22 Mayıs 2017, Pazartesi 11:40:47

THY'den yeni iş birliği

Türk Hava Yolları, kurumsal sadakat programı Turkish Airlines Corporate Club kapsamında Yapı Kredi ile iş birliğine gitti.
  • UATP kartın Türkiye getirilmesni sağlayan, geliştiren tüm hazırlıkları yapan, onayları alan Oğuz Başkan ve gerçek ekibi haricinde herkes orada ve gülerek poz veriyor. ne yüzle gülümsüyorsunuz, tırnak kadar emeğiniz yok ki..
  • Harold Lloyd'u bilirmisiniz ?
  • kadın terlikle gelmiş resmen
  • İnaniyorumki kendi menfâtlerinden çok ülkesini ve yönettiği şirketin menfâtlerini düşünüyorsundur bir vatandaş olarak tüm kamu yöneticilerden beklentimiz budur...
  • Penguen dergisine kapak olacaksin baskan
  • Projeyi hayata sokan ekip atıldı, gönderildi, neyse sonuçlandırılabilmiş çok şükür... Böyle bir proje daha yapabilecek misiniz- bekliyoruz :))))
  • Traş olalım lütfen. Bıyık olmamış
  • Binlerce şirket çalışanın parasının yattığı YKB , artık bizlere promosyon verecek mi?
  • Millet times dergisine kapak olur bizim baskan bu tiple penguene olacak galiba
  • Cip salonlari artik yetmiyor

Türk Hava Yolları, kurumsal sadakat programı Turkish Airlines Corporate Club kapsamında Yapı Kredi ile iş birliğine gitti.

Türkiye’nin en değerli markalarından Türk Hava Yolları ve Yapı Kredi, sadece seyahat harcamalarında kullanılan dünyanın ilk kartlı ödeme sistemi  UATP için güçlerini birleştirdi. Türk Hava Yolları’nın kurumsal müşterilerine yönelik sadakat programı Turkish Airlines Corporate Club’a üye firmalar, bundan böyle Yapı Kredi ayrıcalığı ile “Turkish Airlines Corporate Club Kartı” kullanarak pek çok imkândan yararlanabilecek.

Dünyada UATP Kart çıkarmaya yetkili havayolu şirketlerinden biri olan Türk Hava Yolları’nın söz konusu kart için açtığı ihaleyi, Türkiye kredi kartı pazarının 29 yıldır lideri olan Yapı Kredi kazandı. Buna göre, Yapı Kredi, Türk Hava Yolları’nın çıkarmaya yetkili olduğu UATP kartı Türkiye pazarında World Business karta bağlı bir sanal kredi kartı olarak sunacak. Turkish Airlines Corporate Club üyesi firmalar “Turkish Airlines Corporate Club Kart ile ücretsiz taksit, biletlerde indirim, ilave bagaj, özel yolcu salonu kullanım hakkı 260’dan fazla hava yolundan bilet alımı gibi hizmetlerden yararlanabilecek.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ile Yapı Kredi CEO’su Faik Açıkalın’ın evsahipliğinde düzenlenen basın toplantısında konuyla ilgili ayrıntılı bilgiler paylaşıldı. 

M. İlker AYCI; '1933 yılında kurulduğunda sadece Türkiye içinde İstanbul, İzmir, Ankara ve Adana havalimanları olmak üzere 4 destinasyona sefer düzenleyen Türk Hava Yolları bugün 120 ülkede 299 (302 havalimanı) destinasyona sefer gerçekleştiren, dünyada en fazla ülkeye ve en fazla dış hat noktasına sahip havayolu şirketi konumuna ulaştı.

Türk Hava Yolları 2005-2016 döneminde yıllık ortalama %14,7’lik yolcu sayısı artışı ile dünya ortalamasından 3 kat fazla artış sağlamıştır.

Türk Hava Yolları olarak 2009 yılında kurumsal müşterilerimize yönelik sunmaya başladığımız “Turkish Airlines Corporate Club” sadakat programı kapsamında 10.000’nin üzerinde üyeye ulaşmış durumdayız.

Havacılıkta kurumsal sadakat programını ülkemizde ilk defa başlatan ve dünyanın en avantajlı programlarından biri olan Turkish Airlines Corporate Club ile üyelerimize özel indirimler, özel bagaj avantajları, ücretsiz bilet/upgrade hakkı ve dış hat uçuşlarda ücretsiz özel yolcu salonu kullanım hakkı başta olmak üzere birçok avantaj sunmaktayız.

Bayrak taşıyıcı konumumuzun verdiği sorumlulukla artan rekabete ve gelişen teknolojiye ayak uydurmak adına UATP özellikli kartı kurumsal müşterilerimizin kullanımına sunmaya karar verdik.

