07 Aralık 2017, Perşembe 09:44:01

THY'den yeni anlaşma

Türk Hava Yolları (THY) yeni bir kod paylaşımı anlaşması imzaladı.
  • tebrikler.
  • Polonya ile frekans artışı dile getirilmişti 3-4 hafta önceki yurt dışı görüşmelerde. Bir haber çıkmadı, gelişme duyan bilen var mı?

Türk Hava Yolları (THY) yeni bir kod paylaşımı anlaşması imzaladı.

Brezilya'nın en büyük havayolu şirketi Azul iç hatlarına THY'nin "TK" kodunu ekleyecek.

Böylelikle müşteriler, doğrudan THY satış kanallarından, Azul tarafından opere edilen Brezilya iç hat destinasyonlarına uçmak için bilet satın alabilecek.

Anlaşma ile ilgili olarak Azul’un Gelir Sorumlusu Abhi Shah, “Türk Hava Yolları ile yaptığımız ortak kod paylaşımı sözleşmesi, özellikle Avrupa ve Asya’dan Brezilya’ya giden yolcular nezdinde uluslararası varlığımızı güçlendirmek için çok önemli; yolcularımız artık bilet keme, check-in ve biniş kartı kolaylıklarından faydalanabilecekler. Ayrıca Azul’un ödüllü hizmetlerinden THY bağlantılı yolcular da faydalanacak.“dedi.

Türk Hava Yolları Başkan Vekili ve CEO’su Bilal Ekşi ise,“Türk Hava Yolları olarak, Brezilya’nın en önemli havayollarından biri olan Azul ile “codeshare” ortağı olduğumuz için çok mutluyuz. Bu yeni ticari işbirliği sayesinde, yolcularımız İstanbul-Sao Paulo uçuşunu takiben, kolaylıkla Sao Paulo’dan Brezilya’nın çeşitli destinasyonlarına uçabilecekler” dedi.

THY, başlangıçta, Azul’un Sao Paulo (Guarulhos) operasyonlarından Brezilya’da Rio de Janeiro, Belo Horizonte, Ilheus, Porto Seguro, Porto Alegre, Brasilia, Foz do Iguaçu ve Florianopolis gibi 14 destinasyona kendi kodunu yerleştirecek.

Azul, Brezilya, Avrupa, Amerika Birleşik Devletleri ve Güney Amerika’da 100’den fazla destinasyona, günde 755 kalkış gerçekleştiriyor.

THY'den yeni anlaşma

Yorumlar

kadir ~ 6 yıl önce
tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni yeni ~ 6 yıl önce
Polonya ile frekans artışı dile getirilmişti 3-4 hafta önceki yurt dışı görüşmelerde. Bir haber çıkmadı, gelişme duyan bilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000