatta Anadolujet ile uçup,bu uçuşlara mil vermediği için mil kazanma ihtimali bulunmuyor.Eskiden THY vardı ve onunla uçuyorduk,şimdi saçma sapan bir uygulama ile mil kazanılması bu şekilde engelleniyor.Sanki sadece İstanbul'a uçmak zorundaymışız gibi.Ben de THY'nin bu saçmalığını protesto etmek için artık Pegasus ile uçuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Miles&Smiles üyeleri hem kendileri için ödül bilet alabilecekler hemde milleri ile mil mafyasını sevindirecekler.cepleri millerden saglanan para ile şenlenecek. maliyenin gelir kaybı oluşacak THY de buna, olsun bana ne diye seyirci kalacak. Mil Mafyası ve Mil Satanlar ortak bir sloganla "GELSİN MİLLER,DOLSUN CEPLER" kol kola yürüyecekler.Ohhh yangel Osman dört dönüm bostan. Soyadı zorunluluğu getirilmedikce bu uygulama maksadını aşar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
nihayet;ayrıca mil kazanmak için uçmanın dışında alternatifleri arttırmaları gerekli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
çok süper olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000