29 Kasım 2016, Salı 10:01:58

THY'den yeni anlaşma

Nazilli Belediyesi ile Türk Hava Yolları (THY) arasında cenaze nakil protokolü imzalandı.
  • Kokmasin!!
  • BATMAKTAN KURTULDUK..
  • AirportHaber editörü karayımı yedi ,psikolojisimi bozuldu ,her duyduğunu yazıyor.yoksa bizimi deniyor.
  • maşallahhhhhh NASA da bu hizmeti thy ye verin dedi.fosssssssssssssssss
  • Gereksiz
  • Diriye faydaları yok, Bursa'ya uçmuyorlar, uçakları yere indirmeyi yönetim başarısı sayıyorlar. Bari ölülere faydaları olsun. Devam THY, tebrikler.
  • biz bu hizmeti çok kıskanıyoruz lufthansa da bile yok bu hizmet
  • Nazilli de ölü ne arar lan, biz araba alıp satıyoz burda. Ben bunca yıllık esnafım ölü mölü görmedim burda... :)
  • Çaykara merkez mahallesi muhtarıyla da anlaşsınlar. Her hafta en az 3 kişi ölüyoor. Anlaşmayı yapın, bir de para sayma makinası alın... ondan ssonra gel keyfim gel . :)))
  • thy krizi atlatmanın yolunu bulmuş..büyük başarı!!!!

Nazilli Belediyesi ile Türk Hava Yolları (THY) arasında cenaze nakil protokolü imzalandı. Anlaşmayla Nazilli’den tüm Türkiye’ye cenaze taşıma işlemleri Türk Hava Yolları’nın uçakları ile daha kısa sürede ve sorunsuz yapılabilecek.

Nazilli Belediyesi ile Türk Hava Yolları (THY) arasında cenaze nakil protokolü imzalandı. Protokolü Başkanlık Makamında Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile Türk Hava Yolları İzmir Kargo Müdürü Elif Yaylalı imzaladı. Protokole göre yakınını kaybetmiş vatandaşların cenazeleri, Nazilli’den İzmir Havaalanına götürülecek, buradan da Türkiye'nin tüm iç hat uçuş noktalarına ücretsiz olarak taşınabilecek. Ayrıca bunun yanında cenaze sahiplerine uçuş ücretlerin de en fazla 2 kişi olmak şartıyla yüzde 20 oranında indirim uygulanacak.

Nazilli’de vefat edip de başka bir ilde, ilçede ya da kendi memleketlerinde defnedilmek isteyen vatandaşların cenaze nakillerinin havayoluyla yapılabilmesi için THY ile protokol imzaladıklarını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak sürdürdüğümüz sosyal projelere bir yenisini daha ekledik. Taraflar arasında imzalanan protokol kapsamında Nazilli'de vefat eden vatandaşların cenazeleri, Türkiye'nin herhangi bir iç hat uçuş noktasına Türk Hava Yolları tarafından taşınacak” dedi.

"Türk Hava Yolları'na teşekkür ediyorum"

Bu tarz kolaylıklar sağlayan hizmetlerin devam edeceğine değinen Başkan Alıcık, " Vatandaşlarımıza kolaylık sağlayacak hizmetler için özveriyle çalışıyoruz. Bu uygulama Merhum kişi ve Cenaze yakını için çok önemli. Çünkü acısını yaşayan insanlar Cenaze Nakil araçları ile saatlerce yolculuk yapmak zorunda kalıyorlar. Bazı vatandaşlarımızın da maddi imkânsızlıklarını da düşünürsek Türk Hava Yolları böyle bir hizmetle çok önemli bir boşluğu doldurmuş oldu. Türk Hava Yolları'na teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Belediyelere sabit bir ücret uyguluyor

Türk Hava Yolları (THY) İzmir Kargo Müdürü Elif Yaylalı Nazilli Belediyesi ile imzaladıkları protokol dolayı Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkürlerini sunarak, "Türkiye'nin her yerinde cenazenin taşınmasında belediyelere sabit bir ücret uyguluyor ve bu hizmeti havayoluyla sağlıyoruz. Bu şekilde hem defin işlemlerinin kısa zamanda, hızlı ve sağlıklı bir şekilde yerine getirilmiş oluyor. Ayrıca cenaze yakınlarına da avantaj sağlıyor. Bu avantaj ise en fazla 2 kişi olmak şartıyla refakatçilerin yüzde 20 oranında indirimli uçmalarına imkanı veriyor'' dedi.

THY'den yeni anlaşma

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Acele et ~ 7 yıl önce
Kokmasin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YASASIN BE! ~ 7 yıl önce
BATMAKTAN KURTULDUK..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Calisan ~ 7 yıl önce
Yarin thy a.o kagidi borsada tavan yapacakmis bu anlasmadan sonra
Kfk ~ 7 yıl önce
AirportHaber editörü karayımı yedi ,psikolojisimi bozuldu ,her duyduğunu yazıyor.yoksa bizimi deniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süper ~ 7 yıl önce
maşallahhhhhh NASA da bu hizmeti thy ye verin dedi.fosssssssssssssssss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 7 yıl önce
Gereksiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ölü ~ 7 yıl önce
Diriye faydaları yok, Bursa'ya uçmuyorlar, uçakları yere indirmeyi yönetim başarısı sayıyorlar. Bari ölülere faydaları olsun. Devam THY, tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lufthansa ~ 7 yıl önce
biz bu hizmeti çok kıskanıyoruz lufthansa da bile yok bu hizmet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nazilli mi ? ~ 7 yıl önce
Nazilli de ölü ne arar lan, biz araba alıp satıyoz burda. Ben bunca yıllık esnafım ölü mölü görmedim burda... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nazilli ~ 7 yıl önce
Gerçekten de Türküye ortalamasının 9 yıl üzerinde ortalama yaşam süresi ile Nazillililer ölüyor olamaz, Türkiye'nin en uzun yaşayanlarıdır. Galerici arkadaş sen rahat ol. Japonlar kadar uzun yaşıyor bu güzide ilçemiz halkı :) Güzel yorum olmuş. Tebrikler.
Çaykara merkez mahallesi ~ 7 yıl önce
Çaykara merkez mahallesi muhtarıyla da anlaşsınlar. Her hafta en az 3 kişi ölüyoor. Anlaşmayı yapın, bir de para sayma makinası alın... ondan ssonra gel keyfim gel . :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başarı ~ 7 yıl önce
thy krizi atlatmanın yolunu bulmuş..büyük başarı!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000