UATP ödeme sistemini Türkiye’nin en köklü bankaları arasında yer alan ve Kıta Avrupası’nın en büyük kart programına sahip olan Yapı Kredi’nin World markası ile beraber pazara sunuyoruz. Bu işbirliğinde Yapı Kredi’nin 27.10.2014 tarihinde yapılan ihalede en iyi teklifi vermiş olması ve World’ün Ticari Kartlarda %32 alacak bakiyesi pazar payı ile Türkiye’de açık ara lider olması etkili olmuştur.

UATP ödeme sistemi, Türkiye’de faaliyet gösteren Turkish Airlines Corporate Club üyelerimize Turkish Airlines Corporate Club Kart adı altında kredi kartı ve ön ödemeli özellikleriyle sunulacaktır. Bu kart ile beraber Corporate Club programının kapsamını geliştiriyoruz. Mevcut avantajlarımıza ek olarak, tarifeli iç hat ve dış hat seferlerimizde de Turkish Airlines Corporate Club Kart ile birlikte indirim sunmaya başlıyoruz. Ayrıca Yapı Kredi, kurumsal müşterilerimize fayda sağlayacağını düşündüğümüz uçuş harcamalarına ücretsiz taksitlendirme imkanı sunacaktır.

Bu ürün ile birlikte Türkiye pazarına seyahat yönetimi algısını getirmeyi hedefliyoruz. Turkish Airlines Corporate Club Kart ile kart sahibi üyelerimiz, kendilerine gönderilecek aylık seyahat yönetim raporlarıyla uçuş harcamalarını daha etkin takip edebilecekler. Ayrıca kartlar departman ve proje bazında çıkartılabileceğinden seyahat maliyetlerinin de detaylı kontrolüne olanak sağlayacak.” dedi.

Faik Açıkalın da, anlaşmanın ülke ekonomisine büyük bir katkı sağlayacağını belirterek, “Kartlı ödeme sistemlerini Türkiye ile tanıştıran Yapı Kredi olarak, yıllardır pazarın gelişiminde başrol oynuyoruz. Bununla da kalmıyor, sektörümüzün geleceğini ürettiğimiz yeniliklerle şekillendiriyoruz. Kredi kartları pazarında 29 yıldır liderliğimiz sürüyor. Toplam kredi kartı kullanımında olduğu gibi, ticari kredi kartları alanında da liderlik bayrağını taşıdığımızı vurgulamak istiyorum. Yapı Kredi World Business kart ile, ticari kart alacak bakiyesine göre yüzde 32’lik pazar payı ile açık ara sektör lideri konumundayız.” dedi.







THY'den yeni iş birliği

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

utanma ?! ~ 7 yıl önce
UATP kartın Türkiye getirilmesni sağlayan, geliştiren tüm hazırlıkları yapan, onayları alan Oğuz Başkan ve gerçek ekibi haricinde herkes orada ve gülerek poz veriyor. ne yüzle gülümsüyorsunuz, tırnak kadar emeğiniz yok ki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Comedy ~ 7 yıl önce
Harold Lloyd'u bilirmisiniz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
he he ~ 7 yıl önce
Kardeşi kadar benziyor, belki de kendisi mi ? :)
amanın ~ 7 yıl önce
kadın terlikle gelmiş resmen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DESTEKİSYEN ~ 7 yıl önce
İnaniyorumki kendi menfâtlerinden çok ülkesini ve yönettiği şirketin menfâtlerini düşünüyorsundur bir vatandaş olarak tüm kamu yöneticilerden beklentimiz budur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 7 yıl önce
Penguen dergisine kapak olacaksin baskan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rica ederiz ~ 7 yıl önce
Projeyi hayata sokan ekip atıldı, gönderildi, neyse sonuçlandırılabilmiş çok şükür... Böyle bir proje daha yapabilecek misiniz- bekliyoruz :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olmamış ~ 7 yıl önce
Traş olalım lütfen. Bıyık olmamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Promosyon? ~ 7 yıl önce
Binlerce şirket çalışanın parasının yattığı YKB , artık bizlere promosyon verecek mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adamı açlıkla böyle terbiye ederler işte ~ 7 yıl önce
Promosyonu şirket alıyor sen merak etme. Sen önce şirketten hakkını al. Zamsız. Razılarımışmışta, fedakarlıkmışmışta. Adamın önünde tüm rakamlar, 100 milyon dolar kar edersek prim yatırırız herkese diyor, zaten o zararda olduğunun raporu hergün önüne geliyor, birde bizi salak yerine koyuyor. Dermansız derde düşesiceler.
Promosyon ~ 7 yıl önce
Zaten promosyon var, şirkete ve yukarıya.. yoksa hangi banka bu kadar büyük maaş kaymağını beleşe alabilir?
773 ~ 7 yıl önce
Millet times dergisine kapak olur bizim baskan bu tiple penguene olacak galiba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cip salonlari ~ 7 yıl önce
Cip salonlari artik yetmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000