28 Şubat 2014, Cuma 14:26:22

THY'DEN 'YAZ SAATİ' UYARISI!

Türk Hava Yolları (THY), Mart ayında geçilecek yaz saati uygulamasının 1 gün ertelenmesi nedeniyle o tarihlerde uçuşu olan yolcularını uyardı...
  • yolcularda zulu saati kullansın ne bu böyle
  • Bos kalmasin Ne olacak yahu bu Habomun hali. Tk yatiyor Habom calisiyor. Vasifsiz yetkili Tk caliskan Habom. Evet beyler saldirin bekliyorum.

Yaz saati uygulamasının 30 Mart'tan, Bakanlar Kurulu kararıyla 31 Mart'a çekilmesi nedeniyle Türk Hava Yolları (THY), o tarihte uçuşu olan yolcuları uyardı. 

Türk Hava Yolları yaptığı uyarıda yurtiçi uçuşu olan yolcularının en az 2 saat, yurtdışı uçuşu olan yolcularının ise en az 3 saat önceden havalimanında olmalarını belirtti.

İŞTE THY'NİN AÇIKLAMASI

Değerli yolcularımız,
30 Mart’ta geçilmesi planlanan 2014 yaz saati uygulaması, Bakanlar Kurulu Kararı uyarınca 31 Mart’a ertelenmiştir. Bu karara istinaden, 30 Mart’ta gerçekleşecek olan seferlerimizin Türkiye çıkış ve Türkiye varış saatleri 1 saat öne çekilmiştir. Yurtdışı noktalardaki kalkış ve varış saatlerimiz ise aynı kalacaktır.

Ülkemiz üzerinden aktarmalı seyahat edecek, iç veya dış hat devamı olan transit yolcularımızın Türkiye varış ve Türkiye kalkış saatlerinin her ikisi de bir saat daha erken gerçekleşeceğinden, bağlantı süreleri aynı kalacaktır.

Türkiye’deki havalimanlarından seyahat edecek yolcularımızın -olası aksaklıklardan etkilenmemeleri için- yurtiçi sefer kalkış saatinden en az 2 saat, yurtdışı sefer kalkış saatinden ise en az 3 saat önce havalimanında hazır bulunmalarını tavsiye ederiz.

30 Mart’ta seyahat edecek yolcularımızın uçuş saatlerini turkishairlines.com üzerinden, satış ofislerimizden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden kontrol etmelerini önemle rica ederiz. 

THY'DEN 'YAZ SAATİ' UYARISI!

Yorumlar

sonyaklasma ~ 10 yıl önce
yolcularda zulu saati kullansın ne bu böyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bos kalmasin Ne olacak yahu bu Habomun hali. Tk yatiyor Habom calisiyor. Vasifsiz yetkili Tk caliskan Habom. Evet beyler saldirin bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam ~ 10 yıl önce
Arkadaşı neden adam yerine koymadınız çok üzüldüm şimdi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000