07 Ocak 2013, Pazartesi 15:18:03

THY'DEN YENİ İPTALLER VAR...

Bugün bastıran kar yağışı hava trafiğini olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor...
  • yerde kar yok neyin iptali.ama doğru ergenekonda yapıştırılan iddalar gibi sanık ya suç işlerse diye.iptallerede saati gelmiş uçağın kalkarken ya yerde yarım metre kar oluşursa. bu yönetim allahın işinede karışır oldu.bu zihniyet insanı çilden çıkarır.
  • melek mikail'in işine son versinler bence :) seferi aksatanı, hasta olup rapor alanı gözünü kırpmadan işten atıyorlar ne de olsa
  • Aslında bu uçuşların çoğu trafiğin yavaşlaması sonucu havaalanının kapasitesinin azalması nedeniyle iptal oluyor. Yoksa uçaklar uçaniliyor sorun yok ;)
  • Cok az kar var, neden bu iptaller.
  • çok şükür sivas nuridemirağ iptal olmamış

Bu sabahtan itibaren devam eden kar yağışı hava trafiğini olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Başta Türk Hava Yolları olmak üzere birçok iptal yaşanırken, yurdun çeşitli şehirleri de iptallerden nasibini aldı.

Dün 40 seferini iptal ettiğini duyuran THY bugün yeni bir duyuru yayınlarak yarın yapılamayacak olan seferleri açıkladı.

İşte THY'nin yeni iptalleri:

THY'DEN YENİ İPTALLER VAR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

görünmez ~ 11 yıl önce
yerde kar yok neyin iptali.ama doğru ergenekonda yapıştırılan iddalar gibi sanık ya suç işlerse diye.iptallerede saati gelmiş uçağın kalkarken ya yerde yarım metre kar oluşursa. bu yönetim allahın işinede karışır oldu.bu zihniyet insanı çilden çıkarır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet ~ 11 yıl önce
melek mikail'in işine son versinler bence :) seferi aksatanı, hasta olup rapor alanı gözünü kırpmadan işten atıyorlar ne de olsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Slot ~ 11 yıl önce
Aslında bu uçuşların çoğu trafiğin yavaşlaması sonucu havaalanının kapasitesinin azalması nedeniyle iptal oluyor. Yoksa uçaklar uçaniliyor sorun yok ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Az kar ~ 11 yıl önce
Cok az kar var, neden bu iptaller.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim/rumuz ~ 11 yıl önce
çok şükür sivas nuridemirağ iptal olmamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000