27 Mart 2017, Pazartesi 09:25:54

THY'den yeni kampanya

Türk Hava Yolları, transfer merkezi İstanbul’dan;Litvanya’da Vilnius 159 USD’den; Estonya’da Tallinn 159 USD’den Letonya’da Riga 189 USD’den; başlayan fiyatlara gidiş-dönüş her şey dahil uçuş olanağı sağlıyor.
  • Hangı tur gonderıyor acaba
  • Ne kampanyası kardeşim.Diğer havayolları sizin kampanyaalı biletiniziden daha ucuza bilet satıyor.Alt tarafı bir tost yiycem diye size o kadar para mı bayılayım.
  • ıc hatlar kampanya nezaman baslıyor*
  • Varlık fonuna devredilen THY devlete dolar yetiştirmeye çalışıyor sanırım. Neden TL olarak değil de dolar olarak kampanya yaparsın acaba? Belirlediğin fiyatın karşılığı TL ile yapsan olma mı? Nasıl olsa bu ülkede sattığın biletleri TL ile satıyorsun. Neden dolar?
  • Bu Thy nin kampanyaları hep palavra çıkıyor, verdikleri fiyata söyledikleri tarihte bu fiyata bilet yok. İnanmayın. Ayrıca normal bilet fiyatları o yöne uçan bütün firmalardan da daha pahalı. Ben artık bu yüzden tercih etmiyorum THY'yi, daha ucuz bir havayolu mutlaka bulunuyor.

Son altı yıldır “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi”* seçilen Türk Hava Yolları, transfer merkezi İstanbul’dan;Litvanya’da Vilnius 159 USD’den; Estonya’da Tallinn 159 USD’den Letonya’da Riga 189 USD’den; başlayan  fiyatlara gidiş-dönüş her şey dahil uçuş olanağı sağlıyor.    

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Letonya, Litvanya ve Estonya’ya Schengen vizesi ile giriş yapabiliyor.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, uçuş biletlerini 27 Mart 2017 - 15 Nisan 2017 tarihleri arasında satın almaları halinde, seyahatlerini 01 Mayıs 2017 –30 Haziran 2017 tarih aralığında gerçekleştirebilecekler.

Her şey dahil gidiş-dönüş 159 Dolar’dan başlayan fiyatlar Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesi ücretleri olmakla birlikte bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebiliyor.

Kapsam dışı seyahat dönemleri ve kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com web adresinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.
 

THY'den yeni kampanya

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 7 yıl önce
Hangı tur gonderıyor acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ER ~ 7 yıl önce
Ne kampanyası kardeşim.Diğer havayolları sizin kampanyaalı biletiniziden daha ucuza bilet satıyor.Alt tarafı bir tost yiycem diye size o kadar para mı bayılayım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet fatıh ~ 7 yıl önce
ıc hatlar kampanya nezaman baslıyor*

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dolar mı lazım? ~ 7 yıl önce
Varlık fonuna devredilen THY devlete dolar yetiştirmeye çalışıyor sanırım. Neden TL olarak değil de dolar olarak kampanya yaparsın acaba? Belirlediğin fiyatın karşılığı TL ile yapsan olma mı? Nasıl olsa bu ülkede sattığın biletleri TL ile satıyorsun. Neden dolar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
inanmayın! ~ 7 yıl önce
Bu Thy nin kampanyaları hep palavra çıkıyor, verdikleri fiyata söyledikleri tarihte bu fiyata bilet yok. İnanmayın. Ayrıca normal bilet fiyatları o yöne uçan bütün firmalardan da daha pahalı. Ben artık bu yüzden tercih etmiyorum THY'yi, daha ucuz bir havayolu mutlaka bulunuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000