06 Aralık 2014, Cumartesi 12:06:03

THY'DEN YENİ İŞBİRLİĞİ

Türk Hava Yolları, Ukrayna’nın TUSİAD’ı konumundaki Ülkenin en büyük ve prestijli iş adamı kuruluşu olan Ukrayna Sanayiciler ve İşadamları Birliği (USPP) ile işbirliği anlaşması imzaladı.
  • Ukrayna Müdürü Hakan YILMAZ önemli bir girişime daha imza atmış. Kendisini kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum.

USPP’nin Kiev’deki genel merkezinde gerçekleşen imza töreninde söz alan USPP Genel Başkanı Anatoly Kinah, THY’nın dünyanın en büyük havayollarından biri ve Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi olduğunu belirterek özellikle THY’nin Ukrayna’daki büyüme stratejisini takdirle karşıladıklarını bu kapsamda THY ile işbirliği yapmaktan çok memnuniyet duyduklarını söyledi.

İşbirliği memnuniyet verici

THY Kiev Müdürü Hakan Yılmaz ise, USPP’nin Ukrayna’daki en büyük ve köklü işadamları derneği olduğunu, bünyesinde çok güçlü şirketleri barındırdığını belirterek, USPP ile yapılan işbirliği çerçevesinde USPP üyesi şirketlerle kurumsal anlaşmalar imzalamak suretiyle anlaşmalı şirketlerin THY ile yapacakları uçuşlarda bu şirketlere çeşitli avantajlar sağlayacaklarını vurguladı ve USPP ile yapılan işbirliğinden duyduğu memnuniyeti iletti.

Konuşmaların ardından Türk Hava Yolları ve  Ukrayna Sanayiciler ve İşadamları Birliği arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

THY'DEN YENİ İŞBİRLİĞİ

Yorumlar

Atanur BAYDAR ~ 9 yıl önce
Ukrayna Müdürü Hakan YILMAZ önemli bir girişime daha imza atmış. Kendisini kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000