24 Kasım 2009, Salı 16:15:40

THY'DEN YENİ HAMLE...

'THY, Sırbistan Havayolları'nı' alacak iddiası kafalarda soru işareti yarattı...
  • güzel ve karlı bir iş olsa thy'den önce orayı lufthansa alır.az çok bilgisi olanlar lufthansanın haberi olmadan avrupada bu tip şeylere kimsenin karışamayacağını bilir.aynı futbol kulubü gibi düşün sevgili halkım .mesela brezilyada süper bir futbolcu bulunduysa onu ilk önce barcelona, real madrid vs gibi kulüpler alır.baktılar o adamda iş yoksa fenere cimboma gelir.heh şimdi anladın .
  • Onlar aklı evvel değil. Vatanseverler. Sizin göremediğinizi görüyorlar.
  • memleketim insanına ne yapsan beğendiremezsin THY. Uç aldırmadan bu köftehorlara, büyü yavaş yavaş. TutAmasın seni bu aklıevveller
  • Birileri çok güzel kalkınıyoruz demiş aşağıda. Bu kadar da yalakalık olmaz. Ülkenin %60 ı asgari ücretle ve açlık sınırında yaşarken ve ne yazık ki 2002 yılından beri bu düşüş artarken, sen nasıl kalkınıyorsun ? THY nın aldığı ne idüğü belirsiz bir havayolu kalkınma göstergesi mi ? Neden başka havayolları bunlara talip bile olmadı ? Paraları mı yok ? Eminim THY dan fazladır. Ama kafayı kullanıyorlar. Çağdaş düşünüyorlar. Göz boyamak için birşey yapmıyorlar. Ahhhh garibim ülkem ahhh. Kimlerin eline kaldın.
  • THY kücük havayollarini niye hep aliyor. Lufthansa gibi Swiss, Austrian, SN Brussels Airlines, BMI gibi Havayollarini ala bilirse ozaman sevinecem;)
  • Kacirmayin basin parayi alin bu firsat gecmez bir daha"BALKANLARIN GÜCÜ OLACAK" ASLANLARIM
  • SAHİDENDE SON YILLARDAKİ FARKI ÇOK İYİ GÖRÜYORUZ .!!!.BAŞARINIZ BUYSA TEBRİKLER SİZE.ÇOKTA GÜZEL KALKINIYORUZ SAHİ.
  • paranın dini imanı olmaz yani
  • Bence Çek hava yollarını almak çok daha iyi bir seçim. Avrupalı bir havayolu. THY ye yakışır.Bosnanın alınması bence siyasi olarak doğru. Avrupada kalan tek kan bağımız orası kaldı.Siyaset havacılık çalışanları arasında asla olmamalı. Yani THY de herkes ( mecazi olarak ) bıyıksız olamalı.Ama yaşananlar siyasetin girmediği alanın kalmadığı düşüncesini bende oluşturuyor.
  • YOK ORTAKLIK OLMAZ..!!! ŞİRKET ALINMALIKİ BURDAN AMCA OĞLU-DAMAT-YENGE YEĞEN ORAYA POMPALANMALI .LAKİN THY DE YERLEŞTİRECEK KADRO KALMADI.SONRA ALINMAZSA O 18 YAŞINDAKİ GEMİCİĞİ OLAN VELETLERİN NASIL BİDE UÇAKÇIKLARI OLUCAKKİ????

Türk Hava Yolları’nın Bosna Hersek Hava Yolları’ndan sonra Sırbıstan’ın milli havayolu JAT’a da talip olduğu şeklindeki haberler kafalarda soru işareti bıraktı. Sırbistan’ın en etkin gazetelerinden Blic, THY’nin, Rus Aeroflot şirketiyle birlikte Sırbıstan’ın milli havayolu JAT’ı satın almak istediğini yazdı.

THY’nin JAT ile ilgilendiği ancak mali kriz içindeki Sırp havayolunun yaşlı uçak filosunun anlaşmanın önündeki en büyük engel olduğu belirtiliyor. THY ve Aeroflot’un yanı sıra geçen yıl Yunanistan’ın milli havayolu Olympic Airlines’ı satın alan Marfin Investment Group’un da JAT’ı satın almak istediği konuşuluyor.

JAT Havayolları’nın filosunda 10 adet Boeing 737-300, 1 adet 737-400 ve 5 adet ATR 72-200 olmak üzere 16 adet uçak bulunuyor.

Habertürk

THY'DEN YENİ HAMLE...

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 14 yıl önce
güzel ve karlı bir iş olsa thy'den önce orayı lufthansa alır.az çok bilgisi olanlar lufthansanın haberi olmadan avrupada bu tip şeylere kimsenin karışamayacağını bilir.aynı futbol kulubü gibi düşün sevgili halkım .mesela brezilyada süper bir futbolcu bulunduysa onu ilk önce barcelona, real madrid vs gibi kulüpler alır.baktılar o adamda iş yoksa fenere cimboma gelir.heh şimdi anladın .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Onlar aklı evvel değil. Vatanseverler. Sizin göremediğinizi görüyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
memleketim insanına ne yapsan beğendiremezsin THY. Uç aldırmadan bu köftehorlara, büyü yavaş yavaş. TutAmasın seni bu aklıevveller

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Birileri çok güzel kalkınıyoruz demiş aşağıda. Bu kadar da yalakalık olmaz. Ülkenin %60 ı asgari ücretle ve açlık sınırında yaşarken ve ne yazık ki 2002 yılından beri bu düşüş artarken, sen nasıl kalkınıyorsun ? THY nın aldığı ne idüğü belirsiz bir havayolu kalkınma göstergesi mi ? Neden başka havayolları bunlara talip bile olmadı ? Paraları mı yok ? Eminim THY dan fazladır. Ama kafayı kullanıyorlar. Çağdaş düşünüyorlar. Göz boyamak için birşey yapmıyorlar. Ahhhh garibim ülkem ahhh. Kimlerin eline kaldın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY kücük havayollarini niye hep aliyor. Lufthansa gibi Swiss, Austrian, SN Brussels Airlines, BMI gibi Havayollarini ala bilirse ozaman sevinecem;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kacirmayin basin parayi alin bu firsat gecmez bir daha"BALKANLARIN GÜCÜ OLACAK" ASLANLARIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAHİDENDE SON YILLARDAKİ FARKI ÇOK İYİ GÖRÜYORUZ .!!!.BAŞARINIZ BUYSA TEBRİKLER SİZE.ÇOKTA GÜZEL KALKINIYORUZ SAHİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
paranın dini imanı olmaz yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bence Çek hava yollarını almak çok daha iyi bir seçim. Avrupalı bir havayolu. THY ye yakışır.Bosnanın alınması bence siyasi olarak doğru. Avrupada kalan tek kan bağımız orası kaldı.Siyaset havacılık çalışanları arasında asla olmamalı. Yani THY de herkes ( mecazi olarak ) bıyıksız olamalı.Ama yaşananlar siyasetin girmediği alanın kalmadığı düşüncesini bende oluşturuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YOK ORTAKLIK OLMAZ..!!! ŞİRKET ALINMALIKİ BURDAN AMCA OĞLU-DAMAT-YENGE YEĞEN ORAYA POMPALANMALI .LAKİN THY DE YERLEŞTİRECEK KADRO KALMADI.SONRA ALINMAZSA O 18 YAŞINDAKİ GEMİCİĞİ OLAN VELETLERİN NASIL BİDE UÇAKÇIKLARI OLUCAKKİ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000